Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Careva din Pitesti?
Care sunt cele mai idioate întrebări pe care le știți? Cea mai idioată întrebare pe care o știu e: dormi? Apoi mai sunt întrebările legate de religie, dar le evit pe moment.
Puteti sa imi spuneti si mie la o integrama, dormitor rustic cu forma : I**AC
Ce parere aveti despre urmatorul citat si cine credeți ca l- a scris? "Am lăsat cuvintele să curgă exact cum voiau ele. Fără bariere și teamă de prejudecăți, așa au obținut libertatea de ...? (mai mult)
Hey I- am spus ieri unei fete ca o plac, bine i- am spus pe facebook pentru ca nu i- o pot spune fata- n- fata ca e mereu cu prietena ei si intelegeti ca nici de voiam nu poteam sa ii zic fata- n- fata....? (mai mult)
Stie cineva cat costa un tatuaj si cum se calculeaza pretul?
Ce inseamna cand visezi ca te musca de obraz un cal maro?
Se dau martisoare si la baieti?
Mi-am cumparat un pulover 100% bumbac dar nu stiu daca e chiar bumbac, cum recunosc, am citit niste articole pe net cum ar fi arderea, dar vreau experiente propi cum e ca material?
Spuneti-mi si mie care e treaba cu ziua izabellei pe facebook?
Cine imi spune si mie niste filme gen "Hunger Games"? Va rog, dau funda :**
Care e mai horror: outlast sau the evil within? EU VOTEZ PT OUTLAST
Salut, daca am comandat azi niste casti de pe mediagalaxy, sunt sanse sa vina castile duminica? adica duminica e zi lucratoare si...
Anul asta am banchetul de a 8-a si nu stiu cum sa invit o fata sa fie partenera mea. Imi puteti spune cei care ati trecut prin asta cum ati reusit va roog. Dau funda. Pe cuvant
De ce s-a oprit numaratoarea inversa de la thepiratebays?
Niste subiecte de disutie pentru a vorbi cu o fata? (am mai vorbit cu ea de cateva ori) (si vorbesc cu ea chiar acum dar nu stiu ce sa ii mai zic) FUNDA
Daca ai crea o lume a ta cum ai crea aceasta lume?
Noroc TPU, n- o sa va pun o intrebare, doar vreau sa vad cum ar interpreta alte persoane versurile acestea: "Liber in amor propriu, care- i diferenta intre a crede ca esti si a fi totul? Sunt liber...? (mai mult)
Daca imi sterg contul de wapp, se sterg si pozele de pe grupuri/conversatii?
Trebuie sa iau un interviu unui profesor din scoala mea, ce intrebari ar trebui sa-i pun? Cat mai multe va rog.
Am fost astazi la sibiu pentru analizele ca soldat si exact unde ma asteptam ca poate va fi o rezolvare..verdictul a fost inapt (la oftamologie) sunt discromat..eram dinainte constient de treaba asta.Ce...? (mai mult)
Cum se numea fostul canal al lui codrin bradea:satana care a fast inchis?
Cine stie postari de genu: 1)Am primit culoarea alb de la...: A- ...(nume) L- ... B- ... Comm si iti dau o culoare. 2)Comm cuwinking si iti parerea pe chat. 3)Am primit...? (mai mult)
Unde pot gasi persoane cu care sa vobesc in scris, intr-o limba straina (un fel de corespodenta)? Am facut mai multe cursuri de limbi straine (engleza, italiana) si nefolosindu-le, le uit.
Hei! Vreau si eu exemple de nume de familie (origine germana).
Heyy... aveti niste statusuri despre mama dar pe engelza? Sa fie cu traduceree! :) :*
Hei cam ce domenii sunt recomandate pentru fete? ma refer la cursuri, pentru ca eu am lipsa de inspiratie
caut un sv de zm cu vip gratis
Care este faza cu moartea caprioarei?
Cine imi dă şi mie nişte nume de pagini pentru facebook. Să fie amuzante.
Am o intrebare pe ask, " Cat ceri?", stiu ca e in bataie de joc dar cum sa ii raspund ca sa imi bat si eu joc de el?:))
Care sunt cele mai tari farse pe care le-ați făzut?:))
Cum ati compara sistemul din invatamant de acum si cel dinainte de 89'? Eu am impresia ca acum se pune cat mai putin accent pe logica, nu se mai indeamna sa iti folosesti capul. Cam tot se toceste. Pana...? (mai mult)
Hey! Stie cineva povesti infricosatoare?
Care e faza cu " ziua izabelei" ca, tot aud de ea si nu prea inteleg. Cine imi explica si mie? FUNDA :* :)
Ce este imaginatia?
Ce pulovere imi recomandati /modele?
Cum sa convingi pe cineva sa faca ceva desi ete ceva radical?
Am comandat de pe altex galaxy un telefon cu numai 80 de roni si scrie ca trebuie sa platesc transportu 10 lei e adevarat numai 10 lei? Si cand imi ajunge comanda?
Cat de mare poate fii o bursa scolara? dar la liceu?
Aş dori să-mi spuneţi unde pot urmări Vampire Knight Destiny. Lăsaţi site-urile pe care le ştiţi :-*
Cum iti dai seama ca cineva te minte?
Salut.Se apropie "Ziua Îndrăgostitilor", "Dragobetele" trebuie sa organizez o serată,cine ma poate ajuta cu idei, concursuri, etc...multumesc.
Hei cum pot face si eu fete din astea ca voi ajutor pliz fete din astea ca radeti si multe altele
♥ Am o prietena, imi era mereu cea mai buna prietena ne ajutam ne vizitam, radeam mereu, venea ea la mine mergeam eu la ea, mergeam cu semanatu, coldinul cu uratul etc. Acum la scoala nu ma...? (mai mult)
Cum se numeste cladirea unde lucreaza un designer de moda?
Hei TPU, vreau sa- mi fac o pagina pe facebook si nu prea am idee cu ce, vreau sa fie ceva gen Oameni ai Bucurestiului/Brasovului/Brailei/etc. Dar nu asta, ceva de genul... Ma ajutati? Daca nu pagina...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartile/filmele horror? Au vreun impact asupra psihicului nostru?
Ce parere aveti despre oamenii care dau 20 de milioane sau pe langa, pe un telefon? E mare diferenta intre unul de 10 si unul de 20? pe langa faptul ca altfel e cand te dai mare cu unu si altfel e cu ...? (mai mult)
Cand/in ce an a aparut meseria de inginer agronom?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!