| eroudefranta a întrebat:

Dupa terminarea liceului mi-am propus sa fac Facultatea de regie sau UNATC(depinde daca este acelasi lucru, ca nu prea ma pricep) pentru a deveni regizor de film.
Ce parere aveti despre aceasta idee si despre aceasta meserie?

4 răspunsuri:
| Joker400400 a răspuns:

Salut, in primul rand UNATC este facultatea iar regia este o specializare a facultății. După cum citeam pe pagina lor web ei participa la foarte multe competiții internaționale impreuna cu toti elevii buni de la viitori scenaristi, la actori, producatori si regizori. Ma gandesc ca daca te pricepi in ceea ce vrei sa faci ai sanse sa fii remarcat. Si eu ma gandesc sa aplic la UNATC dar pe specializarea scenaristica. Poti intra pe pagina lor, sunt foarte multe informatii despre ei acolo.

| eroudefranta explică (pentru Joker400400):

Mai exact la ce ar trebui sa ma pricep

| Joker400400 a răspuns (pentru eroudefranta):

Păi nu sunt expert dar trebuie sa ai viziune. Atunci când primesti un scenariu trebuie sa stii daca acesta are potential. Atunci când îl citesti ar trebui sa iti vina imediat in minte idei de al dezvolta. Si trebuie sa stai bine cu nervii =). Oricum o sa fii invatat astfel de lucruri de către cadrele didactice asa ca nu trebuie sa te sperii. Însă vei avea cam mult de invatat. O sa ai teorie (multa teorie) si probabil si practica. Dacă o sa aplici la această facultate poate o sa revii pe pagina cu impresiile tale proprii.

| Joker400400 a răspuns:

Scuze ca nu am raspuns. Poti sa-mi dai mesaj pe insta pe contul comix_112 sa vorbim. Aici nu pot sa-ti trimit mesaje