Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Ce înseamnă "miezul din dodoaşcă"? A fi miezul din dodoaşcă.
Ati facut si voi alegeri proaste? Ati realizat asta? Vizoneaza >> https://www.youtube.com/watch?v=2cJAeiJ2lVk Daca nu ai rabdare cateva minute, nu te obosi sa comentezi.
Vizoneaza asta > https://www.youtube.com/watch?v=QalnisJfHEw E doar un minut. Promit ca nu musca. Vizioneaza pana LA CAPAT! Pareri?
Buna am pe gat sub ureche un tatuaj (3 stele consecutive, de la mic la mare de 3-2-1 cm) ce as putea sa fac peste ele?
Crezi ca tu cel de acum 10 ani ar fi mandru de ce ai ajuns?
Daca ati putea inventa o aplicatie, orice fel de aplicatie, si de domeniul sf-ului. Ce ati inventa?
Ce parere aveti despre jucaria asta: http://imgur.com/mlwaE0Y ?
Heya, mai sunteti pe aici utilizatori nascuti pe 19 decembrie? :3
am si eu o intrebare. Am 18 ani si anul acesta vreau sa dau la facultatea de actorie. Actoria de film/ seriale vi se pare o meserie de viitor avand in vedere ca dupa ce termin facultatea vreau sa...? (mai mult)
Cu ce se ocupa un suport tehnic?
Ma poate ajuta cineva cu cat mai multe informatii despre inginerie? M-ar interesa mai mult in domeniul navigatiei, dar nu sunt excluse si celelalte domenii. :o3
Hi! Ce sunt alea 'Vicii'?
Cine ma ajuta si pe mine cu o pagina pe facebook cu multe like-uri? !
Hei :) ce parere aveti despre urmatorul text? "Ce e viata, de fapt? De ce nu ne mai bucuram pentru micile gesturi? De ce asteptam sa ni se aduca luna de pe cer, cand in timpul vietii putem aduna toaaate...? (mai mult)
Care imi poate spune cum este viata in SUA sau Marea Britanie? Sau in zone cum ar fi: Boston, California, North Carolina? (pros & cons + stundent life) Imi puteti recomanda anumite zone? (sa...? (mai mult)
Ce cadou as putea sa-i fac iubitului meu de ziua lui? Inplineste 24 de ani si suntem de un an impreuna si as vrea sa-i fac ceva mai special.
Ceva idei pentru o animatie amuzanta?
Ma poate ajuta cineva cu o idee de cadou pentru o colega de serviciu, in jud de 200 lei? Nu ii cunosc gusturile si nici nu stiu daca isi va sarbatori ziua avand in vedere ca tocmai a avut un deces in ...? (mai mult)
Ce este scrobeala si cum se fabrica ea?
Desi viata este atat de scurta, de ce facem atatea lucruri care nu ne plac si de ce ne plac atatea lucruri pe care nu le facem?
Ce inseamna cand un baiat iti pune mana pe genunchi?
Heii! Aveti vreo pagina de facebook? Imi doresc mult sa fiu admina la o pagina. Eu am doar una si am 15.844 like's. Deci ma descurc destul de bine. Ma plictisesc sa stau toata ziua sa postez doar pe pagina...? (mai mult)
Nu vi se pare că lumea de astăzi a devenit mai rea, cu sufletul de piatră?! Tinerii urăsc să înveţe, mint părinţii şi profesorii, oamenii se înşeală unii pe alţii, nu mai...? (mai mult)
Daca aveti rude plecate din tara, as vrea si eu povestea lor, situatia lor din acea tara va rog mult, am o tema la istorie despre situatia romanilor din alte tari. Multumesc.
Daca toata lumea se crede desteapta, atunci prost cine mai este?
Am nevoie de niste nume de capre! Suna ciudat dar imi trebuie sa fac o compunere!
Se poate deschide capacul unei sticle de bere cu o bucata de hartie? Chiar functioneaza acesta metoda? http://tasklist.ro/cum-sa-desfaci-o-sticla-de-bere-cu-ajutorul-unei-coli-a4/
Heii TPU! Azi- noapte am avut un vis cam ciudat si vreau sa stiu ce semnifica. Eram eu in parc impreuna cu o prietena si trece un baiat de la mine din scoala pe care il cunosc doar din vedere, nu am vorbit...? (mai mult)
Buna tuturor, as vrea sa va intreb ce parere aveti de Romania si de oamenii din Romania...cu totii stim foarte bine ca pe baieti ii intereseaza doar sexul, pe fete partea materiala...Va spun sincer asa...? (mai mult)
Bun... Ce faceti cand vedeti un boschetar lesinat pe strada? Sunati la salvare? E beat...dar sta mai bine de 5 minute pe jos
Cum mai e viata voastra?:)
O întrebare pentru cei care au fumat nişte ani la viaţa lor şi au reuşit să se lase: cam în cât timp - de la ultima ţigară - nu aţi mai simţit nevoia să fumaţi (deloc sau aproape deloc)?
URGEEENT, De ce hainele de fete şi cele de băieţi au nasturii pe părţi opuse? ( scuzati categoria )
As vrea niste statusuri de prietenie dar sa fie si amuzante in acelasi timp...
Ce culoare va caracterizeaza personalitatea si de ce credeti asta?:3
Ce sunt lipovenii? e mare diferenta dintre rusi si lipoveni(ca trasaturi,traditii,obiceiuri etc)? ce limba vorbesc lipoveni, limba lipoveneasca sau rusa?
Din curiozitate, cine e abel hotul, modialul sau cum ii mai zice. am vazut cateva melodii dedicate lui si nu gasesc nici o informatie, poate ma ajutati voi Funda + vot la ce care ma ajuta :)
Am vazut recent un top cu cele mai periculoase cartiere, iar fruntase erau Ferentari si Colentina. Voi ce parere aveti, care sunt cele mai periculoase zone?
Ati pleca in Anglia sa munciti si sa va stabiliti acolo?
Ce este mai important, sa stii sa te bati sau sa fii inteligent?
Ce pot face de paste (ornamente)? Imi trebuie la scoala ornamente de paste... ma puteti ajuta cu niste idei sau site-uri? Va multumesc! Dau funda...
Hei! Am si eu o dilema.De 1 an imi place un baiat e cu 1 an mai mare la clasa decat mine si cu cateva luni la varsta.Problema a inceput din vara cand o verisoara ia sp de pe facebookul meu k il plac si...? (mai mult)
Voi in ce luna v-ati nascut.Sunteti multumiti de ea.Adica are o anumita semnificatie pentru voi :)
"Într-un coș sunt șase ouă. Șase persoane iau fiecare câte un ou. Cum se explică faptul că în coș mai este un ou?".
Cat de mult iti iubesti jumatatea?
A incerca cineva tabla Ouija? :D
Salut puteti sa imi dati si mie o idee pentru blog?
Cum ati defini voi ghinionul?
Care este cea mai originala metoda prin care te-ai impacat cu persoana iubita?
Nu- mi mutati intrebarea, o prefer la, , Conversatii". Bun.La voi cum a fost sau este in mediul familial? Chiar ma intereseaza, cum mi- am adus aminte de ceva putin ilar. Puteti scrie si romane,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Denissa88 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!