Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Peste 6 zile, plec în Spania, în vacanţă şi. până atunci mă plictisesc. Spuneţi-mi ce să fac până plec. Of, plictiseala asta! Dau funda!
Cunoaste cineva zona Moinesti? Ce locuri dragute stiti? Vara asta stau in apropiere si as vrea sa imi fac prieteni noi... Sunt fata si am 15 ani :D
Se merita sa pleci cu autocaru iarna in Spania?
Salut, nu ştiu cum să fac să îmi meargă sunetu` adică l- am instalat după cd, le- am luat pe toate după google şi îmi instalează degeaba adică nu se aude nimic :|, vă rog ajutaţi- mă ...? (mai mult)
Am o pagina de facebook. Care asi vrea sa o las pe mana cuiva. Are 2000 like. Daca vrea cineva lasati com.
Mai vine lumea la Cityplex Constanta (vreau sa merg sambata la Cityplex sa vad filmul Casa Magicianului si nu vreau sa fiu singura din sala) P.S. Nu vreau raspunsuri la batjocura.
Buna TPU. Ce ați făcut azi? Cum A fost ziua de azi pentru voi?
Am auzit recent de tigari din menta sau tei.voi stiti ceva de ele? Imi puteti spune cum se fac si daca dauneaza organismului? in paralel cu tutunul...astept :3
Care sunt cele mai ciudate lucruri/minciuni pe care vi le- au spus parintii cand erati mici? In afara de mos craciun, nicolae, iepuras, zana maseluta... Chestii mai neobisnuite. Mie mi se spunea adesea...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac, asa ca m- am gandit sa va cer parerea. Paii sa ma prezint. Ma numesc Luiza, prietenii imi zic Luii, am aproape 14 si am si un iubit. De la el incep toate...? (mai mult)
Pe tine ce te inspira cel mai mult?
Pe ask.fm când cineva îți spune "hai pe chat" ce inseamna? Exista chat pe ask.fm?
Unde in Bucuresti pot gasi apa imbogatita cu oxigen, Active O2? Pana acum mi-am cumparat din strainatate dar ma intrebam daca se gaseste si la noi.
Cine face injectii cu hormoni? PS:Hormonii artificiali dispar cumva din corpul tau dupa ce isi fac treaba sau nu pentru ca ma gandesc sa fac? Dau funda
Vai TPU am nevoieee maare de ajutor pentru ca deja ma gandesc sa ma sinucid! Cum sa incep. Pai cineva ma hartuieste pe toate site. urile de socializare! Isi fac cont pe facebook ask twitter youtube cu ...? (mai mult)
Buna,o sa incep clasa a 9-a si nu stiu cu ce sa ma imbrac... aveti voi niste idei? :D sunt foarte indecisa.
A folosit cineva crema glyco a impotriva semnelor lasate de cosuri?
Știu că asta sună foaaaaaaarte ciudat : În fiecare seară, când mă pun în pat mă ard tălpile, de parcă ar fi luat foc. Când pun mâinile pe ele sunt reci ca gheața! De ce tot...? (mai mult)
Cacti un server de cs cu modul war3 si cu admini capabili? Poti intra la noi pe server unde va garantez 100% ca va veti distra si va veti simtii bine! War3.fgscs.ro! Incercati- l si nu veti fi...? (mai mult)
Cate kg are șimnicul de grau? Cat e pretul unui simnic de grau? Cat costa un kg de grau?
Buna tuturor. De aproximativ 3 zile am o stare de ameteala ( sunt si racita dar nu cred ca are legatura). Este de la caldura sau?
Știe cineva un cabinet stomatologic în București, nu prea scump, unde îmi pot pune aparat dentar? Mulțumesc! :)
voiam sa va intreb daca la xbox one ai nevoie de conexiune la internet chiar si cand te joci offline si daca poti scoate kinectul ca dupa aceea sa te joci?
Ce inseamna expresia "se ling"? Vad multa lume care o foloseste si habar nu am ce inseamna. Exemplu de intrebare:"Ce parere ai despre fetele care se ling la prima intalnie?" sau mai zicea cineva: "a inceput...? (mai mult)
Am nevoie sa vorbesc cu cineva. Sunt singur si atat de trist...
Cum pot sa ma integrez mai bine intre noii colegi?:)
Puteti sa imi dati doua coduri pentru Orange Film Cityplex pana la ora 18:00? Trebuie sa trimiteti "film" la 241 Daca sunteti in Orange. Nu va costa mult, 0, 062 centi/mesaj. Multumesc! :)
Https://www.facebook.com/photo.php?v=839647922712494 Vă rugăm să răspândiți imaginile acestea în jurul lumii… România nu este o țară de cerșetori, așa cum spun francezii. Nu este o țară...? (mai mult)
:D Dati-mi si mie statusuri noi de tot felul nu conteaza... Ceva gen :"Vestea proasta e ca timpul zboara. Vestea buna e ca tu esti pilotul." Multumesc! :*
Trec a 5-a si ma mut la alta scoala. Sa imi fac temele? Desi este o carte mica de 60 de pagini.
Sal tpu.Imi puteti spune când o sa apară următoarele episoade din Fairy Tail? Eu am ajuns la episodul 194 si am văzut ca nu mai sunt alte episoade.
Salut am o intrebare ora 16:00 (GMT +4) este in Romania ora...Dau funda uite linkul care explica motivul pentru care vreau sa stiu http://leagueofgeo.wix.com/nicecup
Am 13 ani jumate... dar stiti, orice copil se indragosteste. :) Si in fine, nu conteaza de cine imi place. Faza e ca, vi se pare prostesc ca la varsta mea unii copii sa fie impreuna? Adica...? (mai mult)
unde ati emigra in ce tara?
Lu-k e fratele lui tudi popa?
Cand apare ploaia aceea de stele care trebuie sa fie in seara aceasta pe la 12? Pentru ca e 12 26 si nu se vede nimic
Ce înseamnă 7ræ59?
Am 16 ani.Nu am probleme mari, nu am multe intrebari.La multe am gasit raspuns dar totusi parerile vostre mar intersa. Sunt o persona mai mautra, bineinteles ca mai am de invatat si de lucrat la persona...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa fiu scurt.Am 16 ani si sunt la liceul.Sunt mai serios, poate chiar prea serios pentru varsta asta. Uneori mai fac gafe ceea ce e normal pentru ca sunt inca in dezvoltare.Generatia ...? (mai mult)
Am o mica problema.Am murdărit din greșeală o pagina de carte cu sucul de la piersica.Nu foarte mult dar se observa. Întrebarea:ce sa folosesc ca sa curat pagina?
Care e diferenta dintre caldare si galeata?
Transportul postal se poate plati atunci cand primeste la destinatie primitorul sau trebuie sa platesc eu?
Cine este sau va fi elev al Colegiului National Nichita Stanescu din Ploiesti? As vrea sa stiu : 1. Cum sunt clasele. 2.Cum sunt profesorii. 3.Cum sunt copii acolo.
Cine stie cum o cheama pe tipa asta http://prntscr.com/4c0mg5, din https://www.youtube.com/watch?v=qdsTUfDTEhQ (T.I. - No Mediocre (Explicit) ft. Iggy Azalea )
Buna TPU.Am o problema.Sunt dependent de calculator si asta cam ma afecteaza.Nu prea ies afara, daca ies stau maxim 10 minute si dupa la calculator si am uitat tot ce am invatat la scoala, mai ales la...? (mai mult)
Pot sa rulez toate jocurile aparute pana la momentul de fata la detalii low/medium cu acest system? Placa video MSI Twinfroze GTX560ti, 1GB, DDR5, 256bit Intel Core 2 Duo E8400, 3GHz ...? (mai mult)
as vrea sa stiu unde pot gasi licee cu frecventa redusa in Timisoara? si vreau doar raspunsuri concrete nu cele de genu "cred ca" sau "din cate stiu eu" pe net sunt afisate multe licee cu fara...? (mai mult)
Cum se vor distra romanii dupa ani si ani?
A prajit cineva cartofi in ulei de palmier,in friteuza? am auzit ca doar in uleiul asta au gust ca la mc donalds, asa o fi?
:* Am avut sprancene foarte groase si m- a pensat o matusa ( mi- a dat o forma rotunda) si in timp, sprancenele mele au ajuns inegale ( eu le- am pensat). Le- am lasat sa creasca in jur de o luna,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!