Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Nu stiu daca o formulez corect intrebarea dar incerc sa ma fac inteles. O batrana a semnat un contract de donatie sau ceva de genul pe un apartament cu niste oameni care trebuie sa aiba grija de femeie,...? (mai mult)
Vreau sa descarc gratuit jocul Fantasy mosaics (1, 2,3 sau4). Cine ma ajuta?
Ce parere aveti despre ce e scris aici? http://misteresrl.wordpress.com/category/povesti-cu-fantome/
Daca are careva cont pe paypal va rog sa ma jutati si pe mine ca nu mai inteleg nimic. Deci la first name: Si last name: Ce sa pun? Daca in buletin te cheama Baciu Ion Vali, zic si eu un ...? (mai mult)
>:D...? (mai mult)
exista un program ca sa ascult anume fraze / propozitii? De exemplu copiez un text, iar eu sa il pun intr-un program ceva, si sa il ascult, sa nu mai stau sa il citesc. Ofer Funditaa si vot!
Cine ma poate ajuta cu subiectele de la proba practica si teoretica de la AMG din 2014 sau cel putin din anii anteriori? Proba practica este usoara?
De ce exista frica?
As vrea sa imi dati niste idei pentru potrivire de nume moderne cu Sofia! Dau funda!
am vazut o persoana pe fb care la o poza cu aramta romana a scris ceva gen: "cu asa armata nu avem nimic" la alta poza cu tineri care se introlau in armata scria ceva gen: "invatam tineretul sa ...? (mai mult)
Cum procedati atunci cand o persoana vecina cu voi pretinde sa stati de vorba cu ea dar pe voi nu va intereseaza discutia cu ea? (Va considera prost crescut/a daca o salutati si treceti mai departe.)
Ati incercat vreodat sa castigati bani pe cont propriu fiind copil, de exemplu sa faci un stand cu limonada.
Pe ce site-uri gasesc bentite dragute? *funaa
Buna. Am 16 ani si sunt la liceu. Mereu cand ma uit la fetele din clasa mea sau din scoala, ma simt cea mai urata printre perfecti. Desi multa lume imi spune ca arat foarte bine, eu nu cred asta. Fetele...? (mai mult)
Ce inseamna Playboy?
Hei, acum cateva zile m- a sunat un domn care mi- a spus "Am primit un apel de la tine, cine esti" iar eu i- am spus ca a gresit si ca eu nu am apelat pe nimeni. Astazi din nou m- a suant o doamna si...? (mai mult)
Aşa că a început şcoala, ce preferaţi ca materie : Limba română sau matematică? Care este materia voastră preferată? :o3 (Înafară de sport, desen, muzică şi noua materie introdusă...? (mai mult)
Ce inseamna funda uregnt nu stiu ce inseamna?
Care este inpotranta stusierii limbii materne pentru personalitate?
Daca topesti lipiciul din tub se mai lipeste
Sunt foarte confuz, am strans o suma de bani. prima oara am vrut o chitara electrica iar acum as vrea o tableta. Deci ma puteti ajuta? Chitara electrica - sau - tableta ( De ce? ). FUNDA!
Am o intrebare! Imi puteti spune la ce teste sunt supusi astronautii.
Cat cantareste ce-a mai mare caracatita descoperita... FUNDA
Are cineva un cont de tumblr pe care nu-l mai foloseste, si vrea sa-l dea?
Am acasa o bricheta zippo, iar fratele meu mai mic in loc sa ii puna lichid zippo i-a pus ulei.credeti ca va functiona daca voi pune lichid zippo sau s-a stricat :/
Pe Yahoo Messenger daca primesc un mesaj de la o persoana, iar data si ora de la mine de la laptop e schimbata, adica nu e cea reala.Mesajul primit de la acea persoana imi apare cu data si ...? (mai mult)
Daca as vrea sa ma axez pe meseria de productie muzicala pe ce profil ar trebui sa merg la liceu? Multumesc anticipat :)
De ce de cate ori vad buricul unui baiat incep sa ma excit? Iar cand il vad pe cel al fetelor nu maexcit? Sunt baiat si nu sunt gay
Cum il cheama pe baiatul de la NORMAL? Funda! https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=200pjgYK5XAQuM&tbnid=Kk1iPcYn1ppZzM:&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fotakumeme.com%2F5722%2Fchoose-...? (mai mult)
Sal TPU. Vreau sa mă uit la sezonul 3 din kuroko no basket, dar nu stiu daca a apărut. Puteti sa îmi spuneti cand apare sau daca a apărut sa îmi dati linkul sa mă uit?
Putem considera "dragostea" cel mai frumos sentiment sau "lucru" de pe Pamant? Femeile inseala "cica" din dragostea. Barbatii isi omoara propiile neveste/iubite "cica" din dragoste. Eu unu zic...? (mai mult)
Salutare, Pentru cei care au abonament la Orange si stiu... Exista vreo posibilitate ca dupa consumarea minutelor include in abonament sa nu mai pot efectua apeluri? Mentionez ca in acest moment am ...? (mai mult)
Voi ce poet român ați vrea să vedeți făcând hip hop? Eu l-aș alege pe Marin Sorescu, din motive evidente: http://i.imgur.com/BYAiUZZ.png Nu știu ce categorie să fie.
Cum as putea trimite niste cd-uri in Finlanda? Prin posta e posibil?
Ce părere aveți despre armată și război în general și că oamenii se omoară între ei ca proștii, spălați pe creier că ei își apără patria, când ei sunt niște pioni numai buni de sacrificat...? (mai mult)
Cum trebuie sa fie un om, mai pur, mai sfant sau mai impur? Ce trebuie sa predomine, puritatea, sfintenia sau impuritatea? Cum sunteti dvs?
Daca am plecat de la o clasa (filologie- intensiv engleza) la alta clasa (stiinte ale naturii) si am scris in cererea de transfer ca plec de la acea clasa deoarece nu am putut intelege profilul...? (mai mult)
Cate roti are o bascula?
Nu vreau sa mai primesc mesaje de la un nr de tel.am S2..care e procedura?
A trecut prima mea saptamana de clasa a9a; )) Si am o problema, inca nu m- am acomodat prea bine cu toti colegii, ma rog, cu unii vorbesc, ma am "bine" cu unii dintre ei, cu altii nu am tangente...? (mai mult)
Nu imi mai merg boxele si nu sunt stricate/arse sau ceva de genu,am bagat toate firele unde trebuie, dar nu se aude absolut nimic! Ajutor repede! Dau funda :D
Nu mu se incarca videourile :( (youtube) ce pot face? am oprit sa se incarce dar tot nu merge. help :(
Vreau sa stiu parerea voastra. De ce toata lumea este asa de inebunita dupa facebook? Se merita sa iti faci facebook?
La ce ora va culcati noaptea?
Salut Tpu.Cum pot face setarile pentru internet manual? Sunt pe cosmote.
Nu sunteti cateodata dezamagiti ca ati uitat ceva, poate drag, poate amuzant/frumos din viata voastra sau chiar o persoana si incerci foarte mult sa ti- l/o aduci amite? De fapt, noi nu uitam doar inlocuim...? (mai mult)
Cum sa ajung/i sa ma/ne cunosc/cunoastem mai bine noi ca persoane? Vreau sa inteleg care este algoritmul/care este solutia pentru a- mi dea seama ce preferinte si ce fel de om sunt.Sunt la varsta adolescentei...? (mai mult)
Era o fraza gen " Daca o fata te intreaba ceva e pentru ca deja stie adevarul" As vrea o poza cu un text asemanator, daca se poate :D Multumesc
Cum sa traim o viata frumoasa? Voi cum priviti lucrurile? Din ce perspectiva? Am o gramada de nelamuriri si dileme si imi dau seama ca nu le pot trata pe toate odata insa voi incerca pe parcurs.Poate este...? (mai mult)
No, ba stiti filmele alea cu Anonimi, cine anonimu, cine o fi el, si el sa fie unul dintre prietenii unor persoane, care persoanele alea il cauta, si m am gandit sa fac un cont pe facebook anonim si su...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.