anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, știe careva vreun loc de munca prin străinătate? Am mai cautat, problema este că nu am un venit stabil și nu m as putea deplasa pe banii mei, ca să spun asa, imi doresc mult să lucrez, dar nu am pe cineva care să mă ajute cu banii, trebuie să fac naveta până în oraș, dacă vreau să lucrez acolo, și nu am posibilitatea să îmi plătesc naveta. As dori un loc de munca cu plecare din România, transportul să fie achitat din primul salariu, să fie ceva cu cazare și masa inclus, știu că cer prea multe și sper să nu primesc răspunsuri jignitoare, dar alta soluție nu prea am. Menționez ca sunt fata și am 20 de ani.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Fiind fata ai grija sa nu cazi in mana unor loverboy, cocalari autohtoni
Nevoia disperata de bani duce pe carari dubioase din pacate!
Eu in locul tau as epuiza toate caile de a imi gasi ceva de munca in tara!
Cine lupta reuseste intr-un final, dar nu e usor!

68 răspunsuri:
| Emma0313 a răspuns (pentru relian):

Nicu nu ma cunoști, ti se pare de ras? Nu al cerut bani sunt mulți în situația mea, nu am casa mea, mama a divorțat și sta în chirie cu mine și sora mea, nu are posibilitatea sa îmi dea bani de naveta, nu caut pe cineva cu bani, când am spus ca n am avut o familie normala, da, nu am avut, numai certuri și bătăi aproape în fiecare zi și fost, nu am avut părinți care sa ne crească frumos și normal, pe nimeni n ar interesa dacă as pleca de nebuna, fiindcă de multe ori as fi putut sa mi gagsec pe cineva care sa ma întretina și scăpam, dar mie nu mi trebuie asa ceva, vreau sa muncesc cinstit. M as duce cu ziua sa muncesc dar mama nu e de acord. Cu ea nu ma înțeleg și pot degenera lucrurile foarte rău dacă ma duc sa muncesc asa. Nu mai judecați dacă nu cunoașteți, sper ca viata sa-ti dea după sufletul pe care l ai.

| Emma0313 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mulțumesc mult, nu am spus ca nu găsesc de munca, dar nu am posibilitatea sa fac naveta, atât

| Emma0313 a răspuns (pentru dullcat):

Mulțumesc mult pentru răspunsuri, nu înțeleg persoana aceea de ce este atât de rea, nu i am cerut lui nimic, dar se vede răutatea din suflet, sper ca nu m ați perceput greșit

| Koba12345 a răspuns:

Emma, sa recapitulez: ma refer la locuri de munca de la agentii renumite -poti verifica autenticitatea pe net inainte, DACA ne intelegem bine iti spun chiar locul unde sunt eu. Munca este relativ usoara nu ai nevoie de nici o calificare doar sa stii limba engleza si sa stii sa te comporti civilizat (multi Romani sunt dati afara ca nu stiu sa se compoarte) Agentia se ocupa de cazare si tot, cateodata te si imprumuta sa ai bani de transport. Banii de transport pana in tara cutare is undeva la sub 1.000 de lei(200 euro). Mancarea costa aproximativ ca la noi in tara numai ca s-ar putea sa nu poti gati asa ca pentru 2 saptamani pana cand primesti primul salariu ar veni aprox 100 de euro adica 500 de lei. Salariul saptamanal este de aprox 400+ euro din care trage cazarea si te alegi cu vreo 300+ euro in MANA din care mai platesti doar mancarea
Orice ai face tot ai nevoie de ceva bani sa te descurci in prima saptamana, eu te-as putea ajuta cu bani si sfaturi dar sa fim realisti as dori sa vb in privat intai sa stiu cine esti, sa ne cunoastem si vedem ulterior. Nu sunt un loverboy laughing Am avut si eu viata grea, probleme de familie cand am plecat prima data in strainatate eram ca tine, nu stiam pe nimeni doar ca aveam ceva bani adunati cu care m-am descurcat. De asta spun hai sa ne cunoastem intai, doar vb si vedem ulterior, nu ai nimic de pierdut din putina vorbareala. am 30 ani

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Animatoare.

| Emma0313 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu, mulțumesc

| Emma0313 a răspuns (pentru Koba12345):

Mulțumesc pentru răspuns, folosești Instagram sau Facebook pentru a putea vorbi?

| Koba12345 a răspuns (pentru Emma0313):

Spune-mi contul tau de Facebook sa te caut, Discord n-ai? Asta e al meu

Îmi apare un cont nou, fără postări, nimic, nu știu ce să cred

| Costel_Rarinca_2000 a răspuns:

Ti.am lasat mesaj la cererea de prietenie cu Facebook.ul meu daca vrei mai multe detalii ca nu vreau sa imi dau share la Facebook

| Emma0313 a răspuns (pentru Costel_Rarinca_2000):

Deci e în regula acel link?

Uite care e treaba, 1.Eu sunt un tip anonim cum si numele imi sugereaza, in viata reala n-am prieteni sunt un tip foarte retras. 2 Eu iti pot arata siteurile oficiale de la companiile respective. 3.Aici vine partea mai complicata, tu tot o sa ai nevoie de ceva bani macar de transport - exceptie daca reusesti sa negociezi cu agentia de recrutare. Si categoric o sa ai nevoie de ceva bani de mancare. Eu te-as putea ajuta in mai multe aspecte dar desigur nu promit nimic inainte sa stiu cu cine vorbesc - partea asta e foarte subiectiva tine de cum ne intelegem. Eu nu te cunosc, tu nu ma cunosti - prima data sa ne cunoastem
Si 4. Tine si de tine nimeni nu iti poate garanta ce te va tin la locul de munca,
Vorbim mai mult maine dimineata, scrie-mi daca vrei, sterg l1nkul de Facebook sa nu ramana public aici

| Costel_Rarinca_2000 a răspuns (pentru Emma0313):

Da e link.ul meu de Facebook

| Marius22222222222 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. As putea sa ma interesez in nyc daca ai vrea. Lasa-mi un mesaj in privat daca doresti.

| dullcat a răspuns (pentru Emma0313):

Asa e relian, misogin si frustrat, plus comic inchipuit din moment ce rade singur, mereu.Trebuie sa fim toleranti cu astfel de specimene.

| TatianaIstrate a răspuns:

Gasesti aici locuri de munca in strainatate, dar e important sa cunosti macar o limba de circulatie internationala pentru un job mai bine platit. Iata ce optiuni ai in acest moment -- https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/strainatate

Prea multe lucruri urâte a spus, nu am cerut nimănui nimic decât un ajutor, nu cer bani, nu vreau să fac lucruri dubioase pentru bani, și îmi doresc să muncesc cinstit. E mai greu, fiindcă pe mine mă împiedică multe lucruri să ies din problema în care sunt, dar sper să fie mai bine. Chiar mulțumesc tuturor pentru mesaje și răspunsuri. Nu se știe cine poate sta spatele unui ajutor, deci e mai greu să aleg ceva acum. Mulțumesc mult pentru răspunsul tău de acum, ma simt puțin mai bine când vad că cineva nu ma judecă fără să mă cunoască

| dullcat a răspuns (pentru Emma0313):

Cu placere.Ai grija de tine si nu pleca in nicio tara straina fara o suma de bani in caz de urgenta.Socoteala de acasa rar se potriveste cu aia din targ.

| Emma0313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna, nu ti pot lasa mesaj

Asa este, multumesc mult

| Koba12345 a răspuns (pentru dullcat):

Sunt curios ce s-a ajuns cu fata asta, La inceput m-am gandit s-o ajut dar faza e urmatoarea: Ea tot are nevoie de ceva bani pentru inceput, bani care n-as da numa asa la o necunoscuta. Si daca o ajut sa se angajeze tinand cont de unde e: poate nu face fata, nu stie sa se compoarte si e data afara, Dupa care o sa ma invinovateasca pe mine si imi va face probleme. Si nu mi-ar da banii inapoi sau multumi asa cum vreau eu. Balanta dintre risc si potentiale beneficii nu imi convine
Eu am plecat afara cu un job gasit pe net fara a cunoaste pe cineva dar aveam bani de start si stiu sa vb engleza la nivel mediu si is mai "civilizat". Faza ii ca din toata europa muncitorii veniti din Romania sunt cei mai dubiosi si badarani - lucru ce nu e acceptat in multe locuri si is dati afara., pana si Bulgarii sunt mai civilizati. (Turcii nu sunt parte din UE)

| dullcat a răspuns (pentru Koba12345):

Pai cred ca o poti intreba in privat.Nici mie nu imi place sa ajut cu bani asa pe internet.Prefer sa o fac direct in orasul meu, nu-i nimic gresit aici.Chiar si daca ai ajuta-o, nu ar trebui sa te invinovateasca.Fiecare e liber sa primeasca sfaturile si sa cantareasca bine folosind propria judecata.Nimeni nu e responsabil daca eu am ales sfatul lui Cutarescu si am iesit prost.Doar eu sunt responsabila.Asa e cel mai matur/sanatos de gandit pe termen lung, ca sa inveti si sa te dezvolti ca individ.

| Koba12345 a răspuns (pentru dullcat):

Nu-i pot scrie in privat ca is utilizator junior si oricum observ ca nu a mai intrat pe cont. Stiu locuri de munca unde te poti alege cu +300 de euro in mana pe saptamana (suma ce primesti dupa ce deja ti-a tras costul cazarii si diverse) Munca nu e mai grea ca in Romania singurul criteriu e sa vb Engleza.
I-as fi spus prin ce agentie sa vina si unde, dar ulterior la job tot singura trebuia sa se descurce, eu i-as fi dat numa asa bani pentru cele zilnice

Bună, dacă mai dorești să mă ajuți, o să încerc să îți trimit mesaj aici

Hello, n-am mai intrat pe TPU. Deindata ce la altii ti-ai aratat profilul de Facebook sa vada cum arati, mie dc nu imi poti face asta?
Simplu: Eu iti pot spune cateva agentii sau locuri de munca unde se zvoneste ca ar fi munca usoara, poate chiar unde ma aflu eu acum(dar plec in curand) dupa care e randul tau sa te descurci.
U ai nevoie de bani de drum lucru pentru care agentia te poate imprumuta daca vor in functie de cum reusesti sa vb cu ei.
Si bani pentru cele zilnice pentru 2 saptamani pana iti vine primul salariu Bani pentru cele zilnice ti-as mai putea da eu dar... desigur nu promit nimic, depinde daca si cum reusim noi 2 sa negociem. Daca vrei scrie-mi pe Facebook, da-mi profilul tau vreau sa vad si eu cum arati si mai vedem. De acum o sa intru zilnic pe TPU pentru cazul in care imi scrii

Nu am dat la nimeni profilul meu de Facebook

Cauta pe google carriere.international, randstad, sbaflex etc sau oricare site ce iti da la rezultatea cautarii: locuri de munca in Olanda si sa aiba pagina proprie nu numa anunturi simple de Facebook., Sau cauta pe siteuri pentru joburi best jobs, europa jobs etc. Bagi cv-ul sau dai mesaj la recruiter si vezi. Prima data asa am facut am plecat afara de singur.
In rest n-am ce-ti spune atat timp cat u esti rece cu mine.

Spui că sunt rece cu tine. Adică trebuie să mă dau pe mine la schimb pentru ca tu să mă ajuți?

Ca ajutor simplu: Apeleaza la agentiile de mai sus https://www.sbaflex.com/ro/,https://carriere.international/en/ etc Acestea sunt agentii 100% legite, cu joburi reale fara teapa garantat. Esti multumita de ajutor?
La tine se pune problema ca n-ai bani de bilet si de mancare, asta este problema ta nimeni necunoscut nu te ajuta numa asa... "branza e pe bani." Daca vrei ajutor personal de la mine Vreau sa vad cum arati si mai vorbim, in rest mai mult decat sa-ti bagi cv-ul la siteurile de mai sus si vezi ce vorbesti cu ei nu am ce spune.