Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
vreau sa mi cumpar un laptop de la tonis in rate dar nu vreau unul scump ceva pana in 1500 de lei. cel de la magazin mi a spus ca aceste laptopuri au placa video integrata si sunt mai slabe....? (mai mult)
incerc sa conectez la laptop un sistem genius 5.1 insa nu se aude deloc subwooferul. am intrat in setari si totul pare ok nu inteleg care e problema?
Hei TPU:D Care a fost cel mai de ***** profesor/profesoara a voastra? A mea si inca este profa de romana mi-a dat azi 2 la romana ca mi-am uitat caietul:D YEEEEEY:)) Scuzati-mi exprimarea:D
am o tema la TIC ce consta in creeara unei pagini web si sunt indecisa in privinta alegerii temei. M- am gandit sa o fac despre marile orase ale lumii, articole sportive sau despre cele mai fine...? (mai mult)
Vreau stari de facebook.
De care Sobranie imi recomandati sa incerc? White Russian sau Black Russian si care este diferenta intre ele? Pana acum am fumat sobranie gold, davidoff gold/rosu.
Ce puteti sa-mi spuneti despre Verificatoarele pentru suprafete netede?
Nu mai suport, trebuie sa vorbesc cu un filozof sau psiholog. Imi trec atatea ganduri prin minte in momentul asta incat nu stiu ce sa spun. Trebuie sa vorbesc cu cineva mai inteligent decat mine. P.S....? (mai mult)
Cineva care pune perce in buza din roman (neamt)Daca da cat costa. Funda
Deci am cateva probleme cu parintii, in special mama cam de 4 ani si majoritatea lucrurilor sunt legate, desigur, de scoala. Mama si tatal meu natural au divortat cand aveam 3 ani sau 4, stateam...? (mai mult)
Funda+ vot Buna TPU, as vrea sa va spun ceva Acum 4- 5 ani, mergeam ca mama mea in parc si ma jucam pe acolo...cand ma dadeam pe topogan, ma curentam..nu stiam de ce, credeam ca acolo sunt viespi...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva ce inseamna pedofil? :)) si care e treAba cu Paul Marton (sau asa ceva)?
Aș avea așa o întrebare, se poate purta o verighetă chiar dacă nu ești însurat? Se poate numi a o purta așa pentru imagine.
SAlut ce tunsori imi recomandati nu stiu cum sa ma tund am un fel de vartej sparnel nu stiu cum sa- i spun in frunte si nu stiu cum sa ma tund as vrea o tunsoare cu par mediu ceva sa se potriveasca la ...? (mai mult)
Sall am si eu o problema de curand mi- am bagat net de la romtelecom si nu stiu parola si numele la rutar deoarece am uitat sai intreb pe baieti aia deci unde le pot gasi? cel mai explicativ mesaj va...? (mai mult)
As vrea sa- mi fac un tatuaj care sa- mi descrie ceea ce inseamna familia mea pentru mine [tatuajul e pe incheietura mainii lateral ]mi- ar placea sa fie scurt dar cu inteles profund. as vrea sa...? (mai mult)
Se mai poate face ceva in cazul in care am o masea fara nerv, care mi- a facut puroi de 2 ori prima data am luat antibiotic s- a dezumflat iar a 2- a la fel si se pare ca dupa ce am terminat antibioticul...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie niste informatii despre fii libertatii? Funda +vot
Sunt si femei soldat care lupta in afganistan?
Ce pot face vara? Inafara de faptul ca ma pot juca, ca de joaca, televizor m-am saturat complet :) :)
Cum aflu cine ma pomene atunci cand sughit?
Spune-mi o intamplare din viata ta, care pentru altii ar parea o banalitate, dar in schimb pe tine te-a durut sau emotionat foarte tare. Ofer funda!
Imi puteti da un exemplu de oxiacid in care nemetalul central are valenta inferioara?
Ce parfum ați alege în locul meu? Paco Rabanne 1 Million Intense sau Armani Acqua di Gio Pour Homme? dau fundă, motivați vă rog răspunsul :*
Cum sa slabesc fara sa observe mama ca tin cura sau altceva?
Ati avut vreodata un moment in care ati spus "NU POT". Daca da, in ce context si cum ati reusit sa treceti peste?
Spuneti-mi va rog cateva canale de youtube super interesante.
Este cineva la frecventa redusa? cum e?
Aveti idee in ce consta interviul de la H&M, si in cat timp primesc un raspuns? Funda!
Cartoful contine si potasiu? doar coaja sau tot cartoful?
Va rog sa nu spuneti comentarii urate. Deci. imi plac manelele sa le ascult la petreceri si sa ma distrez pe ele. intrebarea mea e. sunt sau nu sunt manelist? Ascult doar la petreceri.Colegii mei spun ...? (mai mult)
:* Sunt in clasa a 6-a si o sa am media anuala 9, 82; cum vi se pare? Mie mi se pare cam mica pentru ca in a 5-a am avut-o 9, 93 :))) Voi ce medii ati avut pana acum?
M-am uitat pe Facebook, ce mancati de sunteti asa grasii / grase...
Spuneti-mi va rog care dintre voi se uita si este abonat la Gamerul Damnedsky, MaxINFINITE si de ce ii admirati pe acesti doi jucatori necunoscuti? Funda pentru cel mai bun raspuns.
Imi poate spune cineva cu ce program este creata imaginea aceasta? : http://i.imgur.com/hUekLWD.gif
scuze ca postez aici numai ca nu am cui sa i spun :( deci sunt in liceu si se presupune ca am o "cea mai buna prietena" numai ca am ajuns sa o urasc prin simplul fapt ca nu imi e cea mai buna...? (mai mult)
Buna in ziua de astazi nu prea se mai gaseste muzica buna si imi place sa ascult melodii putin mai vechi cam cu 3-4 ani mai vechi credeti ca sunt ciudata?!
Hei TPU, stie cineva cand sunt nascuti Rocky Lynch si Elligton Ratliff? Dau funda celui mai bun raspuns
Buună! Am o mare problemă cu un telefon..Samsung Galaxy S3 I9300. L- am cumparat acum 6 zile și pot spune că bateria ține foarte puțin. Dacă mă duc la un service Samsung cu garanția, pot face...? (mai mult)
Unde pot găsi dieta dukan? Nu am cartea. Fundă:)
Ai sanse sa devii insotitor de bord chiar daca nu esti prea inalt/a?
Ce sa fac sa nu ma plictisesc? (nu pot iesi afara sau chema prieteni :P )
Va rog sa ma ajutati. Trebuie sa fac un afis cu ocazia implinirii a 50 de ani a liceului la care a invat. Ce ar trebui sa pun pe afis in afara de 50 si un mesaj scurt? Adica ce fel de poze si alte...? (mai mult)
Unde as putea sa merg cu o fisa medicala vreau doar sa imi descifreze ce a scris medicul ca nu inteleg aproape nimic la farmacist sau la medicul de familie?
Ce pot vinde la anticariat?
Pro sau contra eutanasiere? Argumentati raspunsul daca se poate.
Ce inseamna wanted for runner si factionwarn? funda!
Ce inseamna umbre la un desen?
Cum sa fac sa am incredere in mine si sa scap de timiditate?
Hei pe 5 iunie e ziua mea și fac 12 ani. Vreau sa fie super. În fiecare an prietenele vin la mine și dansam cântăm et. Anul acesta după petrecere seara vreau sa fac o petrecere în pijamale. Dar ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?