Unde pot gasi alternatoare 230v 5- 10 kw, preferabil 1000 rpm, ce preturi? Sau in general, unde pot gasi alternatoare cu magneti permanenti ieftin in Romania? sau doar alternatoare ieftine pur si...? (mai mult)
As dori sa imi construiesc un lac pentru a'l popula cu peste, dar nu stiu cum sta treaba cu oxigenarea si ce peste ar trebui sa tin pentru a nu fi foarte sensibil la problema cu oxigenarea
Îmi da si mie cineva link-ul videoului cu fantana pentru gradina care este făcută din cauciuc? (Nu stiu sigur daca este fanta).
Cum sa imi colorez dormitorul in 2 culori? As dori o parere cum ar sta mai bine. Multumesc!
Eu locuieac la curte si am probleme cu un animal ciudat care tot apare noaptea. Mama tot gaseste in fiecare dimineata fecale care par a fi de pisica insa eu nu am pisici, decat 2 caini care...? (mai mult)
Stie cineva denumirea la filandrofie? Este acea planta care are frunzele mari si radacini de suprafata...
Am o motocoasa stihl fs 66 si nu stiu ce ulei sa bag in ea. si nici cat. ma puteti ajuta? Multumesc!
Stie cineva un magazin de decoratiuni in Craiova?
De unde se începe când pui gresie.de lângă ușă cu întregi și tăieturi în spate sau invers?
Care este taxa pentru verificare perceputa de distrigaz pentru un convector(1 buc)?
Salut, Uscatorul de la parter al blocului este doar a celor de la parter?
Salut, vreau sa imi fac o arcada in apartament dar nu stiu daca este vreo grinda langa usa, cum aflu daca este? Cum fac rost de schita blocului?
As vrea sa cumpar o lustra buna in camera mea, e o camera mare, sau ma rog 4x5m patrati.Camera nu este foarte inalta, deci nu as vrea o lustra care sa atarne foarte mult in jos. Ce lustre...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste aceasta planta? http://postimg.org/gallery/d69d14ag/
Cu ce se curăță sticla striată?
Heei, TPU! :) Cum pot curata o cada din email, ramasa insa fara stratul de deasupra? Exista vreo solutie speciala sau ceva? URGENT! Multumesc anticipat!
Pentru centrala pe gaz Ariston class evo, se face verificare tehnica (la 2 ani) cand este in garantie?
Daca esti din Prahova (Ploiesti) ma vei ajuta enorm de mult (doar daca imi raspunzi). Am si eu intrebari: 1. La ce magazin se gaseste cea mai ieftina faianta? 2. La ce magazin se gaseste ...? (mai mult)
Știe cineva o gazdă in Constanța poarta 6, sau un internat aproape de zona poarta 6? P.S : Am intrat la un liceu din aceasta zona și am nevoie cât mai repede de cazare. Mulțumesc anticipat.
Cat m-ar costa 20 metri patrati de parchet, cel mai ieftin. Un link, ceva daca puteti...
Salutare. Mă poate ajuta cineva cu găsirea unei garsoniere. Termenul de închireere este de o lună, am căutat pe olx, am trmis și mesaje dar nimic.La urma urmei sunt de acord și cu o cameră ...? (mai mult)
Azi noapte pe la ora doua latrau cainii tare in curte la mine! Am crezut ca sunt iar niste betivi in coltul strazii, ma duc sa vad ce e si tasneste unu dintre rosii cum eu am toata gradina ...? (mai mult)
Cat costa ridicarea de la 0 a unei case cu etaj si mansarda cu amprenta maxima de 100 m^2 plus un garaj?
Ce culoare ar fi potrivita pentru un mobilier cu o combinatie de culori: -Portocaliu -Verde PS as vrea culori cat mai deschise
Daca am geamul si usa camerei maro inchis, ar arata bine mobila alba? Daca ati vazut o poza de genul, puteti sa imi dati si link-ul, dar e ok doar parerea!
Spuneti-mi si mie site-uri de unde sa imi pot comanda un dormitor. Baiat - 18 ani.
Sunt intr- o mare dilema in ceea ce priveste construirea unui nou camin.Am la tara o casa veche din chirpici unde locuiesc parintii mei si impreuna am ajuns la concluzia ca nu merita renovate...? (mai mult)
La ce ajuta ingrasamant foliar administrat pomilor fructiferi?
Se poate pune parchet fag pe placa osb? Dar pe podina?
Salut.Am prin casa o masina de spalat foarte grea (in debaraua veche). Chestia e ca nu am ce face cu ea, cu putin timp liber as vrea sa o desfac.Ce spuneti merita? Aluminiul si cuprul?
Vreau sa fac gropi pe un teren agricol ca sa plantez pomi si as vrea sa stiu cam cat costa o groapa sapata de un tractoras cu dispozitiv pentru facut gropi?
Daca fac un studiu agro-chimic, mi se spune ce trebuie sa foosesc pentru fertilizare si in ce cantitati?
Buna dimineata, mi-am plantat si eu acum 2 zile seminte de salata verde in paharele; au rasarit, doar ca sunt prea inalte si lungi, ma poate ajuta cineva?! Care este problema?
Salut, am construit o casa cu pereti din blocuri ceramice, vreau sa izolez pe exterior si nu stiu ce material sa folosesc pentru izolare si daca mai trebuie sa o tencuiesc sau nu peretii fiind foarte...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva la ce preț este plasa cu ochiuri pătrate din oțel inoxidabil(diametrul ochurilor poate varia între15-20mm)? Multumesc anticipat!
Cum se poate lipi cu cositor doua table de inox groase de 0, 5mm
Am un hectar de teren si vreau sa plantez nuci......cum se numeste studiul unui teren care iti spune ce ingrasaminte trebuie adaugate si in ce cantitati?
Care este cantitatea necesară de lut și nisip, pentru a repara o teracotă.
Ce materiale mi-ar trebui pentru gletuit peretii? ..ma pregatesc sa renovez o camera si am nevoie sa acop gaurile si sa il finisez dupa
In toamna vreau sa plantez cativ nuci altoiti si vreau sa stiu daca trebuie sa ii stopesc cu zeama bordeleza imediat dupa plantare si daca trebuie sa ii dau cu var?
Cum se afana mai bine pamantul: prin discuire sau prin scarificare?
Buna,TPU! Ce pot face daca mi s-a stricat usa si nu se inchide deloc? Multumesc! :D
Ce inseamna scarificarea unui teren?
Dupa cat timp se aplica parchetul de la aplicarea sapei din ciment?
vreau sa imi vopsesc pererii in camera si nu stiu ce culoare, camera este destul de micuta, aveti idee ce culoare poate sa mareasca:)) dar nu alb, nu vreau alb
Am nevoie de ajutorul vostru. in dimineata aceasta am ramas surprins sa vad in camera 2 ganganii si un purice. nu am mai avut pana acum asa ceva si nici nu stiu cate mai sunt pe langa acestea. igiena e...? (mai mult)
Salut TPU,acum ceva zile am primit ceva seminte de tutun,ma puteti ajuta va rog cu cateva sfaturi despre cum se planteaza,cat trebuie tinut in ghivece etc, dau funa. Multumesc!
Salutare, am scapat din greseala ulei din bucatarie pe un perete cu vopsea lavabila, cum se poate de inlaturat pata? Am nevoie de ajutor, dar sa functioneze intr-adevar, nu sa fac mai rau, mersi!
Sunt interesata sa-mi cumpar un scaun directorial. As vrea sa fie pana-n 350 lei. De unde ati cumparat sau ce site-uri cunoasteti care au oferte bune cu astfel de scaune?
Am steluțe și lună fosforescente și vreau să le pun pe tavan, dar nu știu în ce parte să pun luna, l- as pune în mijloc, dar acolo am becul. M- am gândit și deasupra biroului sau a patului. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
octav005 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Ferii întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!