Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Mai sint magazinele DUTY FREE pe aeroportul OTOPENI?
Cum pot sa am pe YouTube mai multi abonati la canalul meu https://www.youtube.com/channel/UC_KA6U-HERvYOK9BDkxNBKA ?
In ultimele zile tot circula pe facebook un articol ca si cum ar fi niste chinezi cu o duba neagra care omara copii si le iau organele... multi sunt speriati tot aud vorbe ca unul a fost omorat...? (mai mult)
Am vazut la televizior da numai stiri legate numai cu oamenii care sunt suparati, ca au apa in case.Ar fi bine sa promeveze altceva la stiri, ceva de exemplu cu vedete, nici eu nu ma uit acum la...? (mai mult)
sunt in cautare de opinii romanesti si as vrea sa stiu ce credeti despre homosexualitate si daca credeti voi, ar trebui acceptata in totalitate (inclusiv mariaj, adoptie etc.)
Când ati încercat ultima dată ceva nou?
SaluT! Ce replici îi pot spune unei fete la pozele ei de Facebook? Sa nu fie prea exagerate EX :( esti frumoasa ca cerul) FUNDA!
TPU! Am realizat in sfarsit de ce nu am noroc in dragoste, este pentru ca sunt mereu fata buna in timp ce barbatii cauta numai fete rele, adevarate scorpii din nastere.Ce ar trebui sa fac pentru...? (mai mult)
Care ar fi primul lucru pe care l-ati face daca intr-o dimineata v-ati trezi hermafroditi?
Neata! Nevastea lui Klopp cu ce se ocupa?
Ma intrebam de ce nu mai merge ask.fm, de la un timp nu ma mai lasa sa ma uit la notificari, raspunsuri si nici sa dau like! Etc. Cine imi poate spune care ar fi problema?
Ce parere aveti despre logoreici? Credeti ca cei ce vorbesc mult sunt populari sau mai degraba enervanti?!
Salut am si eu o intrebare, ce parere aveti de viata de camin vs apartament inchiriat? Mie sincer mii se pare cam inuman sa stai cu inca 3- 4 persoane intr- o camera minuscula si mai ales faptul ca toata...? (mai mult)
De ce seara, dupa ce ma spal de dinti, ii am foarte albi, iar dimineata, dupa ce m-am spalat din nou ii am mai galbeni? Pe decursul zilei, ei devin din ce in ce mai albi.
Daca un laptop de gaming obtine 47 de fps pe setare high la Battlefield 4, e bine? In medium-69 fps si la low-101
Cum imi fac cont aici?!. nu imi merge! http://www.likeme-likeyou.com
Spuneti-mi si mie cum e la Mamaia in Constanta.Trimeteti-mi niste syteuri cu preturi hoteluri>mersi, funda
Dati-mi si mie niste data despre opera "april" de Tudor Arghezi... Titlul volumului, editura, an, loc... mersi:*
Ce greutate poate sustine un lampion ma refer daca atarn 2 foi de lampioane rezista?
Un baiat se da la tine daca vine la tine, se preface ca ii e somn si pune mana dupa tine
Cand o sa apara Insemnarile Unei Pustoaice vol 7?
Cum e face pe laptop semnul Peace....ala din degete?
Am pierdut un cercel de argint. Aveti idee cat ar putea costa sa imi fac unul la fel?
cum sa incep. Deci am 14 ani si in seara asta am iesit cu un var de sa ne plimbam poate dam de niste fete (el are 15). Deci am mers pe peron am baut asa si asa si dupa ne- am mai plimbat. Plimbandu-...? (mai mult)
Heii, TPU! Mi- am făcut un blog pe care postez părerile mele despre cărțile pe care le- am citit. Câteva păreri despre blog? http://cartileroxanei.blogspot.ro/ (Am destul de puține postări și...? (mai mult)
Salut,am nevoie de sfaturile voastre,in toamna e ziua mea si vreau sa imi iau gta v, intrebarea este sa il iau de pe steam sau pe CD?
Ce parere aveti de comportamentul acestui sofer? https://www.youtube.com/watch?v=ZcdNGWH_0bc
Ce carti despre razboi, tactici de razboi si viata stiti? carti scrise de catre mari lideri?
stie cineva cand se depun dosarele de inscriere la caminele din Bucuresti? ( facultatea de medicina si farmacie Carol Davila ) mersi!
Salut prieteni dau funda ajutati- ma si pe mine Ma numesc Cătălin si m- am indragostit de o fata pe numele ei Geanina si sunt din comuna Pechea judetul Galati misa pus pata rau pe ia da sa incepem cu...? (mai mult)
S-a terminat "Feriha" :(
Salut.Am primit pe fb un mesaj de la unu, cu un link de pe youtube care avea numele si poza mea de la fb.Era personalizat si a trebuit descarcat.Am descarcat si am deschis, si a aparut un chenar negru...? (mai mult)
Am vazut la Pro Tv ca au facut un site unde poti pune poze spectaculoase din tara, cum se numeste acel site? Nu mai stiu... era ****.stirileprotv.ro
Va place Adam Lambert, in general? :) https://www.youtube.com/watch?v=9fOYYja-bco&feature=youtu.be&list=UUUVbuPVOgXrsvsJT0fnke2w
Ok people... ma lamureste si pe mine cineva care e treaba cu "numele" asta de l-am tot vazut in ultima vreme pe facebook....Awwwr care e treaba cu el, personal mi se pare o mare prostie :|
Merge MG LIKER http://www.mg-likers.com/ Sau e un virus fals care sparge contul de FB? Stie cineva un site-program ceva care sa nu fie virus sau etc. care sa pot primi like-uri la poze?!
Am primit pe ask astea: "IP:91.132.180.6 Locație:RO, Romania De pe PC- ul Dvs a fost efectuată distribuirea ilegală a unor link- uri, în calitate de activitate cu scopul de a obține profit sau...? (mai mult)
Daca blochez pe cineva pe wapp persoana respectiva va mai putea sa-mi vada numarul de telefon in agenda? Sau daca nu l-a bagat va mai putea sa-l vada?
Click pentru cei care joaca stardoll! 1) Cand devii CG (covergirl) / ncg (national cover girl) / MSW (miss stardoll world) ce castigi? In detaliu. 2)de la ce nivel poti candida...? (mai mult)
La ce vârsta ați avut primul iubit/prima iubita? Întreb doar de curiozitate.
Cui ii place Vama? Si apropo de Vama. A citit cineva "Exercitii de echilibru" de Tudor Chirila? Ce parere aveti? Mie una mi se pare geniala.
FUNDAA! La ce foloseste tintoria!?
A mai incercat cineva Tantum Rosa? :))))) Tine mult efectul? Imi e teama sa nu observe cineva un comportament ciudat
Cineva care face teatru pe aici? :D
Voi ce ati prefera:un LG g 3 sau un Samsung s5?
astazi am fost sa imi pun ochelari.mi a dat dioptriile si tot. dar problema e ca eu vreau un anume model si acolo nu au! daca caut in alta parte si le duc rama crede ti ca vor sa imi faca?
Lasati la categoria asta ca- i populata si aici se afla oamenii carora ma adresez. Faceti o exceptie condusa de logica daca aveti asa ceva. Intrebare pentru toti aia "ce distrusa- i generatia de acum": ...? (mai mult)
Stiati cat de "inteligenta" este nicole cherry? La evaluarile nationale a luat nota 6 la mate si 6 la romana. Apropo, cati dintre voi ati fost la vreun concert de- al ei? La unul din ele i- a scapat...? (mai mult)
Salut,ce inseamna party society? e un eveniment ce va avea loc intr-un club :3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)