Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Este plansul o forma de descarcare pshica? Cred ca tuturor ni s- a intamplat, adulti fiind sa dam frau ...lacrimilor.Uneori fara sa vrem! Fie ca plangeam de emotie, bucurie sau din...? (mai mult)
Ce siteuri mai sunt care te tin la curent si te informeaza cu orce: cultura generala, istorie, sanatate si alte despre lumea inconjuratoare.
:* Am un Nokia lumia 520 si o data la 2-3 zile vibreaza fara sa-l ating sau ceva. Nu e nici un joc. De la ce credeti ca e? Dau fundita :*
De ce nu pot sa ma conectez pe Tunngle? Dau login scrie cate ceva jos in colt si dupa,, Connecting the adapter " si nimic. Ajutati-ma va rog
Stie cineva de ce atunci cand desenezi sau pictezi ceva,simti nevoie de a sta in picioare? Adica,daca se exemplu stai jos si desenezi ceva, te trezesti ca stai in picioare?
Unde pot vedea rezultatele de la Evaluarea Nationala pe net?
"Ceea ce oamenii trebuie să sacrifice este suferinţa lor: nimic nu este mai dificil de sacrificat. Un om va renunţa la orice plăcere mai degrabă decât să renunţe la propria sa suferinţă. Omul...? (mai mult)
De ce va place One Direction? :). Intrebare pentru fani, daca nu va place, nu raspundeti, va rog!
vreau si eu niste poezi cantece compuse de voi! funda pentru cea mai frumoasa
TPU AJUTOR! Acum la ora 1 ma uitam la poze pe facebook pe pagina "Ingerii nu plang; x" si cand ma uitam am dat de poza aceasta: https://fbcdn- sphotos- b- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xpf1/t1.0- 9/10470912_831147240251379_1771259442904871960_n.jpg...? (mai mult)
Cum sa aduc 7.111 de like-uri la o pagina funda!
Care imi spune cine sunt oamenii astia, are funda! file:///C:/Users/Rupert/Pictures/9-Tattooed-couple-kissing.jpg
Salutare TPU imi spuneti va rog ce ar merita un om si cu ar putea fi pedesit prin lege daca a facut asta : "- unde imi este cainele bunicule? - Eu l- am omorat ca m- a zgariat pe spate " spuneti si voi...? (mai mult)
Dați-mi niște site-uri de unde pot lua console cu tot cu joc pana în 1.200 lei (jocuri ca gta 5, hitman, assasin creed 4, call of duty ghosts )
imi poate zice si mie unde gasesc Nike AirMax Neon sa comand as vrea sa gasesc pana in 330! Multumesc dau funda!
Salut, am o problema in legatura cu comportamentul cu fetele.....adica atunci cand vorbesc cu o fata cu care sunt doar prieten nu am probleme imi vin subiecte in minte sa vorbesc, insa daca simt ceva ...? (mai mult)
Cum intri in vorba cu fete necunoscute pe care ai vrea sa le cunosti si ce sa vorbesti, despre ce sa vorbesti cu ele fie ca e pe net fie ca e fata in fata?
Hey, mai stiti vechiul joc SEGA? Daca da sa-mi ziceti si mie de unde-l pot descarca sau mai bine sa-mi da-ti un link. Vreau sa ma mai joc pentru ca imi place foarte mult jocul. FUNDA!
Am camasi nenumarate pe toate le port odata si stau intr-un picior este o ghicitoare gasita de mine si nu ii gasesc raspunsul. care este raspunsul?
Sunt complesit. M- am trezit in aceasta dimineata constient de nefericirea in care ma aflu, cufundat intr- o stare de zbucium launtric si inundat de intrebari, intrebari pe care mi le adresam singur...? (mai mult)
Daca iau un joc de la eMag(el costa 140 lei) si nu merge pe al meu laptop, ce fac?
Salut .....am un caine coker spanieli de 4 luni.e fata si se numeste Dara...vreau sa o dresez ssingura. Intrebarea e : Cum o pot invata acasa sa preia mai usor unele comenzi? plizz ajutati- ma dau...? (mai mult)
Cum fac sa-mi deschid e-mail-ul in Opera si nu in Internet Explorer?
Un joc desigilat cumparat de la eMag poate fi returnat in maxim 30 de zile?
:) Cine imi da si mie un site de asta in care vorbesti in direct cu cineva sau cu un robot? dar nu cumva sa imi spuneti de omegle sau jocurile "intreba- l pe Basi" si "Cafeaua Magica" un ...? (mai mult)
Ce alegeti: Iphone 4S sau Samsung galaxy S4?
Cand imi resetez telefonul imi spune sa apas pe tasta trimitere. Am u telefon garmin Asus nuvifone m10, Care este tasta asta? DAU FUNDA!
Pana pe 4 iulie trebuie sa ma hotarasc la ce profil vreau sa ma duc, am medie pentru toate profilele din orasul meu si ma gandeam sa ma duc la matematica- informatica dar problema este ca inevitabil voi...? (mai mult)
Puteti da like la pagina https://www.facebook.com/fumamamintirii/timeline? multumesc :*
Citisem mai de mult o povestioara despre un fiu care isi astepta tatal acasa. El fiind sofer de tir. Tatal suferise un accident in urma caruia murise. la cateva secunde un mesaj soseste pe telefonul...? (mai mult)
Heey, TPU! Am nevoie de ajutorul vostru... avreau sa fac un fel de vlog, si am nejoie de un nume genial! Ma ajutati? PLEASE! Apoi am nevoiede o multime de intrebari si provocari. Astep. Multumesc.
La ce ora se vor afisa rezultatele de la evaluarea nationala de dupa contestatii?
Sutienele care se incheie in forma de X la spate sunt benefice sau deformeaza spatele/umerii?
.. Cum as putea sa invat sa imit pe cineva?
Cati ani are Nicole Cherry?
Cine e grasuta? Cine, cine e grasuta mea? =)))))
Va rog as vrea ca cineva sa ma cera in prietenie.Nu vrea chiar nimeni sa fiu prietena cu ea?
Cum pot avea mai multi followers la tumblr? sau like-uri? Funda
Am si eu o problema.Deci...eu locuiesc cu bunicii mei si mama mea este la Bucuresti si urmeaza sa faca nunta acum pe 12 iulie.si ei nu au decat o camera e cum ar veni o garsoniera: e o camera...? (mai mult)
Ieri am facut cunostinta cu un baiat si m- a intrebat daca am adresa de facebook si mi- a spus ca a lui este : Alex Alexandru si a mai zis ca are poza cu el la profil. Ieri l- am cautat cred ca 2 ore si...? (mai mult)
Salut,TPU vreau sa fac un fel de emisiune gen: Doza De Has! mai imi trebuie ceva? Am:Camera,studio, si scenariu ok? Sau imi mai trebuie ceva?
Imi dati si mie un exemplu de nume pentru facebook? Ma cheama Cristi si Vasy Ex : Cristi Vasy exemple din astea. Funda! si cat mai multe
Hei si voua vi se intampla uneori sa nu puteti fi voi insiva? Eu nu pot, iar uneori par o proasta, simt ca nu stiu sa ma comport cu cei din jurul meu si nu stiu despre ce sa vorbesc cu oamenii...? (mai mult)
Credeți ca v or scadea mediile la licee? Cine vrea in Xenopol?
Desi era deja instalat Facebook messenger cand am cumparat telefonul, dupa ce scriu numele de utilizator si parola imi scrie ca "nume de utilizator sau parola incorecta.verificati numele de utilizator...? (mai mult)
De 2 ani de cand sunt inregistrat aici cred ca aceasta este prima mea intrebare si prefer pe viitor sa fie si ultima. De ce anumite persoane aleg sa evite adevarul si sa transforme totul intr- o sarada...? (mai mult)
Ce naționalitate are Mac Harmon, acel dansator?
Heeii. Cui ii place spaniola de pe aici?
Hey ce parere aveti despre zodia berbec? Imi plac mult persoanele nascute in aceasta zodie, si nu ma refer la cei de sex opus ci in general.unt niste persoane foarte super si cu o personalitate care atrage...? (mai mult)
Am inteles ca dupa liceu, se poate lua somaj. Defapt eu acum sunt in examene dar explicati mi si mie ce acte imi trebuie si am mai auzit ca se pot face cursuri gratis, diferite domenii, mai exact care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?