Fiind fata ai grija sa nu cazi in mana unor loverboy, cocalari autohtoni
Nevoia disperata de bani duce pe carari dubioase din pacate!
Eu in locul tau as epuiza toate caile de a imi gasi ceva de munca in tara!
Cine lupta reuseste intr-un final, dar nu e usor!
Ce te pricepi sa faci sau ce vrei sa faci? Chelnerita, manechiurista, lucratoare in agricultural, menaj, badabta, babysitter, etc? Ce limbi straine vorbesti? Transport, cazare, masa sunt niste cheltuieli pentru angajator deci trebuie sa ii renteze.
S-ar putea sa te pot ajuta eu la serios, dar vorbesti engleza?
Ce limbi vorbesti?
Ai grija cum cauți de munca asa pe net ca nu ști peste cine dai și unde te duce.
În străinătate te duci cu, cunoscuți și la sigur, nu asa de pe internet.
Sunt multe agentii care ofera loc de munca in Olanda, nu necesita nici o calificare doar sa stii engleza Cazarea iti trage automat din salariu, transportul pana in strainatate cateodata te ajuta agentia si iti trage din salariu dar masa pana la primul salariu trebuie sa o asiguri tu. Ai discord sau Facebook ceva?
Sfatul meu este să îți continui studiile.
Contactează www.adra.ro
Este o organizație non-guvernamentală care te ajută oamenii în situații deficile. Are un proiect numit "Vreau la școală" prin care susține elevii și studenții defavorizați (adică aceia care nu au bani) să-și continue studiile.
Deasemenea ADRA te poate susține financiar și material în funcție de nevoile tale și ale familiei.
Nu te costă nimic. Îți trebuie doar puțin curaj să îi contactezi la telefon sau pe e-mail.
În ce privește străinătatea, nu este ușoară. Chiar și forțele de muncă din județul tău au oferte de munca în străinătate (adică anofm lucrează cu firme serioase din străinătate); și în caz că firma este sau devine neserioasă, prin faptul că pleci prin forțele de muncă (adică prin anofm-asociatia pentru ocuparea forțelor de muncă) ai într-un fel spatele asigurat. Adică statul român va putea trage la răspundere firma respectivă din străinătate.
Multe (dacă nu chiar toate) asigură transport, cazare și mâncare angajaților, și banii îți vor fi opriți din salariu.
Dar chiar și așa, dorul de casă va pune stăpânire pe tine cum nici nu-ți imaginezi.
Ofertele de muncă se găsesc în clădirea AJOFM/anofm din județul tău. Adresa, zilele și orele când este deschisă -toate le găsești pe internet.
Totuși, eu te sfătuiesc să-ți continui studiile. Vezi mai întâi ce rezolvi cu ADRA. La urmă te gândești la altceva.
Buna, te pot ajuta sa te pun in legatura cu mătușa mea care are o firmă de curatenie in Danemarca. Ideea este ca chiria o plătești si ce manânci însă e o firmă serioasă și te poti adapta usor fiind in curatenie. Firma este doar cu români deci nu e obligatoriu sa stii vreo limba străină. Dacă te interesează imi poti lasă un mesaj!?
Bună, mulțumesc mult, m ar interesa, dar nu știu cum sa fac cu banii, peste 2-3 luni oare m. ar accepta?
Cu bani de drum? Cred ca te-ar putea ajuta si ei daca chair iti doresti sa muncesti.
Cum doresti, daca e vrei te pun in legatura cu ei ca sa fi sigura ca ai un loc acolo si cand esti pregatita poti pleca.
Ai putea schimba la setari la TPU sa iti pot scrie in privat? Sa permiti mesaje de la utilizatori juniori
Stiu locuri de munca serioase, cu contract oficial si legal ce-l semnezi inca de dinainte sa pleci. Munca ti asigurata de agentie totul foarte oficial. Tot ce ai nevoie ii de bani pana la primul salariu, salariile se platesc saptamanal. S-ar putea sa te mai pot ajuta cu bani
Cuati loc de munca sau cauti bani? Am citit mai toate mesajele de aici, si parca mai mai sa cred ca esti pe aici la facut bani, adica poate poate apare un prost sa te ajute cu ceva malai.
Stiu ca povestile astea le spun fetele peste tot, mai is si alte povesti, aceiasi chestie la toate, familie nu prea au avut, au duso f greu, bla bla vraja marii.
Iti spune cineva, daca vorbesti cu aia in Danemarca, ar putea sa te ajute si cu bilet de drum, dar tu tot nu pleci ca nu ai bani asa la tine asta arata ca de fapt tu cauti bani.
Ati invidat tot netu asta, nu mai are omu loc de voi pe nicaeri.Munca nu-i de tine, e mai bun sa cauti fraieri sa-ti dea ceva bani, sa i se faca mila de tine, care de fapt nu ai absolut nici o problema, doar ca esti certata cu munca.
Nu o mai bagati in sama, e dintre cele multe care au invadat internetu si cauta sa prosteasca oamenii sa-i dea bani.
Hai fa pasi de pe aici, sa nu te reclam pe aici nu merge cu prosteala, oamenii is saraci, du-te la produs, macar de iti da cineva bani sa faci si tu ceva pentru acei bani.
Nu este curioasa de munca nu vezi ce spune, ca ea fara bani la ea nu pleaca, nici dei asigura cineva tot, inclusiv bilet de drum.Asta nu-ti spune nimic? Voi astia care ati raspuns, nu analizati ce spune fatuca asa?
Ea vrea sa aiba bani la ea, indiferent cei asigurati voi pe undeva, ea trebuie sa plece de acasa cu bani la ea.
Iara ea bani saraca nu are asa ca pe aici de aia a intrat, poate gaseste un prost sa il conviga sa-i dea ceva bani
deci este din alea care stau si prostesc oamenii pe internet, au invadat peste tot. Is genul ala de fete care nu vor nici sex sa faca pentru bani, umbla doar cu prosteala, baga tot felul de povesti, regula generala este aia cu familia, provine din famile naspa, nici nu mai are, nici nu sar uita inapoi
chestia asta e prezenta la toate basmele lor, apoi dupa caz continua povestea.
Unele au si copil, care chipurile ar fi bolnav, va arata si retete medicale daca e nu vor ajutoare, haine, mincare, vor bani sa isi plateasca chiria, bani sa aiba la ea de drum
Ai vazut, no intereseaza nici daca cei iai propus tu, iar da si bilet de drum si cazare si masa, ea fara bani de drum nu pleaca
Asa ca fa bine si dai ceva bani, apoi no sa o mai gasesti pe nicaeri ori cine stie cu ce poveste mai apare.
Aveti grija de cine va este mila, cum am spus asta au invadat internetu, nu mai ai loc sa faci ceva ca dai peste ele.
Buna.Te sfatuiesc sa nu cauti asa pe internet deoarece este foarte periculos.Cunosc un caz unde de apropiati i s-a promis ca o duce direct la destinatie sa aiba grija de o batrana si au dus-o de fapt in cu totul alt loc, la un restaurant unde trebuia sa speli numai cu apa rece si sa faci multe altele, bani extrem de putini, fara ca ea sa stie un bob de limba sau sa aiba bani de plecat mai departe.Stiau multi din oras ca patronul respectiv se ocupa cu prostitutia, insa ulterior a aflat si ea. A avut mare noroc ca sotul ei a facut scandal si au trimis-o apoi unde s-au inteles initial.Deci ai grija ca si prin cunoscuti romani este posibil sa iei teapa, daramite pe internet prin niste straini.
Sa-i explice cineva lui relian ca trebuie sa fii tare tembel sa pleci la drum intr-o tara straina, asa cum doreste el, fara sa ai habar limba si fara o suma de bani acolo, in caz de urgenta.Dar na, asa cand ai plecat in 'Murica in anii 2000 si acum te crezi nu stiu cine.
Sa spuna cuiva lui dullcat fata asta catastrofa, o duce mintea nici cit un gindac daca e asa cum spune ea, sa faca bine sa-i dea fetei ceva banuit pentru drum
daca se tot pricepe ea la toate le stie fata asta ca din carti
Asa ca dullcat, decat sa dai doara din gura a proasta, fa bine si ia legatura cu fata, cerei datele, trimite-i ceva bani de drum.
Nici sa citesti nu stii, dar te bagi ca gindacul ala la faina de griu ia vezi, fata are casa, asa sa si exprimat ca ea nu pleaca de acasa fara bani.
Mai citeste, ca nici familie nu mai are, dar are fata casa, ar pleca si nu sar mai uita inapoi si acu, lasa si casa si toate
Deci fatuca noastra se pare are casa, are de toate, numa bani de drum duce lipsa si nu pleaca nici daca iai da si masina la scara
Dullcat, esti catastrofa fata. Pina acu cum a supravietuit, fara iubit, prieten, fara familie, fara munca, poate ca ai tinut-o tu mai stii
Locuri de munca sunt si in Romania, foarte multe chair, doar dorinta de munca sa fie ca se gaseste garla de munca.
Iti poti lua 2 joburi daca salariul de la unul esteinsuficient!
Nu stiu ce cauti tu in strainatate cand nu ai nici o pregatire, nici o calificare, nici o experinta si nici nu vorbesti limba tarii respective.
Bineinteles ca poti gasi munca de necalificat, ca ingrijtoare la batrani, sau la cules de fructe si legume prin Spania, dar nu-ti va da nimeni bani in avans si nici nu iti vor platii transportul si cazarea, ca nu esti atat de valoroasa pentru nimeni.
Se plateste transportul si cazarea doar pentru cei care merg la joburi calificate, joburi de bani multi, unde se negciaza salariul si conditiile, dar ce oferi tu nu, nu motiveaz ape nimeni sa-ti de bani in avans sau sa te trasnporte si cazeze pe gratis.
Vad ca au sarit cativa care te pot ajuta, si cred ca unul din ei este proxenet, care asta face, aduna fete disperate, sub promisiunea oferirii unei munci cinstite si bine platite in strainatate, dar cand ajung acolo, sunt inchise si forate sa faca prostitutie pentru ei.