Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Voi ce ati alege dintre un laptop si o tableta cu windows? (avand in vedere ca mai am 3 ani de liceu si dupa (sper) facultate).Ma tine tableta pana la facultate, cel putin?
Vreau să fac un videoclip. Nu de ăla cu poze şi muzică, că de ăla ştiu să fac. Vreau un videoclip conceput din mai multe videoclipuri. Ceva gen, aş vrea să adaug un videoclip, apoi...? (mai mult)
Heeeei. Ma duc la summerwell anul asta si merg singura, nu am gasit pe nimeni din cercul de cunoștințe care sa vina. Mai e cineva singur pe acolo? poate ne împrietenim
Unde aș putea găsii o listă cu toate emoțiile? Ex: Fericit, Trist, Speriat, Entuziasmat, Fascinat, Recunoscător, Satisfăcut, Excitat, Bucuros, Mulțumit, Vesel, Strașnic,...? (mai mult)
Unde gasesc flori artificiale, ca acelea din care se fac coronitele? Am incercat la florarii, n-am gasit nimic.
Cum as putea sa promovez gratis xatul http://xat.com/alexa2014_
Nu stiti cum se numeste filmul ala cu 2 gemeni un baietel si o fetita care sunt tare inteligenti avind 2 parinti care nu se inteleg daca in stiti mil ziceti
Cum sa fac sa ma simt mai feminina? Adica cand trec pe langa cineva ma simt ca o proasta, daca acel cineva e cineva pe care il stiu, si nu sunt multumita deloc de corpul meu :(. Vreau sa pa schimb.Vreau...? (mai mult)
Credeti in gruparea Illuminati? Ce parere aveti despre tot ce se spune despre aceastia?
:* de aproximativ jumate de an a inceput sa mi se intimple lucruri ciudate. Ex. unii oameni care ii vad in momentul acesta simt ca l- am mai vazut dar nu in aceasta viata, la fel si unele situatii,...? (mai mult)
daca am creat o conversatie cmuna in care suntem mai multe poersoane bagate nu doar 2 ca la chat, cum fac sa scot una din persoane? unde dau? astept raspuns +funda
Fructele goji uscate ajută la slăbit? Știu că au foarte multe beneficii pentru sănătate, dar vreau să știu dacă te ajută și să slăbești. Aș vrea răspunsuri de la cei care au încercat...? (mai mult)
Ce inseamna pentru voi Dragostea? Cel mai frumos raspuns primeste Funda! :*
Dumneavoastra credeti ca in viata atat de cruda cu oameni atat de rai e un dezavantaj sa fii timid? eu sunt foarte timid si tot ce ma macina sufleteste, lucruri ce as vrea sa le spun, trairi, ganduri ...? (mai mult)
De ce cand e vorba de o aventura de o noapte baiatul e vazut domn si fata panarama? Azi cand am iesit de la examen am vazut pe profa de chime ( o femeie foarte deschisa, poti vb cu ea despre...? (mai mult)
Cum sa ma comport cu un baiat? Sa il curtez. Adica, daca il plac cum sa ii zic intr un mod mai frumos... Funda.
Salutare, nu stiu ce sa mai fac, simt ca sunt disperat, sunt la pamant, incerc sa- mi gasesc un loc de munca de ceva timp, am ramas pur si simplu fara bani, am 20 de ani, nu mai am bani pentru nimic,...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa fac o postare sticky pe Facebook, adica sa fie mereu deasupra. Multumesc anticipat
Am primit tema de vacanta sa citesc caprioara din vis de vasile voiculescu si mi- am luat cartea de la biblioteca dar cand m- am uitat la cuprins scriau mai multe titluri printre care si caprioara din ...? (mai mult)
Care este culoarea voastra preferata?
Am nevoie de cat mai multe voturi pentru a ajunge pe locul 3.Va rog frumos imi daiti un vot aici https://www.facebook.com/BfashionRomania?sk=app_244041225639079&app_data=31709- 601767#_=_ Dati like la ...? (mai mult)
Heii, asta este o întrebare pentru cei care cunosc piesa numită " Prayer In C ". Îmi puteţi da un link cu un model de pictură pe faţă asemănătoare celor din videoclip :o3 Rapid, vă rog. ...? (mai mult)
Am gasit un papirus egiptean, originall ca e vechi si scrie pe el original(pff nu prea cred ca e original dar eh) si scrie ceva pe el si sunt curioasa ce e.....cum pot sa descifrez? habar nu am egipteană...? (mai mult)
Daca vreau sa trimit o scrisoare din Constanta in acelasi oras, cam cat dureaza pana cand destinatarul o primeste?
Vreun colecționar de meteoriți pe TPU? Schimbați voi categoria dacă este nevoie.
Pentru cei care obisnuiesc sa trimita sau sa primeasca colete prin posta:aveti idee daca un colet poate ajunge din jud mures in jud ialomita in mai putin de 2 zile? Adica daca mi s- a trimis un colet ieri...? (mai mult)
Ce cadou ii pot face celei mai bune prietene? Am o carte "Alice in tara minunilor" si i-o voi da, dar in afara de carte ce pot sa ii mai cumpar? Ziua ei este peste o luna. P.S.: Face 15 ani.
as avea si eu nevoie de putin ajutor. Am primit un link cu http://i57.tinypic.com/11t8mf6.jpg si acum vreau sa stiu de unde pot gasii un site de genul acela... Dau funda. :)
Ce inseamna daca visez un cal alb (uniorn). Il calaresc, apoi sunt prinsa de niste hoti.
V-ati sarutat vreodata cu vreo persoana de acelasi sex?
Voi cand vorbiti va ganditi foarte mult inainte de a vorbi sau vorbiti natural(adica spuneti ce va vine pe moment in cap)? credeti ca emotiile sau faptul ca te gandesti prea mult la ceea ce spui te fac...? (mai mult)
In visul meu de aseara eram in clasa cu colegi mei baieti. Deodata intra in clasa baiatul de care mi.a placut mereu dar nu am avut curajul sa.i spun si eu incerc sa.i evit privirea de emotionata ce eram....? (mai mult)
Heii TPU :3. Ce faceti? :> Stitii, era/ este un program de decupat poze, si era direct pe desktop, care avea ca iconita o pana sau ceva de genul. Nu stiti cum se numea/ numeste? Daca da, imi puteti...? (mai mult)
Am găsit o aţa albă cu nod la cap in paine. Oare are legatură cu lucruri oculte?
Cum sa devin si eu mai important printre prietenii mei? Adica sunt cel mai tacut, nu am idei de conversatie.
De ce tot spuneți că dragostea nu are vârstă, apoi le ziceți tinerilor că nu pot afla ei ce e aia iubire la o asemenea vârstă? De prea multe ori am observat contradicția asta.
Salut.Era o imagine cu mesajul: "Un barbat care se uita dupa mai multe femei risca sa o piarda pe cea care se uita doar dupa el" si nu o mai gasesc. O are cineva? Ms
Nu imi pot sa- mi amintesc o anume melodie. E cantata de o romanca, si melodia e cantata in romana. Imi amintesc doar cateva scene din videoclip. Era sange peste tot, si ea zicea ceva de genul...? (mai mult)
probabil toti ati auzit de cazul baiatul inecat la strand la Vaslui. E un fost coleg de al meu...Iar azi cand l- am vazut, pe langa urmarile morti, gen inverzirea pielii, etc, era cat sicriul...? (mai mult)
Bună seara! Este obligatoriu să scriu expeditorul pe o scrisoare? Nu se trimite dacă scriu doar destinatarul?
In ce tara v-ar placea sa emigrati si de ce? :)
Care este destinatia voastra de vis, pentru vacanta/concediu? Si de ce?
Am niste intrebari, dar sunt doar de conversatie: 1.Care este hobby- ul vostru? 2.Ce limbi straine stiti? 3.Ce gen de muzica va place? La mine raspunsurile suna cam asa: 1.Sa cant 2. Engleza, Spaniola,...? (mai mult)
deci am facut rot la un huawe u8815 si i- am instalat un rom si acum nu mi se mai deschide telefonul se deschide doar cand vrea el! mai se poate repara? Va rog raspunsuri urgent! cel mai explicativ...? (mai mult)
Dau la schimb cu orice cont steam cu jocul Call of Duty: Black Ops... Astept oferte
Ce vlog-eri din Romania stiti? ^^ Gen : Mihai Zmenta, Satana, CreativeMonkeyz, Tequila.
Te poti bronza daca porti un BB cream pe fata? M- am plictisit de raspunsuri fara machiaj la plaja. Am acnee severa si normal nici n- ar trebui sa- mi expun fata la soare timp indelungat, insa vreau sa...? (mai mult)
Ce pot folosi pentru protectie solara? ce produse sunt cele mai bune?
O ideea de improvizatie de costum de mafiot, gangster? Sunt fata
1)La profilele de la liceul economic toate dau bacul din mate... M_tehnica? sau poate fi si M1 si M2? 2) Ce materii se fac in clasa IX-X la profilul Econimic - Administartie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!