|

Ce sanse au prostii in cariera? Cum credeti ca se descurca in viata o persoana fara prea mult cap? Vi s-a intamplat sa simtit ca nu faceti fata, si sa recunoasteti ca "sunteti prosti"?. Ce locuri de munca exista pentru prosti? ( nu vreau raspunsuri de genul: femeie de servici). Miliardarii lumii nu au diplome!

Lumea nu e plina de genii, suntem inconjurati de prosti, iar unii chiar ne conduc, ce parere aveti despre asta?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| explică:

Artlover? daca faci o facultate, nu e putin lucru.dar s-a dus vremea cand era; diploma inainte si prostul dupa ea.acuma pregatirea si valoarea isi spun cuvantul. daca nu vei fi asa vei intra in tagma celor la care tocmai am strigat.ar fi pacat de timpul petrecut in facultate si de banii cheltuiti.

3 răspunsuri:
| explică:

Sant aceia care au fost angajati pe pile si trafic de influenta, mita si alte apucaturi de partid.ei nu fac nimic fiindca nu stiu ce au de facut.mi-e mila de cei care fac treaba in locul lor.fiindca de regula la noi la romani, la un im care munceste sant patru -cinci care freaca p.a cu calcaiul din orice pozitie, si mai fac si pe desteptii.ai dreptate.pot striga in gura mare; baaaa prostilor care nu santeti in stare de nimic? aveti mintea odihnta dar degeaba. mirositi de la o posta a prostie si incapabilitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar Vanghelie, care este primar, habar nu are sa conjuge verbul ''a fi'', habar nu are sa vorbeasca romaneste, de scris nu mai zicem nimic.Si totusi conduce un sector al capitalei.Depinde si ce intelegi tu prin prost, daca te referi strict la scoala, da-i un search pe google si o sa vezi ca miliardarii planetei nu prea au facultati.Pana si marele Steve Jobs nu avea facultate plus ca a recunoscut ca s-a si drogat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Allexssander):

Eu aproape termin o facultate, devin inginer si imi dau seama ca habar nu am!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează