Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Ma enerveaza persoanele care nu stiu sa faca diferenta intre "fi- fii" si "sti- stii", si nu stiu in ce context sa le foloseasca, am realizat ca majoritatea sunt pusti de 12- 18 ani, voi ce parere aveti...? (mai mult)
Salut, am o intrebare.Ce sa fac, ma plictisesc? funda.
Buna dragii mei, ce mai faceti voi? Va rog mult sa- mi spuneti la emisiunea next star de pe antena 1 cu dan negru, cum se numeste fata aceea bruneta care e cu el in emisiune? am vazut ca este si o fata...? (mai mult)
Cat timp stati pe Facebook in fiecare zi?
Hey, TPU :) Intrebare adresata fetelor :Va plac mai mult baietii blonzi sau cei bruneti? (curiozitate :D )
BUNA TPU! Ce limba trebuie sa invat adica care e cea mai buna decizie> Limba Engleza sau Limba Spaniola!< Ce parere aveti? Mi se pare spaniola e mai usor si e cea mai vorbita dupa engleza! DAU...? (mai mult)
Bună TpU. Este un băiat în școală care chiar îmi place enorm. Ce aș putea să fac să se uite la mine? Ar trebui să- i spun eu prima „ Bună dimineața„? Nu mai am răbdare, ce - aș putea...? (mai mult)
Buna! Majoritatea persoanele stiu engleza! Apropo eu nu stiu engleza deloc, dar altele limbile stiu! Eu incep sa citesc in Engleza si unii prieteni mei imi spun ca nu citesc corect_*? Voi cum ati ...? (mai mult)
Fii pe Steagul Tuturor!
Heii TPU ma intrebam daca stiti cum pot sa vad pe net programult nicelodeon fara sa downladez nimic
Heii! vreau sa stiu cum se comporta un baiat cand place o fata(pentru prietena mea)funda
Buna ziua am 18 si sunt clasa a 12 si am niste probleme la matematica nu pricep nimic si am zis sa iau niste ore in particular ca sa invat si eu ceva. m- am dus la un fost profesor cu care am facut matematica...? (mai mult)
Hei, vreau sa stiu cine crede in vampirii, varcolaci, fantome si altele?
Funda! Vreau cat mai multe parerei! As dori sa imi iau un telefon sa nu fie prea scump ( 700- 800 lei ) si am vazut Allview p4 quad si eu zic ca e ok, costa 750 parca :).ce alte telefone imi sugerati?...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea Titanic Vaals de Tudor Musatescu?
Heey TPU! Vreau sa desenez ceva...dar nu am idei....ma puteti ajuta? Poze cu anumite vedete, persoane; orice. Funda celui / celei cu cea mai buna idee :* :* :*
Sunt in clasa a X a la colegiu national,profil de mate-info, intensiv info. Unde pot sa dau mai departe? sunt nehotarata.
Stie cineva sa imi spuna niste trucuri de mentalism si cum se rezolva? Mai ales ma intereseaza cel cu Sticla cu apa si o moneda! FUNDA + VOT!
Buna TPU De la un timp incep sa uit cuvinte cand conversez cu o persoana dar imi aduc peste 30 de sec denumirea sa Intrebarea mea este: E ceva rau? Stiu ca mai mi s- a intamplat ceva de genu cand eram...? (mai mult)
Caut nume pentru pagini! funda :*
Cand mi se deschide un link se deschide cu Internet Explorer si nu vreau asta vreau sa mi se deschida cu Google Chorme, am dat in setari si am dat la Prestabilit si tot nu merge. Ce as putea...? (mai mult)
Ce pare aveti despre asta? Cea mai cool factura Orange?! https://www.youtube.com/watch?v=8gNriQUMqIo
Cum pot gasi o persoana de care nu mai stiu decat prenumele?
Cum pot să fac pe Facebook ca cei pe care nu îi am la prieteni să-mi poată da like la poza de profil?
Cum se numeste acel site. in care scriai un cuvant si alegeai de acolo cum sa fie scris. FUNDA
Cum as putea sa- mi redobandesc motivatia? Nu ma mai motiveaza nimic, nu mai sunt impulsionata sa fac nici macar lucrurile care imi plac si- mi incanta sufletul. Spre exemplu pun mana pe o carte si dupa...? (mai mult)
:* Daca cineva a avut scolioza in jur de 25 de grade, cat a purtat corsetul ( fac chinetoterapie si fizioterapie ). Dau fundita :*
:* O sa fie ziua de nastere la o prietena si ea e mai nebuna, la fel ca mine. Nu vreau sa- i dau un cadou banal, ci unul mai nebunesc. Imi dati idei? Ps. Eu am 13, ea face 14. Dau fundita...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cum se numesc mingiile care se gasesc pe plaja... nu stiu exact cum se formeaza si nici nu pot sa- mi dau seama de "material "... sunt ca cele din filmele western. multumesc...? (mai mult)
Vă rog să îmi spuneți și mie niște povesti de groaza care sa nu fie luate de pe net, de preferat alea care l-ati auzit la bunica în copilărie... Dau funda! :*
am si eu o intrebare. sper sa ma puteti ajuta. In iunie varul meu face nunta si m- a intrebat daca vreau sa fiu cavaler de onoare. Intrebarea mea este : Ce anume trebuie sa fac? explicit....? (mai mult)
vreau si eu statusuri gen : Le mulţumesc… Celor care m- au abandonat în momente grele ale vieţii mele, fiindcă datorită lor am învăţat să nu mai depind de nimeni. Celor care m- au îmbrâncit...? (mai mult)
Salutare TPU, am nevoie de ajutor Sa incepem cu inceputul, din toamna de cand am inceput facultatea m- a atras o fata, dar nu genul acela de fata care ii atrage pe toti doar pentru ca e "buna", ...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc in Bucuresti cartele de proximitate (eventual imprimabile)? Ma refer la vreun magazin nu prin comanda online
Salut, vine banchet de clasa a 8 a si as vrea sa stiu cateva locuri potrivite pentru un asemenea banchet, tin sa precizez ca sunt din sectorul 1 si as vrea ceva din zona si acel loc sa si- l permita ...? (mai mult)
Buna TPU Maie s- ar putea sa merg la scoala, eu sunt racita putin si am crezut c maine nu mai ma duc siii nu mai mi- am facut tema la mate:)) Acum ce scuza sa- i zic lu diriga? Nu o pacalesti asa usor...? (mai mult)
Se apropie ziua mea, fac 12 ani si nu stiu ce cadou sa cer. Imi puteti da niste sugestii?
Buna ziua. Sunt o fata care ar dori foarte mult sa își găsească talentul, dar, nu si- l găsește.(scuze ca vorbesc la persoana a treia) In primul rând am încercat sa desenez si mult...? (mai mult)
Cum fac sa am oasele grele?
As dori o conversatie intre un baiat si o fata viitoare iubita de ex ce-i spune el ....pana o cucereste etc
Buna TPU DEci mai pun odata intrebarea asta: Cum fac voma cat mai credibila? Am in camera apa plata/minerala Bake Rolls Niste seminte:)) gris Lipici....creioane chestiute din astea Ulei...si cam...? (mai mult)
Imagineaza- ti ca mergi pe strada, cu gandul la diverse lucruri, cand un baiat iti iese in cale si iti spune ca l- a lovit o fata cu genunchiul pentru ca a pipait- o si te roaga pe tine sa- l imbratisezi...? (mai mult)
Am auzit recent un banc cu Bula "Bula era la scoala si a intrebat- o pe invatatoare de ce sora lui e in a 3 si el in a 1 dac e mai destept decat ea, Bula i- a cerut invatatoarei sa- l mute in clasa a ...? (mai mult)
Hey TPU Cum sa fac voma falsa mentionez ca mama trebuie sa vina la 22:40 de la servici si eu am in casa niste apa minerala+ plata:)) o punga de bake rolls (cu rosi) si niste gris...mi- a fost sila sal...? (mai mult)
Poti pleca in alta tara cu avionu daca nu ai inca 18 ani?
"Indiferent că eşti utilizator nou sau existent de Cartela COSMOTE, activează până la 30 aprilie 2014 extraopţiunea Play Free M şi primeşti beneficii sporite (direct beneficiile extraoptiunii ...? (mai mult)
Buna TPU Ce ar trebui sa intrebi o fata pe care o sti de mai mult timp si vrei sa flirtezi cu ea?
Care este cea mai buna extraoptiune la Cosmote cu 6euro?
Hey, spuneti-mi si mie o replica "ca sa te scoti" in acel moment cand ai impresia ca o persoana te saluta, tu o saluti, apoi iti dai seama ca el saluta pe altcineva.
Ma poate ajuta cineva cu citate frumoase despre viata, dragoste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului