Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cine joaca Jacobs 3 in 1? Ce parere aveti?
Stie cineva unde as putea gasi o lista cu toate sortimentele de tigari ce se gasesc in Romania? Incerc sa fac o colectie(fara slim- uri/ fara mai multe culori la fiecare sortiment) si cum am...? (mai mult)
Cine ar vrea să facă niste videoclipuri cu mine pe minecraft 1.7.2? email: sergiu_sg2012@yahoo.com; add mess! skype: sergiu. tatar50; add skype!
Cat se poate lua maxim din nota de la Evaluarea Nationala daca depui contestatii?
Ce se intampla daca nu ma prezint la examenul auto?
Care imi da ponturi ca sa joc mai bine biliard? Adica pozitia maini, unde sa palesc bila, ....tot ce stiti... puteti sa imi dati si un site, mersi mult.
Sal TPU DAU FUNDA pentru cel care imi da linkurile la toate ep din sambata cu satana in care apare dracu si robert
Ziceti-mi si mie niste chestii tari de groaza!
Daca m-am descurca sa fac povesti si sa interpetez, oare as putea ajunge actor intr-un film? Voi ce ziceti asi reusi?
Nu colectioneaza nimeni abtibildurile Albumului PANINI World Cup Brasil? Am 160 dubluri si vreau sa fac schimburi...
am o mare problema am cumparat o lumanare de botez si s-a rupt buretele pe care stau florile si lumanarea ce pot face maine e botezul. Dau funda primului raspuns folositor URGENT!
mi-a zis cineva pe ask ca mi-a dat un cadou si ca trebuie sa dau sms la 1231. e fake chestia asta sau? ca habar nu am:))
Heii,aveti incredere in site-ul "tocmai.ro"? Vreau sa-mi vand telefonul,si nu stiu daca este un site de incredere, pareri va rog? Multumesc mult :3
Tatal meu mi-a spus ca sa nu va insurati, ma refer la mine si la frati mei majori ca nu va i-a nimeni! e normal ce spune tata si mama? voua va spus parintii asa ceva?
Acum 4 ore, trecuse atat timp dupa ora 4 a.m, cat timp era ramas pana la 4 p.m. Cat este ora?
Imi este dor de Michael Jackson, sa i aud melodiile sai aud glasul ala cald al lui sa vad cum ajuta lumea cum se juca cu copii voua nu? imi vine sa plang cand vad ca a murit imi este dor de el.
Voi la ce ora va duceti la scoala sa vedeti rezultatele la Evaluarea Nationala?
Imi dati va rog cateva idei pentru poza de profil la facebook? dau funda celor mai frumoase:d
Peste 2 luni este ziua mea de nastere, implinesc 18 ani si ma gandeam sa o fac acasa, sa chem cativa prieteni:d. Vreau sa va cer niste pareri in legatura cu mancarea, bautura..niste jocuri sau...? (mai mult)
Hey TPU! Acum cateva zile m- am uitat la un documentar despre "cultura secreta a Amish- iilor". Subiectul m- a interesat tare mult si as vrea mai multe informatii despre asta! P.S.: V- am zis ca...? (mai mult)
Imi puteti da niste stari de facebook... De exemplu ca aceasta... : Daca dai like, iti zic ce- mi place la tine (1) Buzele (2) Ochii (3) Stilul... (4) Zâmbetul (5) Corpul (6) Parul ...? (mai mult)
Bunicul meu are un atelier super de peste 100 de ani..am nevoie de forumuri sau persoane cunoscatoare ca sa devina cunoscut..multumesc
Ce va doriti de la viata? Vi s-au indeplinit toate dorintele sau sunt in asteptare?
Mai Aseara am avut in vis si nu il inteleg Daca + poate cineva sa imi explice ii dau Funda Deci eram acasa si na m- a trimis mama la Kaufland si era craciun dar nu stiu era totul impodobit si frumos...? (mai mult)
Bună :* Legat de facebook : cum fac să mă urmarescă persoane :)) ( la mine, de exemplu, când trimit o cerere de prietenie îmi apare şi că urmăresc persona respectivă, e valabil şi în cazul...? (mai mult)
Bună tuturor! Eu aș avea o întrebare adresată atât persoanelor de sex masculin cât și celor de sex feminin. Vi s- a întâmplat sa va deranjeze un anumit lucru din caracterul unei persoane... si...? (mai mult)
Samsung galaxy s5 isi merita banii? Ce credeti?
Care vi se pare cel mai frumos fotbalist din lume? Dupa parerea mea e Cristiano Ronaldo care e pur si simplu adorabil... :X
Pagina web cu rezultatele Evaluarilor 2014 Stiam eu ca apar pe o pagina DAU FUNDA
Ma scuzati de categorie dar la cea cu jocuri pc nu prea raspunde nimeni...eu in pc am cs 1.6 adrenaline..am descarcat ogramada de waluri si nu merg nici unul...merge pe acest cs vre un cod? ...? (mai mult)
Ce rol are virgula in structura "Da, multumesc!"
De unde imi pot descarca cel mai bun MINECRAFT de pe tableta?
Salut, stie cineva niste coduri de capsuni pentru transformice, sau un cont pe care nul mai foloseste cine ma poate ajuta funda!
A avut cineva tf mobistel EL 560? am nevoie de informatii
Oare daca as pune pufarine in nutella ar avea gust bun?
La ce liceu din Galati pot sa gasesc ca profil Estetica si ingrijirea corpului uman?
Cunoaste cineva site-uri de EXIF Viewer
S-a mai nascut cineva pe 27 Mai? :D
O intrebare mica mica pentr fete. Daca o fata se imbraca ca naiba, de ce mai are pretentii sa fie pupata in dos? Cand am iesit azi de la munca, din coincidenta am iesit cu o colega de la...? (mai mult)
Am pierdut fisa medicala primita de la scoala pentru inscrierea la liceu. Ce naiba pot face? Tinand cont ca mai am cam o saptamana pana cand o sa am nevoide de ea...
vreau sa-i scriu la colegi ceva in album si nu am nici o idee! va rog dati-mi cateva idei sa stiu cum sa incep! multumesc sh va rog ajutati-ma daca stiti doar cu cateva idei kiss
Bună seara tuturor! M- ar interesa un site de unde să am posibilitatea de a cumpăra cărţi nu tocmai noi, la preţuri foarte ieftine, mai rezonabil sau dacă voi sunteţi dispuşi să- mi oferiţi...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa-mi fac un jurnal, dar nu stiu cum.Ma puteti ajuta? P.S.:Vreau sa imi spuneti cum sa personalizez coperta jurnalului.REPEDEE!
Cum raportez un cont facebook daca mi-a dat block?
"Nimic nu e stupid dacă vine din partea ta." Dacă ți-aș spune asta, te-ai simți jignit sau complimentat?
De ce majoritatea adolescentilor, dar chiar si maturi sunt prinși in clișee? PS: Daca nu știți cei un clișeu, atunci nu raspundeti!
Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? Ce o face atat de speciala? :)
Atunci cand simtiti ca necazurile va doboara care este primul lucru pe care il faceti? Unde cautati acel sprijin moral?
Vreau niste frizuri faine pentru parul lungut (adica pana la sani). Ceva cu bretonel in scari...stiu cate ceva dar ma intereseaza modul de aranjare a parului, asa stiu si eu frizuri...
Ce credeti ca va da anul acesta la BAC? - proba la limba romana, sub III. Si de ce credeti asta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.