Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
cine imi face si mie cateva povestioare mai dragute... cu 2 indragostiti? Gen: ne- am intalnit, ne.am jucat, nu stiu ce, dupa ne- am dus prin badure, sau oras sau oriunde altundeva, cu imbratisari...? (mai mult)
Vreau si eu cateva nume+prenume frantuzesti de fete si de baieti. Cele mai frumoase primesc funda!
O să mai fie Black Friday şi în 2014?
Vreau sa imi schimb numele pe tumblr. Cum se face? Cel mai explicit primește funda
Buna tpu.Cred ca perioada asta este cea mai trista din viata mea...Nu vreau sa intru in detalii si asa ca am sa- mi spun povestea mea pe scurt. Locuiesc cu bunicii mei de la 3 luni fiindca mama mea m- ...? (mai mult)
Heii TPU, am o mica problema. Am constatat ca cea mai buna prietena careia ii spuneam orice la orice ora ma tradat. Acum mi- a spus secretele ...inventeaza tot felul de minciuni pentru a ma baga in belele...? (mai mult)
As vrea sa mi iau un aparat de barbierit dar unul care sa mi faca doar barba mai mica gen cum se face cu aparatul de tuns, sa nu ma barbiereasca complet...Stiti cumva cum arata acele aparate? Dati mi ...? (mai mult)
Buna,TPU! Cum se numeste filmul care are ca replica:,,Eu sunt fata.Tu esti baiatul.Ori imi scrii primul, ori nu vorbim azi,, Primul raspuns=funda+vot
Eram la tara si am fost intrebata de varul meu cum pot sa-mi dau seama daca un melc este mascul sau femela, deci...am ramas masca ...Stie cineva? Dau funda :P
Cine are un cont de imvu de fata care nu ii trebuie? Am mare nevoie :3 Dau funda celui mai frumos cont. :* Add: Iulii.creatsa14. Multumesc. :3
Spuneti-mi va rog cum pot suna din Rep.Moldova in Romania, ce prefixe trebuie sa folosesc?
Hei,cum imi pot reactiva contul sters de Tumlr?
Vreau sa- mi dau inca o gaura in ureche.am incercat acasa dar n- am reusit, imi era frica.cu pistolul doare? De unde il pot lua? Cat costa? as vrea sa- mi fac la salon dar pot merge singura daca sunt ...? (mai mult)
Ce preferi între un băiat frumos dar cam indiferent și unul mai puțin arătos dar care s-ar da mereu peste cap pentru ca să fii fericită și să te simți mereu iubită? :)
De ceva vreme imi doresc sa le pun colegilor mei o intrebare(bine, ei nu ma asculta niciodata, iar intrebarea pe care vreau sa le pun este de- a dreptul banala, insa m- ar ajuta sa- i cunosc mai bine):Cu...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa nu ma mai simt trista?
Fetelor,preferati baieti cu sau fara barba? argumentati raspunsul
Hei TPU, Imi place de un baiat, dar nu stiu cum sa i- o zic. aproape in fiecare zii vorbesc cu el pe facebook. vorbeste frumos cu mine. (Mai am un baiat prieten, dar eu cu o fata la baieti le zicem...? (mai mult)
sper sa ma lamuriti :))..deci la masina cand folosesti schimbatorul de viteze si schimbi la viteza a 2- a masina merge mai tare, schimbi la a 3- a masina merge si mai tare si tot...? (mai mult)
Va este frica de examenele nationale din clasa a 8a? Mie da, sper sa intru la ce profil mi-am propus.
Ce parere aveti? http://www.mariciu.ro/claudia-catarig-produs-protv/
Funda! Vreau cat mai multe parerei! As dori sa imi iau un telefon sa nu fie prea scump ( 700- 800 lei ) si am vazut Allview p4 quad si eu zic ca e ok, costa 750 parca :).ce alte telefone imi sugerati?...? (mai mult)
Cei care imi dau site-uri care pot sa trag jocuri pentru PC si sa mearga jocurile, va primi funda, astept!
Am un magazine online de accesorii si vreau sa-i schimb numele? Imi puteti da cateva idei?
In melodia Frunzele si iarba, de ce apare in videoclip fata aia asa grasa? Explicatie, va rog!
Am ochelari si stau cam o ora, o ora jumate la Pc si vreo jumate de ora sau o ora la tv. Credeti a e bine?
Funda cum sa chemat filmul de aseara de pe antena?
Imi puteti spune va rog frumos cum se numeste melodia de aici? http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_valentin-luca-invitat-in-semifinala-3-romanii-au-talent_23626.html Multumesc mult!
Ce e mai oameni buni cu pseudocartea asta "Suge- o, Ramona"? Eu am citit doua capitole si e modesta in cel mai bun caz. Am renuntat sa citesc in contiunuare. E ceva de capul ei? Merita sa citesc in continuare?...? (mai mult)
Ma ajutati cu o problema pe IMVU? Imi puteti spune cum se fac creditele? Dar nu cu MeetMe, Peer sau Refer a friend. Va multumesc mult!
Vreau sa fac un site dar nu stiu despre ce, aveti idei dar sa fie ceva interesant ca sa pot avea multi oameni pe site zilnic
De ce imi apare pe lista de chat un prieten care l-am sters de pe facebook, apare si dispare
Cati ani aveti? :)
exista vreo aplicatie pentru telefon (cu android), care sa poata face ceva gen : http://pureviewclub.com/2013/15188 Am auzit ca doar cu Nokia smartcamera se poate.Nu stiti vreo alta aplicatie...? (mai mult)
Ce faceti lume?
Ce înseamnă "asdfghk "? E o expresie, sau nu înseamnă nimic? Am văzut mulți ce spun asta, gen " Ești asdfghk! ".
Buna! Imi poate spune cineva diferenta intre aparatul dentar sublingual si cel Incognito? :)
De ce nu merge pc-il?
Important- Salut! Am luat de la Nivea sampon si balsam Hydro Care si nu este bun pentru mine(baiat). Am un par uscat, fara matreata. Vreau sa ma rad in cap, si cred ca este uscat si din cauza scalpului....? (mai mult)
Care e cea mai amuzanta intamplare a ta de cand erai beat? DAU FUNDA!
Cum as putea sa-i selectez pe toti prietenii mei de pe facebook sa le trimit o invitatie la o chestie? Niste pasi va rog?!
Hey,imi dati si mie niste sugestii de carti bune? precizati si genul :D
Cum sa am un ten mai alb? Acasa?
Despre ce este tumblr?
Îmi puteți spune o propozitie cu cuvantul grăpiș.
Cum se numeste melodia aia din reclama Lipton Ice Tea, cand ala se plimba intr-o bila?
Hmm... salut! Aș vrea să- mi estimați și mie prețul la un notebook la mâna a doua cu următoarele caracteristici, vă rog frumos: HP Pavilion g6 Notebook PC OS Microsoft Windows 8 (build 9200),...? (mai mult)
Am si eu o mica curiozitate care este culoarea voastra preferata? :D (a mea:albastru) :)
Ce parere aveti de Hitler?
Am conectat modemul cu internet la tableta dar nu merge. Am Samsung Galaxy Tab 3, am instalat si PPP Widget dar tot nu merge, ce- i de facut? Ma batea gandul sa tai cartela din modem s- o pot baga in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului