Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
sunt foarte nelamurit de ceea ce i s- a intamplat unui prieten mama lui mi- a povestit acest lucru cum ca un prietenul meu l- a vazut pe un prieten de al familiei lui iar prietenul familiei...? (mai mult)
Salut tpu...azi m- am batut cu 4 tigani, treceam pe langa o terasa iar ei injurau o fata de varsta mea (16 ani am) si o scuipau, i- am tras un pumn unuia din, iar el a cazut pe jos apoi a venit altu...? (mai mult)
ce seriale stiti gen White Collar,Chuck,The mentalist stiti? Sau altceva ce merita vazut P.S:Am vazut Dexter, House m.d si cele mentionate mai sus :d Funda celui mai bun raspuns!
Deci am si eu un i3.Am internet prin Digi.Si cand vreau sa ma conectez imi da connection failed.Ce ar trebui sa fac? Si zici ca the moddem was not found.
Cati dintre voi sa simtiti cu adevarat impliniti (aici ma refer la impliniri specifice varstei voastre), fericiti? Credeti ca faceti lucruri bune pentru voi?
Iubitul meu are o barba tare draguta si amandoi o preferam mai potrivita, nu scurta, nu asa mare. Ar da un aspect neingrijit, plus ca jeneaza... Si ne intrebam ce aparat poate folosi pentru scurtare?...? (mai mult)
Tatal meu are 43 de ani, a fost 6 ani subofiter la M.A.I. si a fost trecut in rezerva in 2000 fiindca a plecat in strainatate. Acum, ar dori sa se reangajeze. Ar putea? Nu conteaza daca la M.A.I....? (mai mult)
Salut la toti! Tocmai am vazut o postare pe TPU despre "baietii cu muschi" si majoritatea raspunsurilor erau gen "daca ar avea si ceva in cap" sau "majoritatea nu au nimic in cap" si ma intrebam...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva un site/link unde pot invata gramatica limbii engleze? Multumesc anticipat
Ce iti da tie putere?
Ce inseamna expresia:" Esti ca supa la plic"?
De ce se fac experimente pe oamenii? la ce rezultat vor sa ajunga?
Deci am bagat un bilet la pariuri pe meciul (Dinamo Moscova - gomel) si nu vad rezultatul meciului pe niciun site, imi zice-i si mie cat s-a terminat... funda
Salut, am mi-am facut cont pe g2a am invitat cativa prieteni si nu am primit nimic, dar pe acolo scria "you earned 0.30 $".Ce e de facut?
Cum pot sa imi schimb parola? Cineva mi-a spart-o dar nu inteleg pentru ce:))si pune intrebari inca nu a schimbat-o e vreo proasta de 12 ani care nu are ce faca-_-
Ce pot spune dnei sau drei doctor la plecare? Cand intru in cabinet, "buna ziua" zice dansa si eu la fel... Cand plec, "la revedere" zice, dar eu? Trebuie sa merg la cateva luni la cabinet pentru reteta...? (mai mult)
Salut, mi- am facut tatuaj mai exact pe partea laterala a degetului inelar, intre degete, 3 litere. Dupa 4 zile coaja tatuajul a cazut... cu tot cu tatuaj, practic sa dezlipit. Imi puteti spune motivul?...? (mai mult)
Problema e urmatoare : ma duc cu familia saptamana viitoare la munte, nu la mare si tata o sa fie la un sah cu toti mosii, mama o sa ma tina dupa ea ca nu poate singura.Ce sa fac sa nu mor pe acolo de ...? (mai mult)
Am windows XP şi webcam Emtec EKSVW100V. Ce driver îmi recomandaţi? Ofer fundă.
Care este diferenta dintre inel si verigheta, si cum imi dau seama care este una si care este alta? Si stiti vreun loc de unde pot cumpara cutiute in care sa pun inelul?...? (mai mult)
Stie cineva un program cu care pot sa imi fac propria sigla pt youtube (ca a lui tiranianu gaming, xspayder si altii )?
Buna, am o intrebare... Vreau ca anul asta sa fac o schimbare adica o schimbare de look, la par la haine si vreau sa nu mai fiu asa timida, cum sa fac sa socializez cu colegii sau din alte clase cum sa...? (mai mult)
Anul trecut m- am mutat in alt cartier din oras, si mi- am facut cativa prieteni noi aici. Toate bune si frumoase, pana anul asta, cand fara motiv toti nu au mai vorbit cu mine, nu imi mai...? (mai mult)
Ce parere aveti? Dau funda. http://4.bp.blogspot.com/- K6Eov4Aijjg/UkucBm5UysI/AAAAAAAAA2A/98WwsLtmMOU/s1600/death.jpg http://2.bp.blogspot.com/-...? (mai mult)
Vi s- a intamplat vreodata sa plangeti si sa nu stiti de ce, sa nu aveti niciun motiv si sa nu va puteti controla? Eu patesc frecvent asta si toti din jurul meu mai ales parintii isi fac griji si fac crize...? (mai mult)
Prin ce probe se intră la un liceu de arte? (de exemplu, la muzică şi actorie)
L am visat pe Dumnezeu ca a aparut doar chipul lui pe cer intr un doliu alb si m a intrebat Mai de ce n ai grija de plamanii tai? si eram f fericita ca vb cu el m am inchinat si el zambea aveti idee ...? (mai mult)
Am o problema, de cand am aparatul dentar fix si un quad- helix in cerul gurii, sau cum ii mai spune, nu mai pot vorbi corect, s si z le tot incurc, nu mai pot zice j in cuvintele cu...? (mai mult)
: Mama mea a plecat miercuri in Italia imi este foarte dor de ea plang in fie care seara dupa ea! Ea zice ca vine de craciun dar este prea mult! Mama sa sty ca te iubesc si abia astept...? (mai mult)
Daca aveti un buget de 7.000€ ce preferati, o papusa real doll incadrata in acel pret sau o femeie care va mananca zilele si noptiile? Intrebare pentru masculi :)) http://bedroomrepublik.files.wordpress.com/2008/10/real_doll_rui2.jpg ...? (mai mult)
Salut, ce inseamna apagando, andale si faina? In ce limba sunt?
Spene-ti va rog vreun syte pentru reinoire windows>funda
Am o sora de 11 ani si sta cu mine in vacanta la bunici. Cand ma enerveaza bunica ii ia apararea o apara si tot eu ies vinovat din ceva ce ea a facut! am nevoie de sugestii ce sa fac? dau ...? (mai mult)
Ce ai vrea sa schimbi?
Ce inseamna cand se pune o vrabie pe capul tau? Astazi de exemplu a zburat spre mine si s-a asezat pe capul meu.
Bună TPU. Este puţin cam ciudat ce se întâmplă cu mine. Deci, vreau să vă spun că eu aproape ce visez se adevereşte. Sau. dacă cineva mă întreabă "îmi poţi ghici viitorul?", să yicem...? (mai mult)
Hei, TPU! Am tot auzit o melodie cantata de o tipa, mai chill, nu prea pot sa o descriu si nici nu-mi amintesc niste versuri. Poate un "Deep into the night"..Stiti cum se numeste melodia?
Intrebare: Ce e rosu, galben, albastru, verde, roz si portocaliu?
De fiecare data cand deschid TPU nu este posibil sa nu vad o intrebare despre menstruatie. Intrebarea este de ce atata calvar pentru o asemenea banalitate.Adica vreau sa zic ca si noi baietii eliminam...? (mai mult)
Cat vine 10 euro pe telefon (credit) in lei ma refer
Sunt baiat am 1.72 si 64kg, 16 ani, mezomorf. Nu inteleg fac sala de o luna si o saptamana, fac si box si cum sa va zic..am ceva burta nu este mare dar totusi se observa putin. Nu o pot numii...? (mai mult)
am windous xp si stiti sunt niste carnetele notepad. Cum fac ca scrisul sa fie cu inimioare in loc de "o" sau de punctul de la "i"? Funda cine ma ajuta!
Cum sa fac sa castig bani? Am 13 ani.
Buna,TPU! Care vi se pare cea mai stilata vedeta feminina din Romania? Dar din afara Romaniei? Mie din Romania,Antonia si din afara, Ariana Grande :)
Eu sunt blonda natural si am puf pe burta. urmeaza sa merg la mare si stiu ca atunci cand ies din apa sau ma murdaresc cu nisip ud pe burta iese parul de pe burta in evidenta si ma simt cam jenant. Daca...? (mai mult)
No robots allowed! Your actions have been suspended. de ce imi apare asta la ask.fm si cum pot rezolva aceasta problema are 1 saptamana aproape de cand imi zice chestia asta dau funda pentru un raspuns...? (mai mult)
Am o problema ce ma macina de mult timp.Ceva imi lipseste, simt asta in sufletul meu, insa nu stiu ce este.Nu pot gase raspuns la aceasta intrebare.Pur si simplu presimt ca o sa se intample ceva in ...? (mai mult)
ce bloguri interesante stiti?
Hey, îmi place mult un cântec, dar nu știu cum se numește, refrenul e cam așa: (în engleză) I am ready to cry, ready to smile, ready to die, to follow my dreams, to follow my dreams. Pliz...? (mai mult)
Unde pot gasi in Bucuresti geluri de unghii si alte produse de genul? In ce moll sau magazine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!