Salut. Eu zic să te duci la magazinul LeroyMerlin (sper că am scris corect) şi acolo găseşti MII de modele de gresie şi faianţă. Funda?
Nu magazinul, ci producatorul este raspunzator de calitate!
Cand iti cumperi gresie /faianta, trebuie sa-ti iei si 10-20% rezerva in plus.
Un pachet am avut în plus dar degeaba trebuia să mă uit din magazin cum sunt plăcile.
Nu poti verifica in magazin fiecare placa, fiind ambalate.
Trebuie sa calculezi si cu plusul necesar.
Imediat se zgarie de la orice? Inseamna ca nu-i portelan, in ala nu dai nici gaura usor cu burghie, este foarte dura.
Acum depinde si cit ai dat pe ea, daca o fi fost mai ieftina ca si cea mai slaba ceramica, te-ai bucurat ca iei ceva ieftin, doar numele este de ea, in rest o fi fost rebut
Iti aduc o placa de asta portelan si sa dai gaura in ea daca poti. Chair si cu burghie speciale, dai gauri foarte greu in portelan. Cine stie ce placi de ipsos tior fi dat aia
M-am gândit ca dacă e aproape 100 lei poate e și de calitate dar m-am înșelat.
Recomanzi vreun magazin cu gresie porțelanată de calitate?
Scuze, nu ma pricep la chestii de genul asta, sincer, eu prefer mocheta, am mocheta, umblu desculț, ma doare la basca Am vazut mai noul, sau am vazut eu mai nou lemn si la baie dar dat cu epoxy, asa ca ceramica e buna, dar nu in RO poate in Afrioca unde este cald mereu si ai nevoie de racoare.
Cauta si tu pe internet, ce brand de ceramica de asta portelan este de calitate, trebuie sa gasesti multe informatii,. sau viodeo pe Youtube.
Mergi la Bucuresti la Valea Cascadelor, gasesti sute de standuri cu gresie si faianta si poti sa verifici toate placile inainte sa le cumperi ca altfel nu stii niciodata ce primesti cand comanzi ceva acasa