Enigma, dar tu ai invitati la masa numai copii de 6 ani? Ca atunci se practica treaba cu trasul scaunului si rasetele La mine, cand vin musafiri, le fac mancare chinezeasca, stam pe jos si mancam cu betisoare, asa ca nu trebuie sa imi bat capul cu toate regulile astea. Si apoi, la masa imi vin doar prieteni apropiati, as vrea sa ma distrez alaturi de ei, nu sa stau cu grija ca nu am pus furculita unde trebuie si ca X nu are pahar din acelasi set cu Y.
Furni, bine, cand ai sa vii in vizita la mine, promit sa iti ofer un scaun si sa incerc sa il trag cand nu esti atenta. De asemenea, daca tu si enigma sunteti prea "fancy" (a se citi fitosi) si vreti chestii de-astea: scaune, furculite, pahare... il chem pe bro. Ceva imi spune ca el e mai adaptabil ( de cand cu santierul...), dar sa stiti ca voi pierdeti. Gatesc foarte bine.
Eu nu sunt genul care sa tina cont de "eticheta" - oricum, in ziua de astazi nu prea se mai tine cont de asa ceva...desi, imi este dor uneori, de acele mese intinse facute cu ocazia sarbatorilor, sau aniversarilor, de bunici sau parinti cand ne strangeam cu mic cu mare si mancam cu pofta din multitudinea de bunatati... Acum este moda fast food-urilor, unde nu cere nimeni eticheta...
Eu cred ca aranjarea mesei face parte finetea unei gospodine, sau a oricarei fata care vrea sa arate ca stie cel putin sa aranjeze masa daca nu sa o gateasca.aranjarea mesei face prima impresie a unui musafir.si parerea asta va ramane pentru totdeauna si-si va dori sa mai revina si alta data. vreau si eu un site sau o carte in care sa ma perfectionez in "domeniul" acesta.imi recomandati ceva?
Adaptabil si curios, chiar n-am incercat niciodata mincare chinezeasca... Nici macar nu stiu daca o sa-mi placa sau o sa... (cenzurat) Dar sper ca o sa-mi placa, pentru ca mi se face pofta numai cind aud de mincare chinezeasca, desi nu prea stiu de ce poftesc la ceva ce nici nu banuiesc cum e