|

Buna TPU, sunt SGP de anul acesta la o unitate militară din Constanța și vreau să mă transfer la o unitate mai aproape de casă în județul Brașov. Acum nu știu dacă mă pot transfera unitatea unde sunt eu are deficit mare de personal și nu aprobă transferurile, cum aș putea sa procedez ca să am o șansă la transfer? DAU FUNDA.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca te-ai inrolat in randurile armatei /politiei sau alte structuri militarizate, atunci acesta presupune si regim special de deplasare /cazare etc.
Te duci unde esti trimis prin ordin.
Daca ai noroc si conditiile permit, poti sa-ti ceri transferul in alta locatie, daca ai justificare foarte serioasa.
Pentru asta trebuie sa pornesti pe cale ierarhica in sus, pana ce primesti un raspuns definitiv.

| a răspuns:

"sunt SGP ...cum aș putea sa procedez"

ai niște șefi (ierarhici le zice?) care sunt singurii ce te pot ajuta - nu noi, bieți ignoranți, absolvenți de gimnaziu

| a răspuns:

Cu aprobarea celui mai mare sef care are in subordine cele doua unitati, dar de regula transferul se face tinandu-se cont de acordul comandantului unitatii. Daca unitatea militara din judetul Brasov are nevoie de SGP poate sa-ti ceara transferul. O sansa mica ai sa-ti dai demisia de la unitatea militara si sa te angajezi la noua unitate, dar asta suporta riscuri mari si plata prevederilor contractuale.

| a răspuns:

Si inca ceva: daca la unitatile din Brasov nu sunt locuri pentru specialitatea ta, nu poti.

| a răspuns:

Dc nu ai incercat la subofiteri? La Sgp nu prea ai multe facilitati...In primul rand trebuie sa ai minim un an lucrat sa poti cere sa fii mai aproape de casa ca SGP. Deci ai de asteptat si asta in functie de necesitatea personalului in jud. Brasov.Si daca esti in Constanta cred ca ai mers pe marina, si nu mai stiu cand poti schimba arma, ca altfel ramai in CT.