Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva concursuri cu cartele cosmote?
Ce inseamna "war never ends quietly"? am vazut la filmul fury pe coperta asta...eu stiu dar ma incurca acel quietly :)))
Care stie metode de a face bani pe net?
E bun Monster?(energy drink)
Voi la cati ani ati aflat ca nu exista Mos Craciun? Eu am 10 ani si stiu asta cred ca de vreun an, 2 sau chiar mai mult. Voua v-au spus parintii sau altcineva? Eu am aflat singura.
Unde locuiti? :) Scuze categoria...
Cum sa imi dau seama cand un baiat minte?
Traim fara sa ne gandim la ziua de maine. Credeti ca acest lucru este convenabil vietii?
O sa mai fie Black Friday la altex si pe 21 noiembrie sau doar acum 13-16 noiembrie?
As avea nevoie de niste idei de slogan pentru un Liceu Economic, la modul generalizat, multumesc anticipat.
Hei, TPU! Fostul meu iubit are maine ziua de nastere...suntem certati, nu mai vorbim, deloc (doar ne saluatm din cand in cand)...ar fi frumos sa ii scriu un sincer si simplu "La multi ani! "?
Sunt clasa a 11- a si m- am schimbat raportandu- ma la grupul din care fac parte si la aspiratiile de viitor, insa parca cand vorbesti cu fostii colegii din clasele 5- 8 parca am ramas la fel, neschimbat.De...? (mai mult)
Ce va intereseaza mai mult la calculatoare.Sau ce ati vrea sa aflati mai mult din acest domeniu?
Salutare, uitati ce isi propune un om in viata: - s- a aiba o casa; - s- a aiba o familie; - o sotie; - un copil Dar in afara de asta ceia ce isi pot propune este: - s- a sara cu parasuta; ...? (mai mult)
Razbunarea este o mancare servita la rece?
Am si eu o problema, merg in decembrie intr- o excursie La Bucuresti, dar nu cu scoala, cu alti copii, pe 11 si vreau sa strang bani fara sa cer asa de mult parintilor. 1.Cat credeti ca...? (mai mult)
Vreau sa știu cum se numesc bicicletele ce nu au scaun...
Heii! Ce cadou mai special sa ii iau iubitului meu de Craciun? Mentionez ca eu am 23 de ani si el 24 si locuim impreuna. Dupa cum am mai zis vreau sa ii iau ceva "special" sau, de ce nu, sa fac ceva...? (mai mult)
Cum imi fac abonament la revista Super Bravo Girl? Imi puteti da un nr. de telefon de la Bravo sau ceva de genul asta? Dau funda :D
acum o saptamana in urma mi- am facut primul tatuaj. L- am dat in fiecare zi cu o crema pe care mi- a recomandato...si mi- a spus ca trebuie sa cada o cojita. In a cincea zi parca s- a inceput...? (mai mult)
Buna! Cu toti am facut chestii pe care le-am regretat, dar au fost si chestii pe care am regretat ca nu le-am facut. Cum este mai bine. Sa regreti ca ai facut sau sa regreti ca nu ai facut?
Buna TPU spuneti-mi si mie va rog niste pov de groaza din viata voastra reala
O combinație puțin exagerată de sinceritate și spontanietate tinde să fie o calitate sau mai degrabă un defect? Cum vezi o persoană care spune exact ce are în minte în momentul discuției? ...? (mai mult)
Buna TPU. Stiti cum se numesc acele foi galbene care se lipesc singure? Adica care au lipici pe partea superioara. Multumesc anticipat
"Il cam suparau lesele" ce inseamna lese?
Cea mai mare pedeapsa primita in scoala a fost...
Ce cuvinte rimeaza cu caramida?
imi puteti spune niste evenimente pe care le-as putea sustine intr-un club de noapte? Cel mai bun raspuns primeste funda. P.S.: Ma refer la evenimente precum Miss 2014, etc.
Apelez si la creativitatea voastra pentru niste idei pentru radioul scolii!
Un ochi aici si o parere? http://infinitlapatrat.blogspot.ro/? m=1 Si daca aveti si voi, lasati un link va rog :*
Hei TPU, ca tot se apropie ziua Dobrogei... vreau sa stiu si eu, dobrogenii, cu ce se mandresc. Mai precis, cum e relieful, despre fauna, locuri cunoscute si vizitate (pe scurt)... Am nevoie pentru...? (mai mult)
Daca ati avea ocazia sa lucrati si sa traiti in strainatate, v-ati mai intoarce in Romania? Daca da, de ce si ce v-ati vedea facand dupa aceea?
Hei! Mi s- a citit mai demult un articol dintr- un ziar, pe care acum il caut la nebunie :)) Am neaparata nevoie de el. Autorul spune cum el a stat toata ziua intr- un autobuz pentru a vedea ce ocupatii...? (mai mult)
Salut la toti voi credeti in clarvazatoare si tamaduitoare a auzit cineva de celeba Sunita Maria exista sa ceva aceasta Sunita Maria este adevarat ca poate face minuni s-au sunt doar minciuni
Hei TPU Ce parere aveti despre acest clip? https://www.youtube.com/watch?v=OgntugJ7ROc Credeti ca suntem spionati de extraterestrii inca din cele mai vechi timpuri?
Am visat-o pe matusa mea care a decedat acum 3 luni.Va rog ce inseamna acest vis?
Annyeonghaseyo! ^^ Decii ..imi place foarte mult limba koreeana si cum in Romania nu exista profesori care sa oredea aceeasta limba, am decis sa ma apuc sa fac lectii online. buun, am reusit sa invat...? (mai mult)
Am o problema: De 5 zile consecutiv visez serpi Prima noapte:Eram pe un camp cu peste 20 de serpi extremi de mari (de aprox peste 100 kg) si incercau sa ne muste(pe mine si pe un prieten foarte...? (mai mult)
Buna TPU Am visat de 2 ori un catel mic, mic de tot negru si eu mergeam pe o poteca totul era verde tra la la...si catelul ala ma tot musca de picioare ma tragea si cand ma uitam in spate el statea era...? (mai mult)
In fiecare dimineata la aceeasi ora este o vecina de la blocul alaturat care plimba cainele, intrebarea este cum intru in vorba cu ea? Ca eu nu am caine FUNDA
Care este cel mai potrivit cadou de mana pentru cineva?
Salut, TPU. Exista vreo persoana caruia sa'i placa Creepypasta pe aici? Daca da, dati'mi mesaj. Va rog.
Pana la ce varsta ati crezut in Mos Craciun? Simpla curiozitate!
De unde vine expresia: "Ce-i aicea? Bar de negri?
Care ți se pare cea mai seducătoare ipostază a ta?
Câte zile mai sunt până la Crăciun?
Nici nu stiu cu ce sa incep..de unde sa incep..ideea e ca sunt un om ciudat cu diferite stari, imi simt tot mai greu pieptul.dar n- am curajul sa ma deschid in fata nimanui..nu in fata hienelor din ziua...? (mai mult)
Voi credeti in existenta sufletului? Eu da(sunt religios parerea mea deci va rog respectatio), insa vreau sa ascult parerea tuturor, caci respect fiecare punct de vedere la urmatoarele intrebari.Cand ...? (mai mult)
Un punct cat mai accesibil in Galati de unde pot cumpara un CV Europass? Promit funda
Ce i- ati spune unei fete care se lauda in fata voastra ca e mai frumoasa decat voi si ca va e ciuda pe frumusetea ei desi niciodata nici nu v- a interesat cat e ea de frumoasa si nici n- ati deschis vreodata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?