Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
as vrea sa stiu si eu de ce in grupul vulnerabil fac parte si femeile? Personal mi se pare ca o discriminare la adresa tuturor femeilor. Ce parere aveti despre asta?
Dacă am pus un colet la poşta şi am uitat să mai pun ceva în el îl mai pot recupera?
Cum vi se pare acest fotomodel? Frumoasa tare sau doar draguta? Ce va place cel mai mult la ea? http://solosocial.wordpress.com/2014/03/30/heather-crook-heaven/
Azi-noapte am visat un sarpe care statea in patul meu si mi s-a incolacit pe mana si m-a muscat, iar apoi am reusit sa-l omor. Ce poate sa insemne? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Salutare, am 17ani si o intrebare:),vreau sa duc corespondenta cu alti tineri de varsta mea doar ca din Statele Unite, cum as putea face aceasta?
as vrea sa stiu si eu de ce in grupul vulnerabil apar si femeile? Personal mi se pare o discriminare la adresa tuturor femeilor. Ce parere aveti despre asta?
De ce cand incerci sa uiti o persoana o visezi ...si in vis erati impreuna, chiar daca nu ati fost niciodata?
Cum vi sar parea ca porumbu,rosile, cartofii, vita de vie si tati plantele sa creasca ca si iarba peste tot fara a fi nevoie sa fie ingrijite? Credeti ca ar mai exista foamete?
Ce parere aveti despre albanezi?
Salut, am primit acceptul unei universitatii din Suedia- Stockolm pentru studii de licenta. Problema este ca mi- au cerut sa merg acolo pentru a invata limba intai. Vreau sa ma ajutati in vederea ...? (mai mult)
Salut am o problema cu jocurile de noroc gen pacanele imi poate oferi cineva un sfat cum sa renunt la acest viciu destul de pagubos
Se stie ca varsta majoratului difera de la tara http://ro.wikipedia.org/wiki/V%C3%A2rsta_majoratului_legal De la 14 ani (Albania) la 21 ani ( SUA!) V- ati intrebat oare de ce aceasta...? (mai mult)
Hey, imi poate spune cineva si mie daca sunt Janoskinatori prin Oradea? Eu nu prea cunosc doar Directioneri multi pentru ca sunt si Directionera. Janoskinatori doar doua- trei persoane si as vrea sa ...? (mai mult)
Am auzit la o fata citatul ăsta, ce a avut in vedere? happy: "Barbatul doreste femeia, dar femeia rareori doreste altceva decat dorinta barbatului." - Samuel Taylor. Multumesc anticipat!
am si eu nevoie de niste sfaturi din partea voastra daca aveti placerea.Am varsta de 25 de ani si nu am lucrat niciodata datorita la niste probleme de sanatate pe care le am, probleme cu hipofiza,...? (mai mult)
Buna ce vrea sa zica invata sa pierzi si vei gasi perechea am auzit-o la o melodie noapte calda pe radio zuu.
Ce e ala TPU pentru rosti si cum pot sa imi fac cont pe el?
Care sunt criterile prin care recunoasteti un nicname de cocalar? Dati exemple va rog.
Justin Bieber mai este impreuna cu Selena Gomez, acum pe data 6. 11. 2014? Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede. Dau funda!
Cum e o zi de dimineata pana seara la Academia de Politie?
am o porecla foarte nasoala, mai exact Capra care vine de la numele meu de familie Capraru Cum as putea sa scap de ea? Unele variante care le zic toata lumea sunt cam imposibile sa zic...? (mai mult)
Salut TPU,vreau sa fac o pagina pe facebook si nu stiu ce nume sa pun, imi dati voi niste idei? Funda (∩_∩)
Explicati de ce o minge mica de plastic e deficil sa o arunci la distanta mare? si cum totusi corect sa o arunci departe!?
Voi credeti in Mos Craciun?
Cumva copii de 15 ani mint ca fumeaza? FUNDOI!
Buna! Ce cadou as putea sa ii iau unei colegee? O cunosc doar de o luna si na... nu prea stiu ce- i place. E genul de tipa super de gasca si amuzanta. Asculta rap. Nu e ea prea pretentioasa dar chiar nu...? (mai mult)
Cu ce asociati cuvintul adevar
Cum definesti o femeie sexy
Salut, am o intrebare cam ciudata, mi- a venit in minte : daca exista pedofili ( adulti care au raporturi sexuale cu minori ), exista un opus? Gen ( copii care vor sa o faca cu adulti )? Intrebarea...? (mai mult)
Daca esti indulgent, te consideri un om puternic sau unul slab?
Salutare! As vrea un loc mai retras in gara de nord, Bucuresti insa nu prea stiu, ma gandeam ca poate aveti voi vreo idee. Nu vreau sa merg in kfc, subway sau mai stiu eu ce deoarece caut un loc ...? (mai mult)
Ce activitati te fac sa pierzi notiunea timpului?
Azi noapte am visat ca eram intro camera intunecata iar in jurul meu erau uni care se rugau cu lumanari vorbesc serios m- am trezit pe la ora 4, azi dupa masa am aflat ca cineva din familia ...? (mai mult)
Ce ati face daca cineva nu ar vrea sa va ierte (si e de inteles ca nu o face, dar mie chiar imi pare rau)? Ce as putea face? vreau idei.
Salut TPU, Aceasta intrebare este pentru visatori. Vreau sa vad cele mai profunde vise, cele mai adanci, povesti de dragoste. Vreau sa stiu voi la ce visati? Cel mai PROFUND raspuns va primi funda.
Cum o cheama pe sotia deputatului sau senatorului de la Rea|itatea TV?
de ce nu pot vedea clar in vis cand sunt in situatia de atac? De exemplu vreau sa atac o fantoma si nu mai vad clar si nu o nimeresc.Sau vreau sa tip si nu pot....Care imi da cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi urgent centrale electrice din judetul calarasi. mersi anticipat :*
In iulie m- am angajat la McDonad's ca eram in vacanta si am vrut sa fac un ban.Acum cum sunt la faculta am trecut la 4 ore si vad ca nu merge si lucru si faculta. As vrea sa renunt la lucru si...? (mai mult)
Salutari! A reusit careva sa prinda fazani fara arme? Vreau numai metode incercate, nu auzite, cum este cea cu borcanul. Desi cica este verificata eu nu cred ca fazanul intra in borcan, voi ati prins...? (mai mult)
Pentru cei care ati vazut Evil Dead(originalul sau remake-ul) incantatia aia pe care o spun in film e reala? :)) Fara bataie de joc. :))))
Daca ai o suma de bani si tatal tau iti cere pentru tigari i-ai da
Stie cineva ce inseamna numarul 44? il vad tot timpul, cred ca de peste 15 ori pe zi. chiar si mai mult, azi am hotarat sa scriu asta dupa ce am vazut numarul 14:44 si mi- am adus aminte deci ce inseamna...? (mai mult)
Hey. Cine credeti ca ar putea fi omul luminilor in prezent? Dau funda
Salut cine imi poate da si mie mai multe detalii despre hyip?
Salut vreau sa fac urs de anul nou stie cineva urs in 3 oameni... un urs si inca 2 oameni... ma poate ajuta cineva cu un rol bun multumesc anticipat
Ce semnificatie are acest tatuaj? http://imgur.com/GmBQL5A
Sunt cam ciudat, imi dau seama...ce vreau sa spun? multi copii PAR sa fie la scoala nebuni, sa se sparga- n figuri, iar acasa mieluseii sau ceva de genul.Eu sunt tocmai invers, la scoala stau linistit,...? (mai mult)
Salut sunt clasa 11 -a si fac stand up comedi si as vrea niste pareri despre ce subiecte sa fie glumele la Bal.
Hei TPU, am o întrebare, ce înseamnă ":>" dau fuda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!