| FrancezuRN a întrebat:

Salut prieteni, am 19 ani, acum vreo 12 ani mama tatălui meu a stat într-o vilă în Crângași sectorul 6, ea plătea la stat un impozit pe an. A stat vreo 10 ani acolo. Acum aproximativ 12 ani i-a dat afara un "proprietar. De atunci în casa aceea nu mai locuiește nimeni, sunt geamurile sparte este teribilă. Eu aș vrea să mă duc la primăria care aparține acelei vile, aș vrea să vorbesc cu primarul sa vorbească el cu eventualul proprietar daca nu a murit sau nu știu să fac un contract precum că am eu grijă, că renovez eu casa și am eu grijă de ea. Sa stau eu acolo. Voi ce spuneți există șanse?

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Poti vorbi cu primarul, cu frizerul sau cu vecina de la 6, e fix același lucru.
Singurul in măsură sa facă un contract cu ține este proprietarul, care din cate înțeleg are alte interese, intenționând probabil sa o demoleze, ceea ce vrei tu fiind fix opusul intereselor lui.

| FrancezuRN explică (pentru regis):

Nu îl interesează de casa aia de 13 ani in ***

| regis a răspuns (pentru FrancezuRN):

Le ce lume traiesti? Poate interesul lui e sa o lase in paragină, sa poată obtine autorizatia de demolare. Din păcate asta e soarta multor clădiri vechi. Chiar daca nu e așa, e proprietatea lui, nu poate primarul sa schimbe asta.

| mgtow a răspuns:

Mai bine pleci in diaspora faci bani si iti cumperi casa ta in Romania

| darrio2007 a răspuns:

Si tu cu ce renovezi daca nu esti proprietar?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ce treaba are primarul cu proprietarul? Poate, doar, sa-ti puna o pila daca sunt prieteni sau daca primarul este de treaba sa-l indoaie pe ala cu amenzi ca a lasat casa de izbeliste. Amenda poate fi pana la 10.000 lei sau inchisoare si daca-i da 2-3 amenzi il lasa mut pe ala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E absolut stupida ideea din mai multe cauze.
Primarul nu e agent imobiliar sa facă asa ceva.
De ce ai baga bani într o locuita care nu e a ta? Total ilogic.
De ce ar accepta asa ceva proprietarul când ar putea sa o închirieze dacă l ar interesa casa

| Frank51 a răspuns:

Deci sa inteleg ca bunica ta a vandut casa si acum tu o vrei inapoi? LOL.

| Kevinn2000 a răspuns:

E ca si cum zici sa furi casa cuiva laughing)
Tu doar o renovezi, nu o cumperi.
Sa zicem ca sunt eu proprietarul si sunt plecat in Dubai, ok?
Vin peste 2-3 ani acasa de cand ai inceput s-o renovezi si te vad pe tine in casa ca si cum este a ta. Te pot da afara oricand laughing
Mai bine vorbeste cu proprietarul si daca ai bani destui pentru ea, cumpar-o daca iti place casa, asta in cazul in care poti lua legatura cu proprietarul.