Am aceleasi kg dar mi se pare ca am. facut burta ori.sun balonat?
Acele tigari virginias sunt slabe? Dar sobraine?
De unde provine numele,, Mursa,,?
Cum sa cuceresti(sau sa faci cunostiinta)cu o fata necunoscuta sau intalnita in parc, sa zicem.
Ce poti face atunci cand vrei mai mult, dar nu ti se ofera? Iti doresti, te strauiesti, dar viata sau cineva iti arata ca nu e suficient atat.
Ce ați vrea să vedeți într.un vlog? Vreau să pun un video pe youtube și as vrea niște ideii Cele mai bune idei
Dau funda! Stiu ca e cam stupid ce întreb acum dar... Mai nou numai vorbim "ca lumea ", mai ales pe Facebook. Azi am vorbit (prin Facebook) cu o persoana cu care m- am certat si nu am mai...? (mai mult)
Puteti sa- mi raspundeti concret la o intrebare : eu am auzit ca Justin Bieber declara prin 2010 ca uraste UGG- urile si ca nu ar iesi niciodata cu o fata care poarta asa ceva, numai ca prin 2012 a declarat...? (mai mult)
Am o tema la istorie si nu gasesc nimic. Poate ma puteti ajuta voi. Trebuie sa explic afirmatia:= la bloc chiar daca nu cunosteai pe nimeni toti de cunosteau
Ok,ok am vazut ca se dechid multe siteuri in legatura cu talking angela eyes nu stiu ce sa cred! Oare e adevarat? Voi ce credeti?
Vreau sa vad si eu cele mai bune poezii compuse de voi. Cea care imi place cel mai mult, primeste funda. Cei care copiaza poezii de pe net, nu-i voi lua in considerare. Succes!
A fost cineva la parada militara?
Ce fructe preferi?
Este frumos acest tatuaj? http://minus.com/i/bdNBBUczy7UAG
In ultimul timp nu pot sa vizionez filme sau videoclipuri pe laptop. Filmele nu se incarca niciodata iar videoclipurile au sunet dar imaginea este verde. de asemenea am incercat sa descarc Adobe...? (mai mult)
Careva cu chef de conversatie?
Cum se procedeaza la testele grila cu 4 variante(optiuni)? Cum se gandesc raspunsurile? Cum se iau in cazul in care nu stii astfel incat sa ai sanse mai mare sa nimeresti rezultatul corect? Ce metode...? (mai mult)
Ce parere aveti de "divele" astea de facebook, care pozeaza in femei fatale, pe jumatate dezbracate, care sunt obisnuite mereu sa primeasca comentarii de la lingai care nu au avut femei ca ea in viata...? (mai mult)
Vreau niste intrebari despre iarna
Hei TPU, spuneti-mi va rog ce pot desena de craciun?
Care este definitea prieteniei, de ce anumite persoane se inteleg iar alti nu. Vreau detalait si cu argumente pro si contra.Va multumesc dau funda!
Sall vreau cuvinte din 10 litere care incep cu p se termina cu u si contine si o... cuvantul e din medicina dar nici eu nu l stiu doar ca am nevoie mare de el dau funda la toti...
Hmm am citit recent, ca zodile sunt foarte importante la realtii.Eu unul nu am avut niciodata, dar nici nu mi- as dori foarte curand.Ideia e ca zodiile sunt foarte importante dupa calendarul chiezesc...? (mai mult)
Ce v-a adus Mos Nicolae? :3
Funda, fratele meu vrea sa- i scrie Mosului o scrisoare si a spus ca vrea sa mearga cu mine la posta, sa i- i trimitem. Unde traieste cu adevarat el(Laponia), strada, ceva.E posibil sa primesc si un raspuns? ...? (mai mult)
Fetelor, va place genul de baiat care nu bea, nu fumeaza, nu merge prin cluburi, cu bun simt, tipul de baiat care nu se baga in seama cu oricine si care nu se afiseaza?
Cum se numeste acel stick de memorie, in care se poate introduce in el si card de memorie al telefonului?
Am nevoie de statusuri in engleza dar sa aiba si traducere :) Funda pentru cele mai frumoase! Mersi!;)
Imi puteti spune versurile de la fulgi in zbor. va multumesc
Cum ar arata tatuata mare pe piept, o inima in care sa scrie, , i iubesc pe, , si apoi numele tuturor rudelor, verilor, prietenilor, prietenei, bunicilor, unghilor, matusilor si toate neamurile mele si...? (mai mult)
Salut, astazi m- am uitat la un film horror, era vorba despre o papusa vodoo..etc si mi- am reamintit, ca atunci cand eram mai mica am gasit in curte (aproape de gard) o papusa cu un ac infipt in piept....? (mai mult)
Știți când o sa mai ningă?
Cine imi da niste videoclipuri : https://www.facebook.com/video.php?v=1526797734244113&set=vb.1511977805726106&type=2&theater ceva de genu' https://www.facebook.com/video.php?v=1522933177963902&set=vb.1511977805726106&type=2&theater...? (mai mult)
Tocmai mi- am cumparat o narghilea si am folosit- o o singura data are 80 de cm si cum va spuneam am folosit- o o data dar a doua oara cand am vrut sa o folosesc am pus o aroma de banane, prima...? (mai mult)
Thoth si Tahuti sunt aceeasi persoana?
Cum se numeste sulita lui Odin?
Ce intrebari vi se par foarte enervante? (nu neaparat de pe TPU :p )...
De ce la ultimele intrebari primesc numai un raspuns? :|...
Dati-mi o oratura urs va rog
Daca o fata care nu are nici macar 18 ani, are deja pretentii ca viitorul ei iubit sa fie cel putin la fel de bogat daca nu mai bogat ca parintii ei (ea avand o stare materiala buna), se poate spune ...? (mai mult)
Eu am pus clipul dansand ca milidge si doig si nu am aparut la televizor. Sie cineva de ce?
Ce v-a adus Mos Nicolae?
Voi cand impodobiti bradul? Eu cu cateva zile inanite de Craciun, dar am prieteni care au inceput de la 1 decembrie; e normal?
Deci in serialele precum "Ncis Ancheta militara" si mai ales in "Lie to me"ne sunt prezentate tehnici de recunoastere a unei minciuni, adica iti poti da seama daca cineva minte sau ascunde adevarul...? (mai mult)
Ce credeti ca se intampla de fapt cand visati?
Hei TPU :) cineva unde pot comanda Sobranie (nu conteaza daca sunt cocktail, negre etc) pe internet dar fara sa trebuiasca sa platesc cu cardul;) Dau funda
Daca nu iti platesti abonamentul la Vodafone sa zicem vreo 3 luni nu mai poti sa folosesti cartela deloc? Ca incerc sa dau de cineva si imi spune ca nr nu e in serviciu sau nu e valabil si stiu ca acea...? (mai mult)
Buna seara, Cum as putea sa devin amuzant?
Naruto Shippuden ultimate ninja impact pentru pc, nu merge sa instalez sonicStage, jocul merge dar nu mi se salveaza... ce sa fac sa mi se salveze?
Ce este paianjenul in vis? Ce fel de om e? Om rau om bun? Funda pentru raspuns corect
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!