Fiind fata ai grija sa nu cazi in mana unor loverboy, cocalari autohtoni
Nevoia disperata de bani duce pe carari dubioase din pacate!
Eu in locul tau as epuiza toate caile de a imi gasi ceva de munca in tara!
Cine lupta reuseste intr-un final, dar nu e usor!
E irelevant sa ma repet, ce spui tu sa iti dea masa si tot gratis pana la primul salariu nu se face nicaieri, daca cineva iti promite sigur e teapa si ajungi la rau. Gandeste-te RATIONAL: Ce angajator ar risca sa imprumute pe cineva necunoscut cu 0 experienta care poate nu se descurca nici 1 zi? Ca doar muncitori necalificati se gasesc fara numar. Unde lucru eu saptamanal vin oameni noi, dar cum vin asa pleaca in perioade scurte din x, y motive, imagineaza-ti ce pierdere ar avea angajatorii daca i-ar imprumuta pe toti astia si ar pleca inainte sa plateasca inapoi?
In cazul tau m-as angaja undeva in tara ca doar sigur exista fabrici in zona ta pana strangi bani si experienta de lucru/viata dupa care pleci in strainatate, (sau te imprumuti la neamuri). Daca n-ai mai lucrat nici macar in tara poate pur si simplu nu te descurci in strainatate si ce te faci singura intr-o tara straina?
Si eu am avut copilarie traumatizanta poate mai ceva ca tine am inceput viata singur si cu 0 lei in portofel dar am lucrat in tara ca joburi simple se tot gasesc si m-am descurcat, dupa care am iesit in strainatate singur fara ca cineva sa-mi dea vreun sfat sau ajutor - dar bineinteles aveam bani economisiti in portofel nu stateam sa astept primul salariu. Si m-am descurcat
Acum oricum foarte curand las strainatatea si revin in tara sa ma relaxez, cand ti-am scris prima data ma gandeam ca poate devenim prieteni pe beneficii: te ajut si eu ma rasplatesti si tu. ca is tip singuratic si cinstit. Dar din pacate n-a mers. mai mult n-am ce spune.
In zona ta poate is si mai putine joburi ca nu e zona industrializata, da se poate trai si in Romania. In strainate depinde de noroc, depinde de ce fel de oameni dai. Pe langa munca un lucru ce impinge pe multi sa plece is cazariile care is praf si pentru standardele din RO.
Eu m-am descurcat da poate am avut si noroc am strans banii dar de cate ori voiam sa plec de nervi...
Acum e prea tarziu dar de la inceput de erai mai deschisa ti-as fi putut fi un ajutor de nadejde
Da ma intreb: Daca n-ai job tu din ce traiesti acum? De unde ai pentru cele zilnice?
Hello, cmf? Ti-ai mai gasit loc de munca? Doresti sa socializezi cu mine. Putem negocia ceva online incat sa te mai ajut financiar
Hello vad ca nu esti activa si poate nu vei citi acest raspuns, dar pe scurt te-as fi putut ajuta foarte serios! acum logic si eu is B, genu de tip fara prietena si emotional distrus si imi doream "recompensa" de la o fata. Dar cred ca ar fi trebuit sa te ajut fara sa cer de la tine ceva, doar sperand ca ma vei recompensa asa de bun simt
Eu dupa 1 an de lucru am economisit 15.000 de euro, dar tot degeaba is incapabil sa-mi gasesc o iubita inclusiv cu bani multi
De acu incolo trebuie sa nu mai fiu asa zgarcit