Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
am incercat sa pun un video pe youtube si imi zice This video is currently being processed. Stiti de ce? va rog raspundeti-mi cat mai repede
Hei, TPU. Vreau cât mai multe informații despre Troye Sivan. ( nu îmi dați linkul de pe wikipedia că informațiile nu sunt în română :D ) -fundă-
Ce spune Ionut la inceput ca nu pot sa inteleg cuvintele https://www.youtube.com/watch?v=0_1vhnnVf34 ajutor va rog
Din ce se face dragonul Laser? Funda
Nu stiu daka e buna categoria unde am pus intrebarea dar nu stiam unde sa o pun. Am o problema. Nu imi pot controla emotiile. Si imi face probleme. Azi am fost sa dau sala eram pregatit stiu...? (mai mult)
Ati prefera sa traiti intr-un vis frumos sau intr-o realitate oribila? Sau sa fiti morti?
Hei! Saptamana viitoare vine in vizita la mine o necunoscuta cu vreo 2-3 ani mai mare (poveste lunga, nu intrebati). Ce am putea face impreuna ca sa nu ne plictisim?
Voi asa de fel sunteti strangatori de banii sa tineti la ei? ce semifica banii pentru voi?
TPU vreau si eu niste cupluri din showbiz-ul romanesc in afara de: Andra si Maruta, Victor Slav si Bianca Dragusanu, Connect-r si Misha, Alex Velea si Antonia...
Buna Nu vi se pare ca generatia in care suntem a cam luat- o razna? Adica fetele de 14 ani se f*** cu oricine si cica, , ma iubeste", inainte la 14 se facea buletin nu teate de sarcina. Baietii spun...? (mai mult)
stiti vreun gamer de pe youtube care e credincios...adica crede in dumnezeu?(intreb doar de plictiseala)
Buna Voua nu va provoaca un seniment, ciudat atunci cand cineva raspune la mesaje cu, , aha", nu stiu", , poate", , , ok", , nu", , , bn ". Mie mi se pare ca acea persoana este suparata sau ca nu vrea...? (mai mult)
:* Daca iti faci un tatuaj si dupa, incepi sa tragi de fiare si si iti cresc bratele mai mari, tatuajul acela o sa apara mai mic, s-au cum sta treaba?
Hey, TPU, ce reviste de istorie aș putea achiziționa? În afară de arhicunoscuta "Historia".
Ce inseamna plata integrala?
Cum definiti o femeie sexy? :P
Cata dreptate are poza asta oameni buni? http://s3.postimg.org/89lnopywj/capture_20150217_152716.png
Saluut TPU :* Imi puteti spune urgeeent pls niste legende amuzante? Mersiiiii :***
Magenta,corai sau tangerin, ce alegi?
Sal TPU :) am achizitionat recent 2 ceasuri Winner Automatice si nu stiu daca sunt originale sau facaturi va rog ajutati- ma ofer funda+ vot : http://postimg.org/image/6c9kc6kb5/...? (mai mult)
Când erati mici, ce le răspundeati celor mari la întrebarea: Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?
Dacă ar trebui să pleci pe o insulă și ar trebui să iei numai trei lucruri cu tine, care ar fi acelea?
Credeti ca un tanar/a care face diferite operatii estetice care sanse sa se afirme mai bine in societate, sa inainteze mai rapid in cariera?
voi credeti ca banii aduc fericirea? eu cred ca da pentru ca:am 100 lei in buzunar, te duci la pizza cu prietenii si iti mai cumperi ceva eu dupa ce fac ceva ce imi place devin mai fericit, ...? (mai mult)
Întrebare adresată fetelor: Vă plac băieți care fac trucuri magice? Adică iluzionism, trucuri cu cărți... Ce părere aveți despre ei?
Https://www.youtube.com/watch?v=EPHJFnob8p8 Puneti pauza la 16:44. V- ati intrebat vreodata cum ar fi sa stati in fata unui stadion plin de oameni care au venit mai de peste tot doar pentru simplul motiv...? (mai mult)
Idei originale de cadouri facute manual pentru iubit de Dragobete, stiti? Ma puteti ajuta?
Ce parere aveti despre noua taxa pe cultura adoptata in parlament? visez, am un cosmar, sau chiar e realitate? ajutati- ma! http://adevarul.ro/cultura/carti/lovitura- gratie- data- culturii- cartile-...? (mai mult)
Mi am intrebat iubita daca promite ca va fi cu mine impreuna si dincolo de moarte(si a spus cv de genul ca a inv mama ei sa nu promita numai in fata lui d zeu sau cv de genul) pareri? vreau rasp serioase!...? (mai mult)
În ultimu timp am avut vise care tot se întamplă și în realitate nu e doar o simplă coicidență. Am visuri în viitor o dată pe săptămână. De exemplu: - Eram o dată la școală și mi- ...? (mai mult)
Cine ar vrea sa fie traducator de animeuri pentru o pagina nou infiintata? http://anime-eagle.weebly.com/recrutare.html.Totul este sa stii engleza si nu este foarte greu.Cautam membrii :)
Hey. Discutam cu o prietena despre baietii care au barba iar ea e de parere ca este inestetic si ii considera neingrijiti! Voi ce parere aveti despre dansii? :)
De ce daca esti mai dur si mai realist iti iei ignore de la diversi useri care...este ei useri? :)
Cum poti face mai multe like- uri la poza de profil de la Facebook? PS : este interesat un prieten de chestia aceasta ...ca sa știți eu nu sufăr de narcisism! Si vrg cat mai repede....? (mai mult)
Heii! Care sunt caracteristicile unei persoane? :3
Cat de important este un CV pentru unul care doreste sa se angajeze la o multinationala? Credeti ca se poate angaja la o multinationala direct dupa absolvirea licentei/masterului? Sau cer experienta neaparat?...? (mai mult)
De ce credeti ca nu pot zambi cu DINTII asa cum trebuie? Trebuie sa mentionez ca (cred) ca am un ten uscat, iar cand zambesc/rad mai larg apar riduri din acelea de expresie si e mai inestetic. De exemplu,...? (mai mult)
Http://www.cinemagia.ro/stiri/fifty- shades- of- grey- a- cucerit- america- filmul- a- avut- cea- mai- buna- lansare- 27827/ Arata chestia asta cat de tampiti suntem ca specie? Filmele bune sunt uitate...? (mai mult)
Cum scapi de stres?
Stiti vreun site care are inventii misto si e din Romania? ceva gen awesomeinvention.com, dar in romana, ca mie tata mi- a spus ceva de genul asta, dar nu mai stia cum se numea site- ul, are cineva vreo...? (mai mult)
Exista tigari sobraine mentolate?
Cam cati ani ii dati acestei tinere? https://us.toluna.com/opinions/2018760/Do-you-find-this-woman-average-or-really-ugly
Neata! Marian Oprisan are iubita?
Unde in Bucuresti exista spatii gen unde pot dona haine pentru copii? Fundita cel mai bun raspuns. Thank u. :*
Neata! Cati ani are Valeriu Zgonea?
Îmi puteti spune niste povesti horror gen the rake, five nights at freddies sau slender man? Cea mai buna poveste primeste funda!
Neata! Ce insemna anti-scandal?
am si eu o întrebare: ce înseamnă când visezi morți si apoi îi arzi? Va rog să-mi spuneți si mie!
Dragilor, am o groaza de amintiri amuzante. Si astazi, o dispozitie foarte buna. Vreau sa le aud si pe ale voastre. Asa ca hai, da- ti- i drumul! Povesti- ti- mi cele mai haioase lucruri pe care le-...? (mai mult)
Urata,medie sau frumoasa? https://us.toluna.com/opinions/2018760/Do-you-find-this-woman-average-or-really-ugly
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!