TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
simo_8168
în 31 August 2011 | simo_8168 întreabă:

Cu ce se curata vopseaua lavabila de pe haine?

15
Răspunde Raportează
Lavixe
în 31 August 2011 | Lavixe întreabă:

Hey! Cine doneaza o pisica birmaneza in judetul Vaslui cam de 2 luni:P? imi doresc foarte mult una :). Multumesc mult

3
Răspunde Raportează
bullet513
în 31 August 2011 | bullet513 întreabă:

Deci as vrea sa-mi cumpar PAIN ZOOM (va rog, nu raspundeti aiurea numa daca aveti acest aparat) ce spuneti se merita? ziceti-mi niste lucruri despre el daca vreau sa vopsesc CARENELE de la scuter...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
adesp12
în 31 August 2011 | adesp12 întreabă:

Buna! Vreau sa cumpar o oglinda de 1, 50-1, 70 inaltime si cam 80 cm latime. Stiti cam cat m-ar costa? Nu o vreau neaparat incadrata de rama. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
cryna43v3r
în 31 August 2011 | cryna43v3r întreabă:

stiti cumva un tapiter bun in Oradea? va multumesc

1
Răspunde Raportează
Senorita2000
în 31 August 2011 | Senorita2000 întreabă:

Anul viitor vreau sa-mi vopsesc camera dar nu stiu in ce culoare.Niste idei? Cel mai bun raspuns primeste funda.

11
Răspunde Raportează
darkglass
în 31 August 2011 | darkglass întreabă:

am o intrebare, mai banala ce-i drept:Dcand schimbi o butelie de gaz conteaza culoarea? ca cineva zicea ca dai rosie primesti rosie dar altcineva zicea ca acum numai conteaza culoarea deci cum e?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Fisstic
în 31 August 2011 | Fisstic întreabă:

Am o camera in care trebuie sa pun draperii.Peretii sunt in culoarea bleu dar nu stiu draperiile ce culoare sa le fac.Help me!:( Funda

4
Răspunde Raportează
Monobrow
în 30 August 2011 | Monobrow întreabă:

Cat costa pe luna curentul consumat de un calorifer electric daca merge asa cam 12 ore pe zi?

6
Răspunde Raportează
AnonimusGirl
în 30 August 2011 | AnonimusGirl întreabă:

Vaa roog sa-mi ziceti si mie o reteta de desert pentru un incepator :)) si cu cat mai putine ingrediente ca pe internet nu gasesc nimic si imi place sa gatesc dar am doar 14 ani:)mersi muult>:D

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2011 |

Cum se curata pielea de canapea? mai ales c e alba...nu as vrea so strica asa ca ajutati-ma : e murdara de praf cred sau nu stiu da s vede urat si vreau so intretin deci HELP ME OUT! plz

3
Răspunde Raportează
LadyA
în 30 August 2011 | LadyA întreabă:

mi-am cumparat ieri o cala dar in ghiveci, este galbena dar am observat ca are picaturi de apa pe aproape fiecare frunza desi nu am udat-o in asa fel incat sa ii ud frunzele. Stie cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
мιcυтѕαααα
în 30 August 2011 | мιcυтѕαααα întreabă:

Usa mea de la balcon scartsaie si ma deranjeaza ca merg des pe-acolo. Cu ce o pot unge ca sa nu mai scartsaie? Si la ce magazin si la ce fel de magazin pot gasi chestia de uns? Multumesc!...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
maria_4557
în 30 August 2011 | maria_4557 întreabă:

am si eu o intrebare, stie cineva niste situri cu mochete pentru copii in timisoara sau ceva magazine dar unde sa pot vedea catalogul sau poze?

3
Răspunde Raportează
viorica_3607
în 30 August 2011 | viorica_3607 întreabă:

De ce nu poti fi popular

9
Răspunde Raportează
în 29 August 2011 | entzckendesKtzchen întreabă:

Ce sa fac sa nu mai fiu creata? fara placa

15
Răspunde Raportează
antonika_3347
în 29 August 2011 | antonika_3347 întreabă:

Salut tuturor.cum se indeparteaza srisul de marker de pe incaltaminte din piele? cine ma ujuta dau fuditsa?:):)mersi anticipat

4
Răspunde Raportează
Cristina505
în 29 August 2011 | Cristina505 întreabă:

Petele de pasta de dinti cum se scot? Am niste pete mari de pasta de dinti pe niste blugi inchisi la culoare.si i-am spalat de nenumarate ori. am frecat si cu peria... dar se vad inca pete albicioase.si? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bubbchac
în 29 August 2011 | Bubbchac întreabă:

Imi voi face o mica gradina astazi, cu rosii, sfecla, salata verde, ardei, si tot asa. Cum imi pot intretine legumele ca sa creasca frumoase, si sa fie sanatoase? :) Mi'am luat pamant si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LittleDrop
în 29 August 2011 | LittleDrop întreabă:

Care este cauza faptului ca varul se "desprinde" de pe tavan? Se face ca o foita de tigara. e din cauza varului? Multumesc. :)

6
Răspunde Raportează
maria_7497
în 29 August 2011 | maria_7497 întreabă:

Vreau sa imi fac mai multi prieteni:ID meu: anghelmariacristiana@yahoo.com

4
Răspunde Raportează
COSMIN01_8510
în 29 August 2011 | COSMIN01_8510 întreabă:

Unde gasesc un filtru extern pentru acvariu ieftin sub un milion(100 lei) sau daca are cineva de vanzare asa ceva! dau funda pentru raspunsul corect!:)

1
Răspunde Raportează
Alinaalian1234
în 28 August 2011 | Alinaalian1234 întreabă:

As dori cateva sit-uri cu vnzari case in bucuresti, care sa includa poze ale camerelor. Cel/a care imi da cele mai multe sit-uri primeste funda.

1
Răspunde Raportează
myssu
în 28 August 2011 | myssu întreabă:

Vand birou de calculator in galati, stare noua, abia folosit. pret negociabil nr de tel:0754890129

3
Răspunde Raportează
AdrianBica
în 28 August 2011 | AdrianBica întreabă:

Am un caine si o pisica. Este posibil ca animalele de companie sa simta gelozie? Cand ma joc cu pisica si vede cainele face in toate felurile numa sa nu ma pot juca cu pisica, latra, maraie...

5
Răspunde Raportează
andrew_7924
în 28 August 2011 | andrew_7924 întreabă:

Cati metri patrati o sa am pe un teren cu suprafata de 20mx40m?

8
Răspunde Raportează
Crifeli
în 28 August 2011 | Crifeli întreabă:

Buna ziua as vrea sa stiu daca pot tine floarea " mana maicii domnului in casa?/ pe balcon iarna? in casa daca miroase tare?

5
Răspunde Raportează
ßhåååå
în 28 August 2011 | ßhåååå întreabă:

Vreau si eu retete simple de prajituri. funda celor mai bune:X

12
Răspunde Raportează
veronica3513
în 28 August 2011 | veronica3513 întreabă:

Vreau cele mai frumoase nume de pisici. Fundita

14
Răspunde Raportează
Ally_1242
în 28 August 2011 | Ally_1242 întreabă:

Aş dori sa ştiu un site de mobila, in special fotolii extensibile, cu preţuri nu prea piperate...De buzunarul oricui. Mersi!

2
Răspunde Raportează
Kassandra1408
în 28 August 2011 | Kassandra1408 întreabă:

Unde este confort city si ce mijloace de transport in comun sunt in zona?

2
Răspunde Raportează
NothingImportant200
în 27 August 2011 | NothingImportant200 întreabă:

Chiar am nevoie de ajutorul vostru. Imi renovez camera si am auzit de autocolant pentru pereti. Stiti cumva daca se gasesc in dedeman sau praktiker si daca sunt pe modelul steagului Angliei? Si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bitek
în 27 August 2011 | bitek întreabă:

casa mea este placata cu polestiren si as dori sa i dau o mana de ciment! cum ar trebui sa procedez? trebuie sa dau izolatia jos si dupa aia sa ma apuc de ciment sau pot da peste ea? astept raspuns...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
xSunriseX
în 27 August 2011 | xSunriseX întreabă:

:*. sper sa ma ajutati si pe mine cu niste idei.as vrea sa desenez ceva frumos pe un perete din casa. galben, de 1 m latsime si 2 inaltime... puteti sa imi da-tsi cateva idei?[si linkuri daca se? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandru_6465
în 27 August 2011 | Alexandru_6465 întreabă:

iMI puteti da un site de unde as putea sa cumpar o solutie pentru curatat marmoronul funda pentru cel mai bun raspuns!

1
Răspunde Raportează
GabyAdicaEu
în 27 August 2011 | GabyAdicaEu întreabă:

Cum pot omora o cartita? Animalul acela care sapa in pamant si face musuroaie! Va rog sa iti dati niste idei bune, celor care nu dau idei bune le dau report!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 August 2011 |

Sa-mi iau un pitic de gradina?

13
Răspunde Raportează
smaty
în 26 August 2011 | smaty întreabă:

Oleandrul poate creste si rezista in zona de deal? Adica poate sa se prinda in pamant pietros? Sau creste doar in zone tropicale, cu caldura si pamant fertil?

2
Răspunde Raportează
ionutandrei29
în 26 August 2011 | ionutandrei29 întreabă:

Putem spune ca cel mai bun ingrasamant este baligarul?

9
Răspunde Raportează
NicusorYo
în 26 August 2011 | NicusorYo întreabă:

Cat costa un caine lup? De cat ii cumpar de mancare? Cum il dresez? http://www.google.ro/imgres?cu=caine+ ciobanesc+ german& hl=ro& gbv=2& tbm=isch& tbnid=n2HnsKN4dYivIM:& imgrefurl=http://campulung.olx.ro/vand-pui-caine-ciobanesc-german-iid-124868102&...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
în 26 August 2011 | DaV întreabă:

Aş avea o întrebare:Cât costa metrul pătrat de tencuială la meseriaş(un singur om)

1
Răspunde Raportează
MasterOfDisaster
în 26 August 2011 | MasterOfDisaster întreabă:

Buna TPU. as vrea sa incep sa fac tot felul de decoratiuni in casa, am mai vazut unele faine.stiti vreun blog, site, sau videoclipuri pe youtube, nu neaparat sa explice si in detaliu, ca ma descurc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
black1white
în 26 August 2011 | black1white întreabă:

deci, am primit de ziua mea o floare de la prietenul meu.este destul de mare.are frunzele de un verde inchis cu umbre albe.frumzele sunt lungi si din mizlocul frunzelor creste o floare roz care are...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DamiPapucii
în 26 August 2011 | DamiPapucii întreabă:

Cam cat costa un cablu de date pentru aparat sau un telegon mobil nokia? Funda

1
Răspunde Raportează
AndaMrr
în 26 August 2011 | AndaMrr întreabă:

Astazi am facut o mare prostie! mi-am facut parul cu fixativul fix in bucatarie, fara sa stiu ca am alarma de incendiu:D. Si normal ca a inceput sa piuie.pana la urma s`a oprit dar s`a oprit gazul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2011 |

Cum sa-mi aranjez dormitorul tinand cont ca dorm cu fratele meu mai mic in doua paturi suprapuse din lemn masiv, iar mobilierul ma rog doar dulapul este din acela de pe vremea buncii: mare si urat. As...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lolituta
în 25 August 2011 | Lolituta întreabă:

Dati-mi va rog o lista cu magazine de specialitate din bucuresti care vand vita de vie!

1
Răspunde Raportează
Lolituta
în 25 August 2011 | Lolituta întreabă:

Caut mester pentru pavaj in curte(sa punem piatra) va rog sugerati-mi un mester serios care sa nu ceara prea mult. p. s raspundeti aici sau pe privat(numere de telefon adresa de mail sau cumj altfel il...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LittleDrop
în 25 August 2011 | LittleDrop întreabă:

Stiu ca e o chestie de gust, dar vreau sa va cer parerea. Intr-o camera pentru adolescenti se folosesc 2 culori, lila si un gri deschis. Parchetul e deschis la culoare, tavanul cum sa-l fac? Il las alb...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KellySelly
în 25 August 2011 | KellySelly întreabă:

Daca ati gasi o pestera. Cum ar fi?

8
Răspunde Raportează
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 13 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • AndreiAdrian004
    trimisă acum 3 ore

AndreiAdrian004 întreabă:

Va marturisesc sincer ca absolut nimeni nu poate baga mana in buzunarul dreptei daca nu vrea, dar stim cu totii ca dreapta se cam foloseste de stanga si cunoasteti foarte bine situatia desi va prefaceti...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.588
  • Întrebări: 3.954.593
  • Răspunsuri: 17.664.433
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Nina Dobrev

Nina Dobrev

Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.879 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.112 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.383 Conversaţii