|

Problema mea e că sunt prea mândru și orgolios, chiar și la job când simt ca un client al firmei la care lucrez mă tratează de sus la telefon, îi întorc rapid vorba, deși nu am voie, unii mai scapă și o înjurătura și asta mă macină puternic deoarece trebuie sa am totuși o limita. Pur și simplu e un reflex, as vrea să scap de el, insa așa sunt clădit. Ce joburi de birou mai exista in afara de call center, clienți si altele cu specific de nervi de ambele tabere?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand vei fii dat afara de la munca, de mai multe ori, vei invata cum sa vorbesti.
La noi nu este acceptabil asa ceva!
Nu vorbesti frumos cu clientul, mai ales daca face plangere impotriva ta, chiar de la prima abatere, esti dat afara!

Nu am sa inteleg niciodata, de ce te angajezi pe un post pe care esti incapabil sa-l faci?
Din pacate, joburi de birou unde trebuie sa fii nepoliticos si arogant, nu exista si nu vor exista niciodata. Din an in an, si Romania va fi foratata, sa se alinieze cerintelor standard internationale, unde bunul simt si vocea blanda, sunt obligatorii la angajati, si unde lozinca "clientul are intotdeauna dreptate", va fi obligatorie.
Nu exista reflex sa fii nepoliticos, arogant, sau obraznic, ca esti
fiinta inteligenta, capabila sa inveti, sa-ti insusesti cunostinte noi si sa le poti puna in practica.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Regret, eu nu sunt lingușitor ca tine. Sunt pe primul loc în rezultate, așa că nu bate câmpii că nu-s capabil sa îl fac. Ești puțin cam pe lângă subiect

| a răspuns (pentru Tealemoncolgate):

Nu-i vorba de lingusire baiete, ci de respectarea termenilor unui contract de munca! Aici (in occident), nu se joaca nimeni cu arogantii, limbutii si prost crescutii, fiind considerat intolerabil comportamentul lor.
Eu nu am lucrat niciodata intr-un call center, sau in zona de "customer service", asa ca, la mine au venit altii sa ma linguseasca happy
Din pacate, da, am avut si destui carora le-am platit lichidarea, cand nu au respectat termenii contractului din cauza limbajului neadecvat, sau a unui comportament necivilizat.

| a răspuns:

Nu văd ce anume este greșit în a tempera un client cu atitudine mizerabilă? Unii au impresia că... așa că... bine faci, pentru că altfel prind curaj.

| a răspuns:

Daca ai probleme cu nervii poti sa parctici Yoga. Legat de job poti cumpara Bitcoin cand e ieftin si sal vinzi cand pretul mai creste. Poti lucra chiar de acasa si crede-ma chiar se fac bani. In plus te poti trezi cand vrei si te poti culca cand vrei. Poti vedea cursul bitcoinului pe Trendview si sai cuperi si sai vinzi pe : Coinbase, FTX, Cex.io, Bitstamp si multe altele. Un sfat nu cumpara de pe LocalBitcoin.com. Mai bine sa te uiti mai intai pe YouTube ca sa intelegi cum functioneaza (scrie Bitcoin Trending si o sa iti apara niste clipuri)
PS. Nu uita ca poti si sa pierzi bani. Investeste atat cat esti dispus si sa pierzi.