Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Ce aș putea face să fiu mai blândă cu mine însămi? Obișnuiesc să fiu dură asupra mea de exemplu cu chitară, mă enervez că nu îmi iese sau mă simt vinovată că nu repet cât trebuie La fe...? (mai mult)
În cateva zile este aniversarea mea si a prietenului meu. Am zis amândoi sa nu cheltuim mulți bani pe cadou, să fie ceva semnificativ, nu scump. Prima dată m- am gandit să scriu multe bilețele...? (mai mult)
Cum le spune ăstora care sunt considerați a fi vinovați de o crimă/furt etc. etc. până se demonstrează că nu sunt?
Vreau un link sau cv sau da-mi scrieti vremea pe zile dnin 2014 decembrie.Nu toate zilele de la 19 pana la revelion :( va rog ajutati-ma va implor. FUNDA!
Va rog tratați întrebările cu seriozitate. Doamnelor, care este întâlnirea perfecta pentru voi? Domnilor, unde le- ati duce intr- un buget de pana la o mie de lei? Cel mai creativ ...? (mai mult)
Buna TPU sunt noua pe site si as dori sa imi fac prieteni ma ajutati?
Salut, TPU! Am avut un vis ciudat, eram la unirii si vedeam cum intra un tren in statie, insa pe linia sa alergau o mama cu doi copii, insa care nu reusesc sa se dea din calea sa, si sunt calcati ...? (mai mult)
Buna, Vreau sa ma sinucid, de 9 ani de cand am intrat in clasa I simteam ca nu ma integrez, ca ur si simplu nu ma potrivesc, toti colegii ma bateau si batjocoreau in toate felurile posibile, cam prin...? (mai mult)
Care.i faza cu acest cub Rubik? *stiu ce e *. Stiu sa fac o singura fata, in timp util [maxim 7minute], dar nu stiu sa fac si restul. Din cate stiu, trebuie sa faci o fata, si un rand pe toate...? (mai mult)
Ce cadouri dragute as putea sa-i fac iubitei mele si sa fie hand made? Ii plac mult lucrurile facute manual
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Vreau si eu sa stiu cum pot sa pun toate tipurile de zambete, catelu' ala cu fata plouata, ca l- am tot vazut si nu stiu cum sa- l fac. P.S.:Cine imi da cele mai multe...? (mai mult)
Ce tip de tigari aromate(ciocolata, capsuni)stiti? De preferabil marci mai cunoscute care le gasesti la aproape orice magazin.
Stiti cumva unde sunt magazine de bijuterii in localitatea Suceava? Daca nu stiti dati- mi niste siteuri ca vreau sa- i fac cadou mamei mele :3 Funda! Sa- mi spune- ti cam cat ar costa? Sau dati- mi ...? (mai mult)
Hei :*. Saptamana asta e ziua mamei prietenului meu ( e medic pediatru, o cunosc binisor..stie de relatia noastra si ma place) si prietenul meu m- a sfatuit sa merg la ea la munca sa- i zic "la multi ...? (mai mult)
1Care credeti ca sunt conditiile pentru ca o persoana sa fie realizata in viata? 2Care sunt scopurile voastre in viata?
peste puțin timp este ziua mamei mele, ce as putea sa-i fac cadou?
Cine se pricepe la tatuaje as vrea sa- mi raspunda...cam cat ar costa si cat ar dura tatuajul acesta, sau ceva de genul acesta?! http://www.beautyrevealed.ro/wp- content/uploads/2012/09/tatoo-...? (mai mult)
Ce as putea desena? Cel mai bun rapsuns, Funda :)
Ești patriot(ă)? De ce?
Nu cred ca e o persoana pe aici care nu i s- a intamplat macar o data in viata ca un tanc sa tipe la el / ea pe strada, ca sa se dea mare ca e tare in gura. dar dupa voi, ce e de facut la tanci de astia?...? (mai mult)
Am o problema, noaptea aceasta am avut un coșmar. Se facea ca eu am dat o petrecere, am invitat mai multe persoane din scoala mea, inclusiv cea mai buna prietena, si cu cel mai bun prieten al...? (mai mult)
Voi ce urâți cel mai mult? Dar ce iubiți cel mai mult?
Bună, este cineva de aici care a rămas în state ( ilegal )și a intrat la universitate undeva? E posibil în genere așa ceva (să începi totul de la 0, și să te formezi acolo)? să îți formezi...? (mai mult)
am gasit pe Steam jocul Arma ll:Dayz Mod jocul este foarte tare si cand am dat pe butonul de descarcare mi- a scris asa, , Ooops sorry An error was encountered while processing your request: ...? (mai mult)
De ce am impresia ca japonezii au voce mai buna decat celelalte natiuni?
Baietii din zodia taur cum isi exprim sentimentele? stiu sa isi exprime sentimentele verbal? am auzit ca nu :))
Heii TPU :) Cum cum pot sa mi fac prieteni sa sara pentru mine daca e o bataie etc si vin mai multi sa ma bata :) Nu ma refer sa sara sa ne desparta ci sa se bate cu cei care au venit dupa mine? :)) Este...? (mai mult)
miam rutat telefonu si din cauza aplicatiei freedom pentru ca nu mai mergea magazin play lam sters si am sters si hosts, iar dupa am bagat magazin play iar dar de ce scrie ca magazin play sa...? (mai mult)
Heii TPU :) Ce parere aveti despre baietii cu tatuaje?
Cred ca fiecare dintre voi si- a spus macar o data intrebarea: unde sta pitita persoana pe care o caut? Cred ca multe lucruri stau sub semnul hazardului, dar eu una caut de ceva vreme acel om care sa ...? (mai mult)
Credeti ca ar trebui sa se ia masuri mai drastice contra descarcarii ilegale a muzicii pe internet? Unii artisti predind ca pirateria nu- i fac mai populari.Eu cred ca `piratii` le fac tocmai...? (mai mult)
daca am gresit categoria va rog sa ma scuzati. Am niste probleme cu asa numitii prieteni care pun porecle prea deranjante pentru mine. As vrea niste sfaturi. Eu ziceam sa ma iau la bataie dar...? (mai mult)
Voua nu vi se pare,adica este mai mult decat vizibil, faptul ca cei de la Telekom au logo-ul celor de la T-mobile?
Incerci sa demigrezi o persoana doar cand simti ca iti este superioara, asa e? Adica sunt oamenii aia care cauta nod in papura cuiva si rad pana si de cel mai normal si firesc gest al persoanei respective....? (mai mult)
Dati-mi si mie verbe va rog la limba romana cel putin 10 exemplu:(a fi,a citi, a scrie, a merge.) VA ROG REPEDE!
Toti rromii sau tiganii au al doilea deget de la picior mai mare decat primul? (Bine, dar daca ai al doilea deget mai mare decat primul nu inseamna ca esti tigan)
Oare e nasol sentimentul mortii? atunci cand iti dai ultima suflare?
Buna TPU :). Am o pagina de Facebook de 3100 de like- uri. https://www.facebook.com/pages/Razi- cu- lacrimi/777744035631599?ref=hl Incerc sa postez multe poze amuzante pe zi, vin cate 25- 120 like-...? (mai mult)
Bună, TPU! La școală vom face un film pentru ora de informatică în care arătăm "viața" unui personaj (inventat de noi). Nu am nicio idee. Povestea trebuie să fie foarte interesantă și nu știu...? (mai mult)
Nu stiu ce ar prinde pe youtube.Adica vreau sa imi fac un cont.stiu ca e greu sa fac multe vizualizari la videouri dar usor usor se poate, dar nu stiu ce fel de video-uri sa pun..Imi puteti da idei?
Voua va este frica de gabori? mie imi e frica rau
Samsung Galaxy S5 sau iPhone 5s? Argumentati!
Bai,deci am Samsung Galaxy S4 si nu stiu ce are ca imi tot apare ca sunt castile conectate, dar faza e ca nu sunt ..si nu se mai aude muzica.ce pot face?
Cat poate rezista un salvamar sub apa fara sa iasa (minute)? Funda.Scuze categoria!
Aș dori si eu să vorbesc cu cineva care este DJ sau cu cineva care a mai lucrat cu softul Traktor Pro 2. Vă rog mult :( Multumesc. A da Fundă :-)
Salut.Asi vrea sa gasesc o persoana...Si- a dezactivat contul de facebook si nu mai dau de ea.Dar stiu din ce oras e si numele.Pot gasi undeva o lista cu toate persoanele dintr- un oras anume? Ar trebui...? (mai mult)
Astazi mi- a ajuns permisul de conducere prin posta si cand l- am luat din plic era lipit de foaie, iar dupa ce l- am dezlipit si de foaie a ramas acel silicon pe el. Aveti idee cu ce as putea...? (mai mult)
Azi- dimineata am intrat pe Facebook si scria ca am contul dezactivat.De ce? Scria asa :Contul tău a fost dezactivat. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, vizitează pagina noastră Întrebări...? (mai mult)
Ce inseamna cand visez ca o ruda apropiata la care tin eu, moare...
Povestiti-mi situatii in care datorita/din cauza unor sfaturi bune/rele, imprejurari bune/rele v-ati schimbat deciziile sau parerile.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!