|

Cum pot fi terapeut,medic de medicina complementara(nu alopata ci alternativa deci) sau naturist,vindecator fara sa fac facultatea de medicina ci numai un curs sau mai multe? Am vazut ca sunt unii terapeuti care nu au facut facultatea de medicina ci doar cateva cursuri in domeniu, nu ma refer la medic de medicina alopata, acolo stiu ca trebuie facultate ci la orice fel de terapeut unde nu faci facultatea de medicina de 6 ani dar poti profesa in domeniul medical sau poti fi terapeut,vindecator,consilier in sanatate etc,tehnician nutritionist,terapeut etc.
Deci cum poti ajunge sa fii un fel de medic/terapeut dar fara sa fac facultatea de medicina?
Eu ma documentez pentru inceput din carti de sanatate,medicina,nutritie,terapii complementare si apoi as vrea sa fac un curs de genul.
Cum poti deci sa fiu terapeut de medicina complementara? De ex biorezonanta, naturist, homeopat sau sa ajut oamenii (ca asta e ideea) prin orice fel de terapie complementara...
De ex cum e An.thony William, celebrul Medium Medical american care se bazeaza pe tratamente naturale si recomandari naturale si holistice.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce spui tu erau vracii inainte, șamanii pe la indienii apași. Daca vei invata, clietii tai vor fi prietenii si cunostintele. Sunt deja multi care fac ce vrei tu sa ajungi si toti o fac gratis fiindca doar ajuta, nu scriu retete sau trateaza boli. Nu cred ca vei deschide un cabinet fara acreditare de la ministerul sanatatii. Ai vazut stomatologul italian la tv, sper. Sa-ti spun drept, parerea mea, metodele de biorezonanta sau terapii cu pietre de rau si alte chestii de astea sunt un fel de alchimie moderna al celui mai vandut concept: medicina. Iti urez bafta, dar sa fii foarte cunoscut fara un cabinet legal vei fi ca o vrajitoare din Cluj care era cunoscuta si la Bacau, sau ca un popa care "deschide cartea". Asta e succesul care te asteapta daca vei fi intr-adevar bun in ceea ce faci. Mi-as dori sa ajungi bun sa vin la tine sa ma vindeci, dar sa nu ma refuzi fiindca te-am descurajat putin. Ti-am spus astea ca sa stii ce te asteapta si sa nu fii dezamagit mai tarziu cand vei astepta clienti "pe banda"

1 răspuns:
| a răspuns:

Stii cum se numeste medicina complementara care s-a dovedit ca functioneaza? Medicina.