| yeaa1234 a întrebat:

Bună seara!

Eu am nivelul B1 la limba engleză, obținut în anul 2018 printr-un examen Cambridge, însă, eu acum sunt studentă la o facultate cu predare în limba engleză, iar nivelul meu la engleză nu mai este la B1.
Există vreo adeverință / vreun document pe care o/îl pot cere la secretariatul facultății care să ateste că nivelul meu nu mai este la B1 sau ar trebui să dau din nou Cambridge-ul / alt examen recunoscut pentru a atesta acest lucru?

De asemenea, în situația în care de la facultate nu pot primi nicio adeverință într-un C.V. pentru un job, pot trece nivelul la limba engleză avansat, iar dacă mi se cere un act doveditor să adaug certificatul Cambridge cu nivel B1?
Știu că nivelul B1 nu reprezintă nivelul avansat, ci mediu, dar mă gândesc că dacă angajatorul ar avea nevoie să vadă un document oficial aș putea arăta certificatul Cambdrige, iar dacă angajatorul ar fi drăguț ar înțelege că nivelul meu este avansat, datorită faptului că urmez o facultate cu predare în limba engleză.

Vă mulțumesc!

1 răspuns:
| Garni28 a răspuns:

Da, este posibil ca nivelul B1 sa reprezinte un avantaj la obtinerea unui job, insa depinde si de cerintele angajatorului. Nu exista nicio astfel de adeverinta, va trebui sa dai Cambridge-ul din nou, poate incerci C1.
Incearca teste online pentru a-ti afla nivelul. Poti fi fluent intr-o limba, insa pentru obtinerea certificatelor este necesara o pregatire riguroasa.

Mult succes.