| mihai151992 a întrebat:

Am de facut o problema daca poate cineva sa ma ajute sa o fac.
Bucatarie
Dimensiuni
L=3, 52 m
l=2, 35 m
h=2, 50
geam:0, 90x1,10m
usa:0,80x2m
Operatii
- varuit tavan alb
- montat faianta pana la inaltimea de 2mm ( in rest var alb)
- montare gresie
Probleme:
Care este cantitatea de var alb necesara?
Care este necesarul de faianta / gresie?
Cate placi de faianta / gresie sunt necesare (faceti ointroducere cu consum minim al materialului )?
Care este costul manoperei / bucatarie?
Care este costul total allucrarii / bucatarie
Materiale
- var alb (tavan)
prezentare: recipient de 3L, 5L, 10L, 15L
pret: 30, 40,110 RON
acoperire:1L /10m patrati
- faianta:
prezentare: placi 0, 40x0,50 m
pret:32 RON / m patrat
- gresie:
prezentare: placi 0, 40x0,40 m
pret: 30 RON / m patrat
- manopere:
varuit 10 RON / m patrat
montat faianta 25 RON / m patrat
montat gresie 25 RON /m patrat
- se iau in calcul pierderi de 10 %.

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Amice, ceea ce vrei tu e un deviz în toată regula.
De ce nu te adresezi la o firmă de specialitate, care ştie cu cît să te taxeze pentru aceasta?
Aici e muncă de cel puţin două zile.
E mai ieftin să ţi-l facem noi aşa moca, nu?
Să fii sănătos!

| mihai151992 explică (pentru corolav):

Aveam nevoie pentru la scoala de asta men