Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Daca intru pe profilul cuiva de facebook de mai multe ori in acceasi zi fara ii fiu prieten, vede asta? dar in zilele urmatoare, isi poate da seama ca e vorba de acelasi cont
Buna TPU.La scoala am un coleg foarte destept si frumos si stau cu el in banca.Cand vorbim ma rusinez dar mie mi-ar placea sa fim doar prieteni.Asta inseamna ca il plac da nu imi dau seama?
Cu ce as posta un video pe youtobe sau pe facebook idei
Stie cineva concursuri online de desenat ( in creion daca se poate. )? Funda si vot!
Ce inseamna daca un baiat face urmatoarele chestii? 1. Azi am dat teza si dupa ce am iesit de la teza m- a intrebat daca am stiu si mi- a cerut subiectul sa- l vada! 2. intr-...? (mai mult)
[DILEMA] Am o intrebare. Imaginati- va ipotetic o situatie. Doi frati siamezi ce nu pot fi separati chirurgical. Unul din ei a savarsit o crima iar celalalt este nevinovat. Ce o sa se intample in ...? (mai mult)
Pentru a-ți găsi telefonul Samsung există "Samsung Dive", pentru Allview ce este?
Buna TPU Care a fost cea mai urata zi din viata vostra dar ma refer caa nu ceva trist de ex mi- a murit tatal... cev amuzant cum ar fi m- am trezit si cand am iesit din casa o pasara a facut pe mine sa...? (mai mult)
stie cineva daca o sa-mi recuperez parola de mess vreodata? am uitat-o...multumesc anticipat!
Aș avea nevoie de 13 exerciții La matematică, cu Comparări de fracții ( să fie rezolvate). Orice ajutor este bine-venit! Fundă!
Sall all Ce D- zeu trebuie sa fac ca sa fiu si eu mai atragator? Nici o fata nu se uita la mine. Ce sa fac? Ce sa schimb la mine? Look- ul? Cum? Cum sa vorbesc cu fetele sa fiu si eu mai atragator, asa...? (mai mult)
Hey,TPU :) Va place germana?
Maine am si eu o proba la vocational, in care trebuie sa port un interviu cu cineva care o sa ma intrebe de ce vreau sa intru la profilul vocational si sa devin educatoare/invatatoare. Ma poate...? (mai mult)
Eu imi sustin lucrarea de licenta anul acesta si pentru cei care au trecut prin asta banuiesc ca stiu ce sunt alea referinte. Eu am tradus in engleza in romana mot- a- mot totul si nu prea am la...? (mai mult)
stiti de oferta de la digi cu tablete, asa ca i- am zis tatalui meu si s- a dus sa ia si el una. Cand a ajuns acasa a zis ca o sa vina peste 2 luni.Un prieten de al meu a dat si el comanda de...? (mai mult)
Aveti vreo poveste de groaza din viata voastra(reala). Ofer funda!
Ce preferati sa fiti? Prostul dintr-un grup de destepti sau desteptul dintr-un grup de prosti?
Ce inseamna a fi operator pe masini cu comanda numerica, cu ce se ocupa aceasta meserie?
Acu' cateva zile (Duminica pe la 04:15...) am fumat un Kent HD iar astazi...adica ieri seara un Dunhill negru. Deci n- am vazut nici o diferenta, poate doar ca Dunhill a fost putin mai tare(Kent- ul imi...? (mai mult)
Care va place mai mult? https://www.flickr.com/photos/83136152@N00/14293012824/ https://www.flickr.com/photos/83136152@N00/14108875598/
Credeti ca tipul asta e bolnav psihic? O fosta amica de- a lui, de fapt cunostinta de pe net, face polluri cu pozele ei ca sa intrebe daca e mai frumoasa decat altele.Individul se socoteste indreptatit...? (mai mult)
Ce inseamna :|? :) :D
A cumparat cineva, ceva de pe acest site? http://accesorii.flashgsm.ro/index.php?categ=-1 Vreau sa stiu daca e de incredere. :D
Credeti ca bunatatea, nobletea dobandita prin educatie rezista in imprejurari grele/ extreme?
Va rog spuneti-mi nume de pisica si motan pentru motanasi. funda pentru cele mai bun raspuns si cite mai multe varianye.
E foarte urgent si important ca cineva sa ma ajute cu o mica problema legat de Word. Trebuie sa gasesc o modalitate prin care indicii de nume si de tema dintr- un text scris in Word, apar pe pagini diferite....? (mai mult)
Băăiii, i- am pus lu' unu o intrebare ANONIMA(cred :)) pe ask.fm si primesc notificare inapoi "X a raspuns la intrebarea ta", ce sa inteleg de aici?:)) Ca stie ca i- am pus- o eu? Cu totul ca nu apare.numele...? (mai mult)
vreau si eu un site care sa contina semnificatia/simbolistica desenelor. Sa fie ceva de genul: Desen + semnificatia acelui desen. Inima = semnifica viata, dragostea (nu stiu daca aceasta ...? (mai mult)
care este cel mai puternic energizant din lume? (ma refer la energizantul cu cea mai multa cofeina, taurina etc.)
Spuneti-mi si mie o intamplare de-a voastra haioasa la scoala.
Http://www.dcnews.ro/la-pascualita-mireasa-din-mexic-care-sta-intr-o-vitrina-din-anul-1930_236148.html Pascualita:adevar sau minciuna? mainile par atat de reale...
Pro sau contra eutnasieri? Dau funda
FUNDAA! Salutare, TPU sti cineva cum se face un intro fain, dar nu cu text nu stiu ce efect, si atat ceva mai special sau mai exact mi-ati putea da un link de unde sa descarc unul? Va roog!
Salut Daca stau 5-6 ore in fiecare zi in fata calculatorului am sanse sa orbesc sau sa port ochelari? Precizez ca am un monitor destul de performant.
Heii :3 E cineva la Liceul Alexandru Vlahuţă sau Colegiul naţional Emil Racoviţă? Aş vrea să mă duc pe filologie- intensiv engleză. Cum e? Se intră dimineaţa? Se poartă uniformă? Profesorii...? (mai mult)
Heii :3 Ce înseamnă filolofie- intensiv engleză? NU bilingv. Intensiv. Se dă examen ca la bilingv? Ce ore se fac?
Cum se numeste melodia/melodiile sau coloana/coloanele sonore din reportajul de pe antena 1 : depresia dupa despartire are leac?
Stie cineva ce simboluri au animalele? As vrea sa fac un desen in care respectivele animale sa reprezinte o personalitate. Exemplu: mielul reprezinta blandetea, supunerea, tabdarea.
Sunt clasa a 8- a si am vazut intr- un liceu un profil tehnic numit tehnica si automatizari.Imi puteti spune si mie cum e la acel profil? Ce materii sunt? Daca termin liceul pe acest profil dupa...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti cateva prescurtari in afara de:omg, lol, dnd si brb
Pentru cei care au jucat Half life 1 cum se deschide usa de la vagonul cu care te duce? Va intreb fincca mie mi se blocheaza Cand fac antrenamentul. Funda cel mai bun raspuns.
In fapt, singura mea ocupatie a fost sa urmaresc o fericire absoluta la care credeam ca pot ajunge cu ajutorul femeilor; nu exista ceva mai iluzoriu. Iubirea absoluta nu exista, cum nu exista o guvernare...? (mai mult)
Am 11 ani si vreau sa ma apuc de parkour. Exista vreo sala unde se practica in Craiova de unde as putea invata? Daca da: Unde este?
Ce etimologie sau semnificatie are cuvantul Reka, folosit ca prenume nu nume?
:*Ce inseamna pentru voi "speranta"? Sau verbul " a spera "? :** dau fundita :***
Mi- a venit urmatoarea idee: dintre toate citatele cate exista in aceasta lume, sa realizez un fel de carte, cu citate de tot felul, adica pe categorii. Oare ar fi interesat cineva de o asa "carte"?...? (mai mult)
Cei care stiti cate ceva despre zodii..GEMENI! am auzit multe si multe de aceasta zodie cum ca e complicata, e nu stiu cum. si vreau sa aflu mai multe.Ce parere aveti de compatibiltatea Gemeni-...? (mai mult)
Salut, cum iti da-i seama ca esti "preferata profesorului"?
Am 2 intrebari 1.Sunt beybladuri la metro la deva bune cum ar fi cosmic pegasus.2.Sunt beybladury in deva firma takara tomy da adevarate nu cand deschid cutia sa vad alt bey care nu il arata pe...? (mai mult)
Buna TPU Care este cel mai penibil/amuzant lucru pe care la-ti facut pana acum:)))?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia