Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cine imi poate zice o urare de la multi ani amuzanta primeste vot+funda :)
Ce pot sa faca fetele intr-un jurnal funda
Exista club de karaoke in barlad? astept adrese!
Aveti idee care este pagina de facebook viespar?
Aveti idee cum se face un task pe viespar?
Cum se numeste melodia populara care avea un vers:Mancam pita cu unsoare?
Help : ce inseamna daca il visez pe prietenul meu cerindumi miina..eu o intind zimbindui?
Salutare tuturor! Cine poate sa descifreze acest cod din 7 cifre sau litere, as fi foarte recunoscator, macar ultimele 2 cifre, caci acolo sunt in dubii. Aceasta imagine este una normala:http://tinypic.com/r/2eo8ytx/8 ...? (mai mult)
Hei lume am nevoie de sfaturi despre lumanari cu GEL cum pot crea, ce pot pune in ele etc.
Va rog ajutati-ma! Ce dragon imi iese daca, combin Ice+Terra Dragon?
Salutare TPU, care vrea sa fim prieteni? Am 16 ani, baiat. :)
Cum sa castig la Loto Grecia Kino 20/80?(niste ponturi sau ceva)
Stie cineva niste site-uri / videoclipuri cu lucruri facute handmade(lucruri de decor, accesorii, haine etc) chestii din astea dar mai rock sau stil japonez.
Salut celor care stau in Iasi! Am o intrebare azi mi-am pierdut telefonul in tramvai ce as putea face? Se poate face ceva?
am si eu o intrebare uneori visez ca tot cad in jos si cand mai am pana intr- un 1cm si ating pamant, beton sau ceva ma trezesc sau cad in gol. aveti vreo idee ce semnificatie au visele de...? (mai mult)
Cum pot sa fac un videoclip ca asta? http://www.youtube.com/watch?v=9fF8N4zD6TA
imi placea sa fac trucuri cu monede si carti si m-am inscris pe iluzionism si vreau ca idee... sa stiu cateva dume, glume, trucuri amuzante ce as putea sa fac, in timp ce ma prezint?
Spuneti-mi si mie cateva Job-uri ce necesita diploma de bacalaureat.
URGENT! Imi puteti spune cum sunt schimburile la Johnsons Controls? Stiu ca schimbul 2 este de la ora 1:30 pm pana la 23:00. Dar schimbul 1 cum este? de la cat la cat?
Cine vrea sa fim prieteni? :)
Pana unde va ajunge indiferenta umana? Dau un exemplu: Astazi, pe cand asteptam la semafor cu masina, a incercat un domn in carucior sa treaca strada. Pur si simplu a cazut in momentul in care ...? (mai mult)
Stie cineva daca pot sa fac rost de pozele care au fost facute la concertul de sambata seara la zilele orasului Slobozia? Si daca da, de unde?
De ce unii oameni parca sunt perfecti din nastere si le iese totul bine si o duc bine si sunt fericiti iar altii se chinuie o viata intreaga si nu le iese nimic? Adica ma refer sunt unele persoane care...? (mai mult)
Am un telefon HTC 1 in limba engleza si nu stiu unde sa intru pentru a vedea ce am pe cardul de memorie ca nu gasesc in meniu.
Rusia lui Putin sau America a lui Obama?
Ce parere aveti despre univ Coventry? La ce profil poti sa dai? Dau funda pentru detalii.
Ce meseri in geografie stiti?
Salut.Presupun ca intrebarea Daca suntem sau nu singuri in univers? v- ati mai pus- o, dar s- a intrebat cineva De ce majoritatea aparitiilor de tip O.Z.N, au loc doar in S.U.A, sau Anglia? Noi, restul...? (mai mult)
DAU FUNDA! Dati-mi si mie o idee de discurs pentru o profesoara de biologie.Sunt in clasa a VIII-a
Voi ati avut momente in care nu va suportati pe voi insiva? De ce?
ce inseamna daca un baiat face urmatoarele lucruri: M- a intrebat daca am stiut la teze, si mi- a cerut subiectele. Cand am mers pe drum...mi- a zis ceva, iar eu nu am inteles ce ...? (mai mult)
Cum credeti ca o sa fie viitorul? Sunteti pesimisti sau optimisti, credeti ca o sa fie ceva mai bine sau mai rau in viitor? De ce?
ce inseamna daca un baiat face urmatoarele lucruri: M- a intrebat daca am stiut la teze, si mi- s cerut subiectele. Cand am mers pe drum...mi- a zis ceva, iar eu nu am inteles ce a zis, ...? (mai mult)
Este RABDAREA o VIRTUTE? Cum o putem dobandi?
Vreau si eu un discurs de sfarsit de clasa a8a dedicat dirigintei ....va rog frumos...dau funda p.s. diriginta e si profesoara de romana
Am de facut un dialog in care un batran si un adolescenr/tanar se cearta/nu se inteleg. Ideiiii?
Cine are cont de twitter?
E mai bine sa mergi pana la capat sa stii ca pierzi sau e mai bine sa renunti?
Salut, imi trebuie niste nume cu semnificatii: -pentru fete: frumoasa, desteapta, puternica, muzica, cantec, mister -pentru baieti: rau, adevar, apa, ursulet
Mai vrea cineva de pe-aici sa vina odata vacanta?
Cum fac sa clarific o poza? change.scorpion id de mess buzz me Dau funda
Salut aveti ceva pareri despre viespar - voi ce credeti?
Ce parere aveti de platforma viespar, plateste?
Cum se numesc palariile acelea patrate pentru absolventi?
Vreţi să vedeţi ceva emoţional şi adorabil? http://youtu.be/4o- VplYrqBs Ireal de frumoasă energie... Vă vine să credeţi că un copil de doar câteva luni poate simţi muzica şi manifesta...? (mai mult)
V-ati uitat la mako mermaids episodul 14, ca am cautat si nu se gaseste tradus mi-l puteti povesti,
Let's see :> (in viata) obrăznicia :x un avantaj sau un dezavantaj?
Salut,Care face schimb de intrebari? http://ask.fm/MariusStefan478
SOS FETELOR Saptaman aceasta mi- am cumpatat rochia pentru banchet si am aflat ca o colega si- a luat acelasi model doar ca alta culoare(a mea e roz a ei e neagra) si ma intrebam cum sa o accesorizez ...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor. La romana ne cere sa facem o prezentare a unei personalitati romane contemporane (exclusiv din domeniul cultural), idei despre cine as putea face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?