Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
De ce arat diferit in poze si filmari/video. Ma vad diferit fata de cum ma vad in unele oglinzi. In oglinda din baia mea imi place cum ma vad, dar in alte oglinzi din casa nu imi prea place, arat cam...? (mai mult)
Cum se joacă jocul 2048 de la My Tom?
Cum v-ati pus poze pe profil?
am observat ca in sfarsit a nins! voua v-a placut?
Vreau sa uit un baiat pe care il plac, si el nu ma place.Eu mi- am dat seama ca el e un nesimtit pentru ca ma face grasa.Si va rog ajutati- ma ca am plans dupa el ca nu ma baga in seama si singura data...? (mai mult)
Stie cineva daca a aparut voluml 5 din Cercul Secret, The hunt, in romana?
Vreau si eu niste statusuri de pus pe facebook...(dinacestae cu @...)
Buna TPU eu sunt OnlySky98 si astazi as vrea sa va rog sa imi dati si mie o adresa de mess sau ceva prin care sa contactez si eu pe cei de la Disney Channel
Vreau si eu niste citate celebre. plizzz..Multumesc Funda :)
Imi poate spune cineva de probe se dau la Liceul de Arta Galati Dimitrie Cuclin pentru a intra pe profil muzical vocal? eu am auzit de o proba la limba engleza, am nev de mai multe detalii, DAU FUNDA.
Voi ce ati prefera? A. Sa locuiti in tara, in apartament sau casa proprietate personala; B. Sa locuiti in strainatate, in chirie ori casa cumparata cu credit ipotecar.
Unde gasesc mesaje compuse din emoticoane pentru whatsapp? gen vreau sa iti iau un inel sa fi nevasta mea etc...
Ce programe au fost folosite la animatia 3D in link-ul asta https://m.youtube.com/watch?v=rJaN643ri7s#.Dau funda urgent.
Ce gen de carti si filme preferati?
Ce faceti de Revelion? La cat va culcati dupa?
Buna TPU... Mi- am cumparat niste petarde pentru revelion dar cum nu mia am cu cine sa il fac am ramas cu ele si nu stiu ce sa fac cu ele. O sa aprind cateva in noaptea de revelion dar am in jur de 200...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog in ce an, zi i luna s-a nascut Alexia Eram? Dau funda...
Fetelor, fara voi nu ar exista barbati dar care este visul vostru cel mai mare? Ce ar trebui sa aveti ca sa fiti implinite?
E vreo gagica care are chef de vb?
Dynamo sau Criss Angel? Argumentati de ce.
Dupa parerea voastra care sunt factorii socio-culturali care influenteaza psihicul uman?
REPET O INTREBARE:De unde nevoia asta de a diviniza nişte oameni? De a te interesa constant de soarta lor şi viaţa lor personală? Tot văd întrebări de genul „E adevărat că CRBL va avea un copil?"...? (mai mult)
Scuzaţi categoria dar sunt pe tel :* Prietena mea mi-a furat contul de IMVU şi eram foarte avansată. Aici chiar nu ştiu cum să fac să îl recuperez.
Ce tip de jocuri va plac? Atat PC, cat si in realitate.
Ganditi- va ca ati avea cunostintele si materialele necesare pentru a crea orice fel de chestii de- astea gen gadgeturi sau, ma rog, legate de tehnologie. Exemple: (i) o chestie circulara montata in...? (mai mult)
Ce parere aveti despre bucketlist- urile sau to- do listurile astea facute de inceput de an? Voi va faceti astfel de liste sau preferati ca totul sa fie spontan? Daca aveti liste, as vrea sa le vad si...? (mai mult)
Daca salut barbati cu: Sa traiti...vi se pare comunist sau invechit?
Un subiect foarte sensibil, rog seriozitate si sa raspunda cei care stiu despre ce vorbesc... Am tot cautat informatii pe internet, si doresc sa vad si voi ce ziceti. In legatura cu cuplurile ...? (mai mult)
Ce diferente se dau de la profilul Industrie textila si pielarie la profilul filologie? La industrie textila se da teza la romana,matematica si fizica si nu facem deloc latina,desen, muzica...
Daca vreau sa am transfer la alt profil in clasa a9a dupa ce termin semestrul 1 se va lua in considerare media generala de pe semestrul 1 clasa a9a sau media de intrare la liceu?
Va place cum ii sta lui Justin Bieber blond?
Fetelor ce preferati: un mascul feroce sau un baiat bland si sensibil? :)
Cine e din Timisoara? vreau sa vorbesc cu cineva despre voluntariat local
ce inseamna R.I.P? Dau fundita;)
Lumea este invadata de droguri si prostitutie, cum credeti ca va fi Romania peste 10 ani?
Oare de ce in perioada sarbatorilor cand toata lumea este impreuna si fericita se inmultesc cazurile de sinucideri si tentative de sinucideri :(
Dacă viața ta ar fi un film. cum s-ar numi acesta?
Ce inseamna pentr voi magia?
Cum mai pot sa etichetez pe cineva intr-o poza postata de mine pe fb daca acesta si-a sters eticheta?
Ati simtit vreodata ca nu va gasiti locul in lumea asta sau ca sunteti destinati sa fiti singuri adica ca orice relatie a voastra esueaza sau orice incercare in cautarea fericirii? Nu stiu, sentimentul...? (mai mult)
Cât costa un CD cu Minecraft?
E cineva din Braila? Va rog sa- mi spuneti unde se afla oficiul postal 10 Braila Nu vreau sa- mi dati lincuri cu harti sau mai stiu eu ce, vreau sa- mi ziceti pe unde se afla pentru ca eu am cautat...? (mai mult)
Se aproprie revelionul si cum este traditia, copiii se duc cu plugusorul. Verisoara mea vrea sa se duca cu o fata de la ea din clasa, dar mai este o fata venita in vizita si vrea sa mearga si ea....? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Mi- am luat o placa video nVidia Quadro FX4600 cu mufa de alimentare separata. Pana aici totul bine! de unde am luat- o am probato tot! vin acasa sa o pun pe pc- ul meu!...? (mai mult)
Cum dezactivez un cont de ask, daca am uitat parola? Am nevoie urgent de un raspuns.
ce credeti despre Dynamo Magicianul. Vreau cat mai multe pareri.
Nu sunt mizogin daca pa Facebook apare, , cine sunt cei mai tari, bajeti sau fetili, daca fetele dati laic si daca baieti comm, , si eu bag vreo 300 comuri pana ma intreaba Facebooku chestia aia cand...? (mai mult)
Cine imi poate explica cum se fac problemele cu genotipuri,gameti, etc la biologie?
Hei, veteranii din anii 2009-2011, mai sunteti? Enigma, legiuitoarea, nony, hirciog, bro?! etc.;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!