Cu ce se curata vopseaua lavabila de pe haine?
Hey! Cine doneaza o pisica birmaneza in judetul Vaslui cam de 2 luni:P? imi doresc foarte mult una :). Multumesc mult
Deci as vrea sa-mi cumpar PAIN ZOOM (va rog, nu raspundeti aiurea numa daca aveti acest aparat) ce spuneti se merita? ziceti-mi niste lucruri despre el daca vreau sa vopsesc CARENELE de la scuter...? (mai mult)
Buna! Vreau sa cumpar o oglinda de 1, 50-1, 70 inaltime si cam 80 cm latime. Stiti cam cat m-ar costa? Nu o vreau neaparat incadrata de rama. Multumesc!
stiti cumva un tapiter bun in Oradea? va multumesc
Anul viitor vreau sa-mi vopsesc camera dar nu stiu in ce culoare.Niste idei? Cel mai bun raspuns primeste funda.
am o intrebare, mai banala ce-i drept:Dcand schimbi o butelie de gaz conteaza culoarea? ca cineva zicea ca dai rosie primesti rosie dar altcineva zicea ca acum numai conteaza culoarea deci cum e?...? (mai mult)
Am o camera in care trebuie sa pun draperii.Peretii sunt in culoarea bleu dar nu stiu draperiile ce culoare sa le fac.Help me!:( Funda
Cat costa pe luna curentul consumat de un calorifer electric daca merge asa cam 12 ore pe zi?
Vaa roog sa-mi ziceti si mie o reteta de desert pentru un incepator :)) si cu cat mai putine ingrediente ca pe internet nu gasesc nimic si imi place sa gatesc dar am doar 14 ani:)mersi muult>:D
Cum se curata pielea de canapea? mai ales c e alba...nu as vrea so strica asa ca ajutati-ma : e murdara de praf cred sau nu stiu da s vede urat si vreau so intretin deci HELP ME OUT! plz
mi-am cumparat ieri o cala dar in ghiveci, este galbena dar am observat ca are picaturi de apa pe aproape fiecare frunza desi nu am udat-o in asa fel incat sa ii ud frunzele. Stie cineva...? (mai mult)
Usa mea de la balcon scartsaie si ma deranjeaza ca merg des pe-acolo. Cu ce o pot unge ca sa nu mai scartsaie? Si la ce magazin si la ce fel de magazin pot gasi chestia de uns? Multumesc!...? (mai mult)
am si eu o intrebare, stie cineva niste situri cu mochete pentru copii in timisoara sau ceva magazine dar unde sa pot vedea catalogul sau poze?
De ce nu poti fi popular
Ce sa fac sa nu mai fiu creata? fara placa
Salut tuturor.cum se indeparteaza srisul de marker de pe incaltaminte din piele? cine ma ujuta dau fuditsa?:):)mersi anticipat
Petele de pasta de dinti cum se scot? Am niste pete mari de pasta de dinti pe niste blugi inchisi la culoare.si i-am spalat de nenumarate ori. am frecat si cu peria... dar se vad inca pete albicioase.si? (mai mult)
Imi voi face o mica gradina astazi, cu rosii, sfecla, salata verde, ardei, si tot asa. Cum imi pot intretine legumele ca sa creasca frumoase, si sa fie sanatoase? :) Mi'am luat pamant si...? (mai mult)
Care este cauza faptului ca varul se "desprinde" de pe tavan? Se face ca o foita de tigara. e din cauza varului? Multumesc. :)
Vreau sa imi fac mai multi prieteni:ID meu: anghelmariacristiana@yahoo.com
Unde gasesc un filtru extern pentru acvariu ieftin sub un milion(100 lei) sau daca are cineva de vanzare asa ceva! dau funda pentru raspunsul corect!:)
As dori cateva sit-uri cu vnzari case in bucuresti, care sa includa poze ale camerelor. Cel/a care imi da cele mai multe sit-uri primeste funda.
Vand birou de calculator in galati, stare noua, abia folosit. pret negociabil nr de tel:0754890129
Am un caine si o pisica. Este posibil ca animalele de companie sa simta gelozie? Cand ma joc cu pisica si vede cainele face in toate felurile numa sa nu ma pot juca cu pisica, latra, maraie...
Cati metri patrati o sa am pe un teren cu suprafata de 20mx40m?
Buna ziua as vrea sa stiu daca pot tine floarea " mana maicii domnului in casa?/ pe balcon iarna? in casa daca miroase tare?
Vreau si eu retete simple de prajituri. funda celor mai bune:X
Vreau cele mai frumoase nume de pisici. Fundita
Aş dori sa ştiu un site de mobila, in special fotolii extensibile, cu preţuri nu prea piperate...De buzunarul oricui. Mersi!
Unde este confort city si ce mijloace de transport in comun sunt in zona?
Chiar am nevoie de ajutorul vostru. Imi renovez camera si am auzit de autocolant pentru pereti. Stiti cumva daca se gasesc in dedeman sau praktiker si daca sunt pe modelul steagului Angliei? Si...? (mai mult)
casa mea este placata cu polestiren si as dori sa i dau o mana de ciment! cum ar trebui sa procedez? trebuie sa dau izolatia jos si dupa aia sa ma apuc de ciment sau pot da peste ea? astept raspuns...? (mai mult)
:*. sper sa ma ajutati si pe mine cu niste idei.as vrea sa desenez ceva frumos pe un perete din casa. galben, de 1 m latsime si 2 inaltime... puteti sa imi da-tsi cateva idei?[si linkuri daca se? (mai mult)
iMI puteti da un site de unde as putea sa cumpar o solutie pentru curatat marmoronul funda pentru cel mai bun raspuns!
Cum pot omora o cartita? Animalul acela care sapa in pamant si face musuroaie! Va rog sa iti dati niste idei bune, celor care nu dau idei bune le dau report!
Sa-mi iau un pitic de gradina?
Oleandrul poate creste si rezista in zona de deal? Adica poate sa se prinda in pamant pietros? Sau creste doar in zone tropicale, cu caldura si pamant fertil?
Putem spune ca cel mai bun ingrasamant este baligarul?
Cat costa un caine lup? De cat ii cumpar de mancare? Cum il dresez? http://www.google.ro/imgres?cu=caine+ ciobanesc+ german& hl=ro& gbv=2& tbm=isch& tbnid=n2HnsKN4dYivIM:& imgrefurl=http://campulung.olx.ro/vand-pui-caine-ciobanesc-german-iid-124868102&...? (mai mult)
Aş avea o întrebare:Cât costa metrul pătrat de tencuială la meseriaş(un singur om)
Buna TPU. as vrea sa incep sa fac tot felul de decoratiuni in casa, am mai vazut unele faine.stiti vreun blog, site, sau videoclipuri pe youtube, nu neaparat sa explice si in detaliu, ca ma descurc...? (mai mult)
deci, am primit de ziua mea o floare de la prietenul meu.este destul de mare.are frunzele de un verde inchis cu umbre albe.frumzele sunt lungi si din mizlocul frunzelor creste o floare roz care are...? (mai mult)
Cam cat costa un cablu de date pentru aparat sau un telegon mobil nokia? Funda
Astazi am facut o mare prostie! mi-am facut parul cu fixativul fix in bucatarie, fara sa stiu ca am alarma de incendiu:D. Si normal ca a inceput sa piuie.pana la urma s`a oprit dar s`a oprit gazul...? (mai mult)
Cum sa-mi aranjez dormitorul tinand cont ca dorm cu fratele meu mai mic in doua paturi suprapuse din lemn masiv, iar mobilierul ma rog doar dulapul este din acela de pe vremea buncii: mare si urat. As...? (mai mult)
Dati-mi va rog o lista cu magazine de specialitate din bucuresti care vand vita de vie!
Caut mester pentru pavaj in curte(sa punem piatra) va rog sugerati-mi un mester serios care sa nu ceara prea mult. p. s raspundeti aici sau pe privat(numere de telefon adresa de mail sau cumj altfel il...? (mai mult)
Stiu ca e o chestie de gust, dar vreau sa va cer parerea. Intr-o camera pentru adolescenti se folosesc 2 culori, lila si un gri deschis. Parchetul e deschis la culoare, tavanul cum sa-l fac? Il las alb...? (mai mult)
Daca ati gasi o pestera. Cum ar fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?