| Asyul95 a întrebat:

Cum sa devii actor? Ce trebuie sa faci de mic pana ajungi? Neaparat facultatea de actorie?

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Dragul meu, de mic nu trebuie doar sa-ti descoperi talentul sau mai bine zis, cei din jurul tau. In primul rand, ar trebui sa nu ai trac (emotii) atunci cand reciti o poezie sau canti in fata altor persoane pe care nu le cunosti. Apoi, ar trebui sa ai o memorie buna pentru a retine rolurile. Si mai mult decat atat, trebuie sa IUBESTI teatrul. In ziua de azi nu este greu sa ajungi actor. Banuiesc ca stii cum au ajuns actori de seriale multi tineri care n-au facut Facultatea de Teatru. Pur si simplu au fost alesi la un casting si au inceput cu roluri mici, au muncit, s-au daruit artei si au castigat.

Cum poti face asta? Poti completa un formular pe internet la Media Pro Buftea sau la ActStart, care ajuta copii, tineri, aspiranti la titlul de actor amator, facandu-le promovare constanta si echitabila, fiind un instrument de legatura intre acestia si regizori, producatori, directori de casting sau agentii.
Trebuie sa fii constient ca vei avea de muncit si asteptat, dar daca vei sti ce vrei si vei persevera, sigur vei castiga.
Nu mai este ca inainte...sa ai facultatea de teatru. Daca esti bun, esti ales. In timp poti face si facultatea si in acelasi timp sa profesezi. Important este sa ai incredere in tine si sa fii sigur ca aceasta iti doresti.
Am sa-ti dau un exemplu cum a procedat o fata. Citeste:
http://madalina.acasatv.ro/? p=26

5 răspunsuri:
| FamilyRun a răspuns:

Buna ziua.
Pentru a deveni actor pe viitor trebuie sa fiti interesat de actorie, muzica, scene S.F si sa faceti filme cu ajutorul programelor, sa va informati de la lume despre actorie.
Instalati Window Movie Maker si faceti filme in el.
Dati-va seama si observati cum se fac scenele, improvizati o sceneta dvs. sa fiti regizorul. Ia-ti niste colegi si regizeaza un film, cauta idei la parinti si net, IMPROVIZEAZA.
Trebuie sa stii scoala foarte bine mai ales Limbile Straine: Engleza, Franceza, Germana dar nu-s obligatori, dar ENGLEZA este OBLIGATORIE. Daca vreti sa deveniti actor sau regizor. Funda?:* Sincer va spun tot ce stiu. La revedere, sa aveti un viitor fericit.

| flaviutu a răspuns (pentru FamilyRun):

Dece trebuie sa stii limbi straine?

| Keepa_Jessica_2000 a răspuns:

Sa vreaau particip pentru actor

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri