| Blackwoman27 a întrebat:

1.La ce ora va culcati mai ales daca aveti scoala?straight face
si
2.Va place sau nu scoala?
Argumentati.
Voi da si eu raspunsul la urma.
Promit fundita

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In jur de 22-23.Nu-mi place scoala pentru ca nu e intresanta, e doar o chestie pe care trebuie sa faci

| positivity a răspuns:

Buna.

1.Deobicei eu ma culc la 12 - 1, cam asa. Pentru ca mai devreme nu pot adormi, am si mult de invata.

2. Pai nu`mi prea place scoala, prea multe teste, foarte mult de invatat. Trebuie sa ma trezesc la 7 in fiecare zi. Nu`mi place. Poate daca faceam ore dupa`amiaza, imi mai place, da asastraight face

Pa, pa.

| Blackwoman27 explică:

Nici mie nu-mi place straight face
O URASC!straight facestraight facestraight facestraight face
Eu vreau sa ma culc tarziu si sa ma trezesc la 9-10
Nu vreau sa mma trezesc devemre ca si voi este prea mult de scris si de invatat abia pot sa stau si eu pe TPU nici nu pot sa ma joc calumea la calculator din cauza scolii. Aveti drepatate dar ce era daca facem nu mai 4-5 clase? Nu e de ajuns?straight face
Eu una nici n-as merge la scoala cand ma tr3ezesc dimineata imi vine sa ma omor mi s-a facut si sila de scoalastraight face
Mai bine stau si ma uit 5 ore pepereti sau sa dorm sau sa nu-i fac nimic de cat s-a invat anul trecut era altfel am; uat si premiul 2 dar acum e si mai greustraight face
Pot sa zic ca-mi bag ceva in ea de scoalastraight face
Si cred ca sunteti de acord cu minehappy.
Pa, Palove strucklove strucklove strucklove strucklove struck
xD

| overdose90 a răspuns:

Eu dintotdeauna m-am culcat pe la 11-12 cand ma trezesc dimineata. Nu pot sa zic ca imi place scoala, dar trebuie sa recunoastem ca nu se poate fara ea. Am fi niste analfabeti, trebuie sa mergem la scoala, ca ne dezvoltam creierul si oricum... n-avem incotro, asa ca n-are rost sa ne gandim daca ne place sau nu happy.

| Cristian0884df11 a răspuns:

Pai ma culc pe la 12-2 noaptea si urasc scoala!

Întrebări similare