Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cine stie cu ce medie se intra la liceul sanitar din baia mare? :) si daca este internat :) Daca fac acest liceu, pot sa dau la medicina? FUNDA
niste statusuri de tristete, moarte? :(
Buna tuturor vreau sa va intreb daca sunt abonata la romtelecom si am cartela de la ei de imi baga in fiecare luna minute imi mai pot schimba numarul tot la ei? adica mi ar da alta cartela? cu alt numar...? (mai mult)
Raspunde-ti la intrebarea aceasta! Cine e cel mai mare om din lume?
Am ratat semifinalele eurovision. as vrea sa le vad
Rasismul există în România Considerați rasist?
Cand incepe O noua viata sezonul 2?
.vreau sa stiu cum pot sa schimb limba la ask. imi apare in araba si daca dau la setari pe romana tot nu se schimba ...ma puteti ajuta?
Buna TPU. Am o mare problema deoarece existao fata care este foarte suparata pe mine di nu stiu ce motiv? ma puteti ajuta?
imi puteti spune si mie ce inseamna : Jmc, mtf etc.
Buna maine e ziua uneia dintre cele mai bune prietene iar as vrea sai scriu un roman ma ajutati,
Ce intelegeti voi prin cuvintele viata si frumusete? Cel mai interesant raspuns primeste funda...:)
Stie cineva cum se instaleaza harti offline pe iOS?
Cum s-ar vedea daca as xeroxa un poster?
Contul de Youtube al Claudiei Catarig chiar a fost suspendat :((? Eu chiar nu imi doresc sa pierdem asa o voce... Dă doamne sa fie permanent...
Dacă ai avea ocazia să fii, în viața asta, influențat într- un anumit fel sau să te naști cu o personalitate deja definită, cum ai alege să fii: visător sau realist (cu riscul de a nu cuprinde...? (mai mult)
Anul acesta am banchetul de sfarsit de clasa a8a si diriginta ne- a spus fiecaruia sa tinem cate un discurs, iar eu n- am nici o idee :( Cine imi da si mie un discurs? Imi trebuie urgent! Dau...? (mai mult)
Buna! Ar putea cineva sa ma ajute cu o explicatie, cu o dezbatere a urmatoarei "reguli" : "Cauta mai intai sa intelegi, si numai apoi sa fii inteles!"? Multumesc! :)
Ce inseamna „abominat"?
Mi'am amintit de o intrebare pe care voiam sa v'o pun. Voi cum va simtiti in noaptea de Inviere la biserica? Si ce inseamna pentru voi Pastele? Dau fundita celui mai sincer raspuns :)
Spune-ti niste feluri de mancaruri care nu ingrasa.:* funda
1.Ce pot face la ultimul clopotel? De cantat nu am voce, de dansat nu cred ca vreau...Noi vrem sa facem ceva original dar nu prea stim ce... 2.Pe ce melodii putem sa dansam? 3.Ce se intampla...? (mai mult)
Iti place sa te joci?
Http://www.mx.all.biz/img/mx/catalog/43690.jpeg se desface capacul sau doar se invarte pana se deschid gaurile?
Cand se sarbatoreste Ziua Tatalui? Dar Ziua Barbatului? Am gasit o mie de date si nu mai inteleg nimic.
Vreau si eu emailul Romania actualitati va rog. funda :*
Ai manca o felie de tort facut in metrou?
TPU! Voi cum faceti ca sa treceti peste zilele nasoale de la munca? La ce va ganditi pe moment ca sa va simtiti mai bine? Mie nu- mi place deloc slujba mea, ieri de exemplu mi- a trantit sefa numai...? (mai mult)
Stiti cum se numeste videoclipul intre 01:40 si 01:50? Link-ul este aici: http://www.youtube.com/watch?v=UUm2nADHD7w Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
Bun,deci astazi am teza la matematica.Voi cum va linistiti cand dati un examen important?
voiam sa va intreb un lucru scurt si la obiect. saptamana viitoare dau examen si simulari, credeti ca as putea sa imi iau copiute la mine? adica stiu ca o sa fie 2- 3 supraveghetori dar daca...? (mai mult)
Nu pot intelege. DE CE MERCADOR A DEVENIT OLX :'(? :D
Am o curiozitate... anume, femeile merg la razboi? (Fundita :) )
Salut stiti bratarile acelea luminoase care le indoi si incep sa lumineze stiti cumva daca sunt de unica folosinta sau se mai pot refolosi tin minte ca atunci cand eram mic le tineam in congelator peste...? (mai mult)
Imi ziceti si mie o intamplare haioasa\jenanta din viata voastra?
Dati-mi va rog exemple de suveniruri ce se pot gasi la castelul corvinilor
Spuneti-mi cateva nume pentru facebook, care sa contina si Robberto, cum ar fi de ex : Robberto Durul Multumesc!
Hei, sunt clasa a opta si ieri mi-am luat de la magazin panglici din acelea pentru amintiri ca sa scrie colegii pe ele. Stiti cumva cum sa fac floarea aceea de sus de unde prind in piept?
Câte volume are Instrumentele Mortale?
Care e saitul tau preferat?
am probleme cu o arma airsoft pe co2.Arma nu mai trage defel si este incarcata cu co2 proaspat desfacut am curatat teava si tot nu trage bila ramane pe teava. Care este problema?
De ce cand merg pe strada unele persoane se uita la mine insistent? Mentionez ca nu- s emo sau rocker sau veoun rebel din asta..si nici n- am vreo frizura moderna care sa iasa in evideta, sunt un baiat...? (mai mult)
Am un caiet si pot sa fac foarte multe cu el! Ce pot face cu un caiet simplu cu coperta frumos desenata si 80 de file, cu un stilou mic care scrie cu cerneala albastra, ce as putea sa fac cu el si niste...? (mai mult)
Cine imi poate descrie si mie sentimentul de "iubire"? Nu iubire fata de un necunoscut, ci iubire fata de parinti, familie, poate chiar prieteni. Ce simte persoana in cauza? Credeti ca este posibil ...? (mai mult)
As dori niste idei de a deschide niste subiecte, crearea unor emotii positive de a face o discutie cu o femeie, un subiect /un mic titlu mai excitant ( cum ar fi calatorii, arta, animale, carti,...? (mai mult)
Buna TPU am si eu nevoie de niste statusuri facebook
Razboaiele sunt un rau necesar. de acord?
Va salut baieti. Fac o intrebare. Catusele de ce au un zgomot a parte? Fiecare lucru are un anumit zgomot dar parca zgomotele ale catuselor parca ma da de gol. Nu vreau sa ma stiu unii ca port/am...? (mai mult)
Spuneti-mi cateva nume smechere pentru facebook, ma numes Robert si as dori un nume care sa contina Robberto. Multumesc :* :* :* :*
Care cuvânt dintr-o limbă alta decât cea română vi se pare cel mai frumos, dar strict pentru muzicalitatea sa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!