Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Știti, vechi egipteni aveau o credință frumoasă despre moarte. Când sufletele lor ajungeau la intrarea în rai, paznicii le puneau două întrebări. Răspunsurile la acestea determinau dacă aveau...? (mai mult)
Am si eu o problema am primit pe steam o oferta sa dau toate armele si cateva cuti si voi primi la schimb 5 euru am acceptat dar eu nu am primit nimic nici un ban acum profilu aluia este dat...? (mai mult)
As vrea sa stiu cateva riscuri a unui comportament nociv? Mersi.
As vrea sa ard putin o foie la margini, insa nu stiu cum se face. Imi puteti va rog explica cum trebuie sa procedez?
Care este visul vostru? :) Toti avem vise, FUNDA celui care imi ghiceste visul
Cat timp petreceti la PC si ce faceti in acest timp? Sa va spun eu prima data. Pana acum ceva timp foloseam PC- ul doar pentru entertaining/facebook si jocuri fara sa stiu constient ca acesta este foarte...? (mai mult)
Ce inventii as putea sa fac? Imi trebuie la scoala, ceva usor si creativ!
Ce parere aveti de relatiile la distanta?
Cine a scris poezia sau cantecul "Supa de zarzavat"?
Voi ce afceti cand va este rau?
Cum se numesc oamenii care nu se obisnuiesc cu schimbarile / schimbarile lor de atitudine si in general trecerea timpului? Care sr gandesc cum erau inainte si cum sunt in prezent si bu prea se obisnuiesc...? (mai mult)
Cum asa putea sa imi fac o agenda pentru scoala dar sa nu fie prea incarcata? Dau funda:*
Ce tatuaj(e) v-ar place sa aveti si unde?
Salut mi-am cumparat o husa de silicon si problema este ca are niste flori pe ea cum as putea sa le scot? Astept sfaturi multumesc!
Am o întrebare. Când eram eu mai mic... Acum am 17 ani. Cam pe la 6- 7 ani... Erau in pungi de sneksuri..ca niste jetoane de colecție de tabla cu monștri sau erau. Va rog îmi spuneți de unde...? (mai mult)
Buna TPU avem in curand serata la scoala de Dragobete si avem nevoie de niste jocuri distractive. Ma ajuta cineva? Funda
Fetelor, cum vedeti voi un baiat inteligent?
Ce aliaje folosim noi in viata de zi cu zi?
Daca ati fi flori...ce ati alege, eu as fi o orhidee...Voi?
Se poate afirma ca barbati sunt mai buni ca femeile ca monstru?
Ce inseamna play-of si play-out?
Cum imi actualizez lista de stickere pe panini?
I am facut iubitului meu niste foite cu 100motive pentru care il iubesc.dar nu stiu unde sa le pun..ca nu am timp la el.Un ajutor...va rog?:*
Ce zodie sunteţi?
La serviciu cum lucrati, stati si jos sau doar in picioare? Lucrati full time sau part time? Multumesc tuturor pentr u răspunsuri, servici usor si o zi superbă tuturor.
Hello TPU! Asi vrea un scenariu cu violenta pentru scoala, urgent daca se poate!
Am nevoie urgent sa vorbest cu un om care se pricepe bine de tot si imi poate spune ceva despre un anumit tip de spirit.
Cum se numesc fructele alea exotice pe care le doborau indragostitii pe plaja, ca sa bea sucul din ele?
Mi- am uitat emailul si parola de la un facebook de al meu.Pe acel facebook e pe public si am dat cereri aiurea la oameni necunoscuti.Am vazut o stire in care spunea ceva de genul ca dupa poza...? (mai mult)
Cum sa dau comanda de flori online si le primesc prin posta in doar 24-48 de ore? Adica sa ma duc la posta si sa le scot! Dau funda! Repede va rog!
De unde se pot lua postere din acelea de pus pe perete? De la orice librarie?
Cum credeti ca va fi examenul de admitere la liceu din acest an, mai greu? ( Ma refer la simulare prima data :) )
Ma gandeam sa imi tatuez pe incheietura maini stangi simbolur "Yin si Yang", este ceva rau daca o fac? Voi ce ziceti? Ar fi o idee rea? Este ceva legat de religie sau altceva?
Ce site-uri de genul asta mai exista? Ca aici sunt numai copii de 10 ani.
Dati-mi un site de unde pot comanda flori online! Repede! Din Iasi si sa le livreze la posta ca eu sunt intr-o comuna din Iasi! Repede! Dau funda!
Este bine sa- ti dai seama sau sa constientizezi ca esti destept sau inteligent? Sau e posibil? Daca da, nu poate duce la aroganta sau vanitate ceea ce nu mi se pare tocmai ok dpv al unui om asa zis...? (mai mult)
Cum să fac la Word ca pagina 4 să fie prima pagină?
Stimate jucător de Metin2! Din nefericire trebuie să blocăm contul ******** datorită unei încălcări a termenilor și condițiilor noastre. Motivul pentru această blocare este: Conturile dvs....? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare, am o imagine cu un omulet rosu, patrat cu un bandaj, imi puteti spune cum se numeste?
Ce inseamna de a te cunoaste pe tine insuti?
Care vi se pare cea mai hot vedeta, model, celebritate? Top 3
Remedii pentru greață? Altceva înafară de lămâie.
Site online cu tenesi?
Am o mica problema, oarecum. Am mai zis, de putin timp vad o fata si acum o saptamana am ajuns sa vorbim despre subiectul " 14 feb" si i- am zis ca mi se pare o prostie si restul, dar faza "nasoala"...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat! Va rog! Sunt clasa a 10- a si m- am transferat in semestrul al 2- les de la filologie la mate- info cu gandul ca imi voi da silinta si voi recupera orice ar fi.Problema este ca zvonurile...? (mai mult)
Am o intrebare pentru baieti...ce fel de fete va plac? si e o intrebare seriosa
Hei TPU daca dau comanda de flori online cum mi le trimite? prin curier intr-o cutie sau cum? Dau funda
Cum se descifreaza TPU
Vad ca multi sunt obsedati aici de telefoanele lor si restul, dar ma gandeam eu, daca ma duc cu un telefon ca asta intr- un liceu in ziua de azi, rad si cainii de mine pe strada?...? (mai mult)
CONCURS: Castiga un loc la Atelierul de Networking
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!