Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva daca sunt bune centralele,,ATMOS" pe lemne si carbune? Dar centrala pe lemne,, VISION"? Care firma este mai buna?
Ce cantitate estimata de mc lunar- anual trebuie sa pun in contractul de gaze, pentru centala da apt?
Cum pot sa scap de plosnitele verzi, ale cerealelor...Alea care put sa ma fac sa innebunesc!
Bună Seara, cu ce adeziv pot să lipesc o ramă de porțelan pe o bucată de marmură? Mulțumesc pentru răspunsuri!
am de reparat o masina de spalat haine, am cautat pe Google pe cineva care sa o repare si asa am dat peste unii care spun ca sunt experti in reparatii masini de spalat. Le spune Oac Service...? (mai mult)
Apartamentul pe care l- am cumparat are doua surse de alimentare cu apa rece - una la bucatarie, si cealalta la baie (apartamentul este dotat cu centrala termica). La ambele am contor, iar citirea o...? (mai mult)
as vrea sa imi cumpar un copacel Bonsai si as dori sa stiu cum sa am grija de el? Nu prea le am cu plant!
As dori sa stiu cum ies funinginea si cenusa din piele ecologica...Va rog,mai bine nu raspundeti decat,,nu stiu, sunt fata nu folosesc asa ceva".
Exista morcovi si de alte culori decat portocaliu?
pompele de recirculare la centrala Atmos DC100 99 kw se monteaza pe tur sau pe re-tur? Multumesc! FUNDA!
Hei. in curând ma mut si nu stiu cum sa imi fac camera. mi- ar fi de ajutor daca mi- ati da site- uri cu chestii de decor, gen lumanari, beculete... nu stiu sa ma exprim. un magazin gen michael's, ...? (mai mult)
Salut,care stiti cum se numeste asta... rama care se pune pe tocul usii... http://minsk.all.biz/nalichniki-korobki-dobornye-planki-iz-mdf-g136861
Stie cineva cam cat ar costa mobila asta? http://www.caminulhighclass.ro/images/2011/copii/35.jpg. Funda pentru cel mai bun si rapid raspuns.
Intr- o camera 4/4 am izolat cu carton inainte de turnarea sapei, am turnat sapa la dreptar, insa acum ma gandesc serios sa pun un linoleum de 3mm grosime modelul parchetului un fel de stejar deschis....? (mai mult)
Buna tuturor am si eu o intrebare cum se planteaza fasolea? Daca bag boaba de fasole in pamant iase si la ce adancime se planteaza?
Centrala termica pe propan ( GPL) sau butan ( butelie aragaz )? Buna ziua, socrul meu a achizitionat o centrala termica noua ( Ariston Matis 24FF ). A montat pe ea o butelie cu butan. Centrala este dotata...? (mai mult)
Salut, vreau sa montez un cuier dar nu am bormasina,cuierul e mic si din fier, cum as putea sa il pun?
Fratilor am si eu o problema :)) Sa incep asa: aseara noi, 2 baieti si 3 fete, ne punem la masa in bucatarie sa povestim.Toate bune si dupa un timp cam pe la 10:30 bate la usa... politia....? (mai mult)
Salut.Am de turnat o placa de beton intr-o camera si dedesubt este lemn,podea,inainte de a turna placa ce trebuie sa mai pun dedesubt? Si spuneți-mi și amestecul cu ciment, nisip...sunt incepător.
E normal sa se abureasca termopanele pe interior desi au grile de ventilatie? (asa am citit despre firma lor pe net, ca au grile de ventilatie)
cine imi spune si mie cum se altoiesc trandafirii.dau funda :*
Este normal ca întreținerea dintr-un bloc să vină pe 2 luni în urmă? De exemplu, în februarie să vină în decembrie? Mulțumesc.
Salut, mama are o masina de spalat whirpool awg7910D care pe LCD- ul lui arata urmatoarea eroare: E01, cei care poate aveti habar despre asa ceva, eu nu am gasit nimica referitor la acceasta eroare...? (mai mult)
Daca vreau sa tai o bucata de marmura,(taiat in forma de cerc) 2 cm grosime are,la cine trebuie sa apelez? Nu pot sa o tai eu singur ca se crapa, vreau sa iasa ceva frumos.
Unde gasesc si eu utilaje bune de constructii sa le inchiriez? Pls help.
Am o soba facuta noua si iese fum in casa imi poate spune cineva de ce dati-mi sfaturi ce sa fac plz ma dispera.
Bună tuturor! Cine știe sa îmi zică cum se numește combinația dintre : Măgar și Iapa(cal la feminin) Dar la măgăriță si cal? FUNDA! pls
As vrea sa stiu daca patesc ceva gainile daca mananca reziduri din saci din care au fost recoltate ciupercile?
Ce pot face cu o zapada artificiala? Dau funda
Unde pot gasi un bord de centrala pe lemne ATMOS SAU FERROLI?
As dori sa imi renovez bucataria, insa nu stiu ce sa pun pe jos (parchet sau gresie) am vazut poza aceasta https://www.google.ro/search?q=bucatarii+ modele+ 2014&espv=2&biw=1455&bih=705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mI5XVIXjApHTaNGOgaAN&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=C6SBHpi-...? (mai
Salut, vreau sa stiu cand o capra este gestanta. ( Cum imi dau seama)
Vad "vietatile" astea din cand in cand cand desfac plintele sau cand desfac masca de la vana. Vedeti atasata poza. Are cinema idee ce sunt? De obicei au cam 5...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o masina de spalat si vreau sa o fac cadou la o familie care este saraca doar ca nu stiu ce masina de spalat gasesc sa poata baga apa cu galeata ca ei nu au apa curenta(la robinet)
Nu stiu ce sa mai fac in legatura cu masina de spalat. Dupa ce usuc rufele afara au un miros urat nici sa le porti nu poti. Folosesc bonux si balsam semana coquette albastru. Ma puteti ajuta...? (mai mult)
Stie cineva o garsoniera de inchiriat in Suceava?
Buna tuturor as dor sa aflu cum arata o radacina de de vie la maturitate si cat se lungeste sub pamant ce lungime poate sa atinga si ce forma aree ea la maturitate. ? Intreb deoarece lucram la fosa...? (mai mult)
O usa metalica daca s-a strambat de mai poate indrepta la loc?
Cum sa scot o pata de fond de ten de pa camasa?
Cat costa cel mai ieftin Boiler Electric cu 2 intrari(sa mearga si la centrala). Un site va rog. Multumesc.
Salut.{cred ca asta e categoria buna.} Stiti acele cutii...din lemn daca nu ma insel sau chiar si plastic, cu matase/catifea in care pui medaliile si o poti agata in cui? M- am facut destul de clara? ...? (mai mult)
Idea e ca am cumparat o usa din pvc de la dedeman care e cam stramba din toate punctele de vedere. Ce tip de meserias am nevoie ca sa o regleze? Fiind ca nu stiu pe cine sa sun ca sa o regleze. Stau in...? (mai mult)
Cum se scoate guma de mestecat de pe haine? Dau FUNDA daca merge!
Cat costa executia unui metru patrat de covor asfaltic cu grosimea de 7 cm, inclusiv materialele necesare? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
vreau sa pun un termostat pentru pompa de recirculare ( la o centrala pe lemne), care credeti ca este mai bun... orice sfat imi este de mare ajutor Multumesc
O intrebare la care va raman recunoscator, cat bca ( 60/25/25, grosime perete, 25 ) imi trebuie pentru: un hol 5 lungime pe 1.50 latime si 2.80 inaltime, o sufragerie 5/5 si 2.80 inaltime, un dormitor...? (mai mult)
Salut, Cati metri patrati poti incalzi cu aceasta soba http://www.dedeman.ro/onesti/termice/sobe-seminee/sobe/soba-teracota-aba-4r-m.html Camera mea are cam 24 m patrati Dau funda. Multumesc!
Buna, vreau sa imi pun parchet in dormitor, poate sa imi spuna cineva de ce scule am nevoie si daca are cineva un video explicativ pas cu pas...tin sa precizez ca il pune tatal meu dar el nu a mai facut...? (mai mult)
Salut,am un soarece in casa! SI vreau sa cumpar un aparat de ala dar e mai bun cu ULTRASUNETE sau UNDE ELECTROMAGNETICE? eu vreau sa treaca si prin pereti. Mersi!
De unde pot cumpara o oglinda destul de mare si ieftina in Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!