Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Buna am o intrebare pentru cei ce ingrijesc florile de camera pe timpul iernii. Am o Colocasia care se ingalbeneste mai mereu. Care sa fie motivul? mentionez ca este udata, are caldura, lumina, dar nu...? (mai mult)
Care este cea mai scumpa floare? Si ce erbicid se pune la ea
Care este cea mai scumpa floare? Si ce erbicid se pun la ea...
Afecteaza cumva plantele de interior puse in pervaz, termopanele? multumesc anticipat!
Cum scap de insectele din pamantul florilor de interior? Am doua ghivece cu palmieri si unul cu o alta floare. Unul din palmieri are si purici pe langa miliapozi si alte ganganii.
Ce parere aveti despre http://freehdwall.blogspot.com/ ce categorii noi ati vrea sa vedeti. TKS
Test:Ce ati face daca cineva din clasa voastra locuieste intr-o vila cu piscina jacuzzi si cineva care locuieste intr-un apartament mic si inofensiv.Cu cine ati tine?
Buna am micul gradinar si l-am facut abia lunea asta imi zice ca apare in 5 zile.Este adevarat?
Cum se sparge o usa de la intrare, metalica, daca ma aflu pe dinauntru?
Legumele cultivate in solar se mai stropesc pentru. mana?
Cunosc tarifele pentru monofazic, dar nu am gasit nimic pentru trifazic, persoane fizice. Stie cineva aceste tarife?
Stie cineva tarifele pentru consumatorii trifazici casnici?
as vrea sa stiu si eu de unde pot comanda niste tutun marllboro pentru injectat. as prefera la cantitate de la 0, 5 kg in sus, niste tuburi de injectat, si daca se poate as dori niste detalii...? (mai mult)
Ce culoare sa-mi vopsesc mobila deoarece nu-mi place culoarea lila cu alb sau verde cu galben?
Avem o casa construita prin 2006 si are subsol, parter si mansarda.La subsol avem tot felul de chestii inutile:masa de biliard, de tenis si un fel de sala de sport, are 2, 5m inaltime.La parter...? (mai mult)
CULTURA LEGUMELOR IN GRADINA Legumele sunt din ce in ce mai scumpe, am putea totusi sa le cultivam singuri, si am mai reduce din cheltuieli. Detalii pe: https://sites.google.com/site/culturalegumelor ...? (mai mult)
Mai exista metode de furat pe Barn Buddy? :D
Stiti cum pot indeparta usor parul de pisica de pe canapea? dau funda :-D
Cand se planteaza cartofii noi?
Care este umiditatea normala a aerului intr-o incapere?
Am un arbore de cafea de circca 3 ani, a crescut foarte putin, de cand l-am adus in casa cateva frunze observ ca pe margine sunt maronii, ce poate sa fie cu el, cum pot sa-l tratez? va rog!
Parintii mei au construit o casa cu etaj la oras, atata doar ca e acoperita si sunt puse geamurile. Problema e cu alegerea culorii exterioare si pe urma cu amenajarea interioara. Va rog daca aveti idei...? (mai mult)
Ce provocare nu ai accepta niciodata? :) :d
Pot da cu lavabila peste lavabila fara a mai da cu amorsa? Peretii sunt dati cu lavabila de 2 ani si vreau sa schimb culoarea. Multumesc!
Care este casa la care visati? Eu visez la casa urmatoare:o casa mare de culoare galben usor deschis, cu o ferma in spate(ferma rosie)cu animale:cai, vaci, ponei, gaini, caini, pisici, porci, porumbei...? (mai mult)
Sunt CrazyStHyl3 pentru cei care ma stiu (mi-am pierdut adresa TPU pentru ca mi-am uitat adresa de intrare...era ceva cu mj sau ceva de genul dar i-am pus porecla CrazyStHyl3 si am uitato) Cum pot? (mai mult)
Cata cantitate de ingrasamant npk 8-13-11 pot sa dizolv in 10 l de apa pentru. a folosi in gradinarit?
As vrea sa cumpar o casa sau teren la 10000-20000 euro in Botorogi gorj nr meu telefon 0767257116
URGENT! Am descarcat strong-ul DC + + v 2.30. Asa... si cand dau acolo la lupa sa scriu ce vreau sa descarc nu merge. Adica promteru nu dispare, ci ramane la fel, ca si cum nu asi fi apasat? (mai mult)
Cum sa imi decorez casa {Celor mai bune idei dau Funda}
Aveti idee cam cat costa o rezistenta pentru o masina de spalat Arctic BE 1000 TA? Va multumesc!
Este cineva interesat/a de lucrari din balustri din lemn, pentru garduri, porti, terase, balcoane? Daca da, lasati un e-mail si va trimit poze.
Am varsat pe covor tus de imprimanta (negru), am incercat sa-l "scot" cu vanish dar nu se ia, aveti idee cu ce pot sa-l scot?!
Hey guys! Tocmai am primit un pekinez, si asta ar fi prima lui seara in gradina casei mele. Dar eu am o curte foarte mare, fara poarta si imi este foarte frica sa nu plece. :-s Imi puteti da un sfat?...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara mai ieftin seminte de flori, legume, condimente?(magazine.site-uri...)
Cine sie cele mai multe nume de fete care nu se termina in a. . mai mult romanesti sa fie numele. funda! pentru cele mai multe si mai bune
Orhideea in trebuie ghiveci transparent, dar pamant de care?
Salut.am o problema cu o masina de spalat : numai incalzeste apa am verificat rezistenta si e buna. aveti idee ce poate sa fie.
Stie cineva sa imi zica care este cadrul legal sub care sunt impuse usile antifoc la constructii noi? Sau resurse?
Ce geamuri ziceti sa mi pun la o casa ceva mai veche? Termopanele i-ar strica imaginea de "casa veche" si sa raman la geamuri clasice de lemn?
E obligatoriu sa pun usa antifoc la camera in care am centrala?
Pe ce site pot gasi informatii despre flori?
Vand teren, balotesti (2940mp ), saftica, ciofliceni(snagov) pentru mai multe detalii si poze dati add la id stoiancristi23
Eu as vrea sa imi construiesc o casuta cam 2camere, o baie, un hol pe o suprafata de maxim 70mp in Timisoara.Stiti cam cat m-ar costa?
Help.Carnetul meu arata cam asaŞ4 in teya la mate, inca doi de patru tot la mate si un 4 la engleza si un 4 la bio cum sa ii zic lui mama_ Funda? â
Buna am si eu o intrebare: la un Nokia 2700 classic, cum pot sa restartez parola barare apeluri. Dau fundita pentru cel mai rapid si complet raspuns!
Cum ar fi mai bine, sa produci singur rasadurile de legume sau sa le cumperi de la piata? https://sites.google.com/site/culturalegumelor
Unde se gasesc ghioceii de padure? Vreau sa-mi pun in gradina (Valcea).
Cum pot scapa de paduchi de plante? :) va rog urgent :)
De ce florile din ghiveci fac niste gandacei albi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!