|

Ce idei de lucruri constructive si benefice imi puteti da? Am 23 de ani, lucrez dar am si mult timp liber si simt ca il irosesc degeaba. As vrea de preferat in mediul online ceva.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce ar fi sa iti imbunatatesti limba engleza? Sunt o gramada de site-uri care sa te ajute cu asta in mediul online. Sau ca sa iti imbunatatesti cultura generala poti juca Triviador. Poti citii carti in pdf ca sa iti imbunatatesti modul in care citesti. Te poti uita la un serial din care chiar poti invata ceva cum e The Good Doctor, Grey s Anatomy, Sheldon, etc.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Youtube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt multe lucruri pe care le-ai putea invata. Sa inveti sa dai prim ajutor, sa gatesti, sa faci un sport, sa inveti o limba noua, sa mergi sa vizitezi bolnavi, batrani sau centre de copii, sa faci chestii handmade, sa citesti. Eu spre exemplu as vrea sa invat tehnici de supravietuire. Acuma am vazut ca ai scris mediu online, ce am scris nu se incadreaza, scuze laughing Pe Youtube ai tutoriale despre multe chestii gen cum sa inveti sa operezi pe un nou program

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează