Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna fericirea pentru voi?
Salut necunoscutilor: Va ma amintiti de cei de la Fara Zahar? Imi amintesc si acum in 2003 cand am ascultat prima oara melodia lor Sandu, dar doamne ce mai radeam, aveam doar 9 ani :)) (majoritatea ...? (mai mult)
Salut abia m- am apucat de youtube si sunt curios daca exista cineva pe aici care ar putea sa- mi ofere niste sfaturi? (am un canal de gaming, sper ca nu am gresit categoria ) https://www.youtube.com/user/XGMSynd ...? (mai mult)
Salut all! am si eu nevoie de un designer bun in photoshop urgent! 1 multumesc astept
Probabil că toți ați auzit de ice bucket challenge. N- ai cum să nu auzi de ea. E peste tot, ca ciuma. Și dacă ai trăit 30 de ani în pădure și te- ai întors acum 3 zile în "civilizație", ...? (mai mult)
A folosit cineva servicile de la http://www.ursitoarevip.ro? As vrea sa stiu pentru un botez in Bucuresti daca a avut cineva contact cu ei. Multumesc
Buna cum recuperez conturi google+ ? am 5 conturi pierdute care trebuie sa le recuperez si sa le sterg da problema e ca toate sunt cu acelasi e- mail, pe parcursul anilor mei am pierdut conturi si am...? (mai mult)
Salut fanii Half- Life. Daca am inteles eu bine cei de la Valve au anuntat ca au scos Source 2 (engine) si cu asta sunt vesti bune, poate vom avea si noi HL 3 in urmatorii 5 ani :)). Voi ce credeti, ...? (mai mult)
Buna spuneti-mi va rog care este deosebirea dintre globul pamintesc si o harta?
Eu in clasele a- 5- a si a- 6- a nu am prea invatat sa zic asa, adica nu prea mi- a pasat, am crezut ca o sa fie usor, dar nu a fost asa. Abia in clasele a 7- a si 8- a m- am dezmeticit si m-...? (mai mult)
Cum as putea sa termin cartea Ciresarii vol 1 in maxim 2 zile? FUNDA!
Un siti care poate scrii cuvintele invers, nu care le intoarce in jos da le scrie de la urma. FUNDA
Cati dintre voi fumati? Ati incercat sa va lasati? Daca ati reusit sa va lasati, va rog frumos sa imi spuneti care a fost metoda voastra.
FUNDA! TPU ce sa fac daca sunt pe digi si nu am decat vreo 30 de canale care functioneaza? (sunt la aboamantul popular), Vreau sa va spun ca am prieteni care sunt la acelasi abonament ca mine si au mult...? (mai mult)
Hei.Ce tigari sunt mai tari? Winston/dunhill negru sau kent 8?
Voi cum castigati bani de cheltuiala? :)
Salut.Cum pot trece de la factura in format electronic in cea standard la Romtelecom?
Buna care ma poate ajuta cu o informatie? Va dau un exemplu ma angajez la o firma ca sofer pe o dubita de maxim 3, 5 t pentru transport marfa, daca stie cineva cam cu cat se plateste soferul pana ...? (mai mult)
Cat m-ar ajunge in Braila 608 pagini, fata/verso trase la xerox (alb-negru)? Adica cat mai costa o pagina fata/verso trasa la xerox?
Neata! Ce echipe din play-off sunt in faze grupelor din UCL?
inainte de toate vreau sa va spun ca este o poveste foarte lunga. Mie imi place de o fata din decembrie din anul trecut, m- am mai bagat cu ea in seama dar cand s- - a terminat scoala nu am...? (mai mult)
cine imi poate dezarhiva o arhiva winrar cu parola? Dau Funda + Vot!
Nu am mai fos de ceva timp la nunta, se dau flori la restaurant sau la biserica?
Iarna pot face baie la perusi?
Hei :) Stiti un loc din Timisoara unde se fac postere personalizate? Adica..as vrea sa imi cumpar postere dar in Romania nu se gasesc cu acei cantareti si actori si asa as vrea sa merg undeva unde ...? (mai mult)
Am o prietena care se va opera cat de curand si vreau sa stiu daca e o idee buna sa o vizitez la spital.Suntem cat de cat prietene ne intelegem bine, dar ne- am certat si e putin suparata pe...? (mai mult)
Salut, stiti site- ul ala cleverbot? Este un site care poti sa vorbesti cu calculatoru, as vrea mai multe link- uri de la voi cu site- uri care poti sa vorbesti cu calculatoru, cine da cele mai multe...? (mai mult)
Cum pot face uun video ca acesta? https://www.youtube.com/watch?v=3rnxlW5TrBs
Vreau sa-mi recomandati si mie un telefon. buget maxim de 500 lei
Cu ce pot scoate guma de pe acesti blugi file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/Fotografie4934.jpg? Am incercat cu acetona, cu un cutit, cu fierul de calcat, i- am bagat chiar...? (mai mult)
Fundaa! Care poate fi cauza erorii http://i.imgur.com/nGShYiU.jpg la Gta Vice City? Pur si simplu ma intri pe joc si ma da afara, apare aceasta eroare! Cine imi spune cum as putea rezolva primeste...? (mai mult)
Cum naiba sa ajuns ca in ziua de astazi sa nu mai poti avea incredere in nimic? Tot ce ne este servit de media ca adevar de fapt sunt minciuni grosolane, conducatori ne mint si ei incontinu,...? (mai mult)
Ce poti face atunci cand pierzi? Sa te dai batut? Sau sa te ridici de jos si sa mergi in continuare?
Cam in jur de cat costa un router de wi-fi de obicei? :)
Buna! ...Fetele...anticonceptionalele ingrasa? ce efecte pozitive si negative mai au? si de care anticonceptionale folositi?
Hey all:*! Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva expresii sau cuvinte in tiganeste? funda;)
stie cineva cum este facut fundalul din imagine? este o tehnica anume? ..http://wallpho.com/wp-content/uploads/8589130471467-abstract-art-paintings-people-wallpaper-hd.jpg
FUNDA! Stie cineva cat costa sa imi imprim o poza pe un tricou?
De fapt cine sunt baietii rai? Care este perspectiva lor de viata? Baietii rai pot fi acei oameni fara scrupule, fara principii? Cum trebuie "rasplatiti' aceste fiinte pentru nedreptatile lor? SI INCA...? (mai mult)
Cat costa acele balsamuri eos si unde le pot gasi?
Buna TPU :3 , vreau sa stiu cum fac pe facebook sa nu mai primesc cereri de prietenie doar sa imi urmareasca activitatea :3!
Asistent medical generalist sau asistent de farmacie? unde ai mai multe avantaje?
pe cat se incepe scoala/liceul anul asta? am gasit pe un site cum ca s- ar prelungii vacanta de vara pana pe 29 septembrie :/ as vrea eu, uitati si sursa:http://www.bubblews.com/news/6247684-...? (mai mult)
Stiu ca nu e categoria potrivita, dar e cea mai acesata si sunt disperat.Nu stiu cum functioneaza sistemul PayPal.Este ceva chiar urgent si as vrea ca cineva sa imi explice toti pasi de la ...? (mai mult)
Ce se intampla daca imi activez glanda pineala (rog raspunsuri serioase)
Dupa cum stii daca nu baiat te place? eu cu el facem urmatoarele prostii : Radem impreuna, ne batem joc, si mintim. Cum afli daca te place?
Cine face pozele de pe tumblr? mersii
Cum donezi prin Ice Bucket Challenge? Si pentru ce?
ma puteti ajuta si pe mine cu un like la pagina https://www.facebook.com/pages/Sweet-heart/269425446589124?
Heei! Dragilor, am nevoie de ajutorul vostru! Nu este ceva complicat, mai degrabă un sondaj de opinie. Vreau să îmi creez un personaj pentru un RPG, iar acesta să fie înger. Marea mea problemă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.