Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Buna TPU vreau sa joc minecraft multiplayer dar nu pot findca am router si trebuie sa fac forward am facut si tot nu imi merge (am urmat si un tutorial dar tot nu merge ) https://www.youtube.com/watch?v=WbUrxRhSFgY...? (mai mult)
Buna! Stie cineva daca lumea virtuala Amazing World are virus? Cine imi raspunde primeste funda!
Care este diferenta dintre desfrinare si curvie?
Cum se numeste melodia pe care a prestat exercitiul cu monociclul concurentul Ioan Bugnar in semifinala de la "Romanii au Talent"? (era o melodie de saxofon remixata)
Cum se numeste o persoana care nu are servici (barbat)?
Buna TPU Ce inseamna desen satanist?
Salutare oameni de pe TPU! Nu am o intrebare anume, dar cine doreste sa vorbeasca cu mine despre orice subiect o poate face, as vrea sa ascult, imi place sa ascult oamenii, povestiile lor, iubire,...? (mai mult)
Hei..Am gasit acest filmulet pe facebook si stiu ca e si pe youtobe, dar nu stiu sub ce denumire..Ma puteti ajuta?...? (mai mult)
Buna! Stiti cumva daca POWERCAM merge doar pe iphone? Va rog raspuns!
as vrea si eu niste povesti de groaza, de preferabil legende(nu vreau site-uri). Multumesc!
Vreau sa stiu urgent cum pot sa imi dezactivez contul de pe Voyo. Vreau raspuns urgent :(. Fundita
Voi va admirati parintii, v-ati dori sa ajungeti ca ei? Eu nu
Ce scoala este mai buna:scoala nr.49 sau scoala nr.56?
CINE VINDE ACEASTA LUCRARE! Autor: Magda Stan Editura Niculescu ISBN 973- 568- 569- 8 Numar pagini 255 Format 22x14 An aparitie Aceasta lucrare este realizata pe baza programei actuale ...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau să fac un cadou unui băiat, ce aftershave balsam este mai bun? Denim sau Nivea?
Va place numele "Mona"? Pe mine asa ma cheama si pot spune ca nu prea ma incanta :( :( :(( :'(
Fiecare om e diferit, unic si percepe lumea in propriul fel. La fel percepem si frumusetea. Daca ar fi sa postati o imagine care sa simbolizeze frumusetea asa cum o vedeti voi, care ar fi? Ati putea...? (mai mult)
Voi credeti in fantome? Argumentati. (scuze pentru intrebare, am ramas in pana de idei :) )
Ce-i aia babacioc? Vreau daca se poate si expresii.
Fetele, gospodinele (si voi baieti ), bine si voi frumosi adolescenti cred ca inceput pregatirile Pasti...Am o curiozitate.....La voi cine face oualele de Pasti anul asta? In...? (mai mult)
Stie cineva cand s reactualizeaza imaginile la Google Maps? Urmaresc o imagine care nu mai este actualizata din iulie 2012.Multumesc anticipat.Sigur Funda.
Buna tuturor! As vrea sa-i fac o farsa prietenulu meu )) Cine stie numarul de la x te iubeste)) Dau funda
Hey! Care este diferenta dintre Fimo si Cernit findca Cernit este putin mai ieftin iar Fimo destul de scump. Help a si dau funda celui mai bun raspuns :* :) Daca aveti Fimo nedesfacut si mai ieftin am...? (mai mult)
Ce inseamna " I wuv you!"?
Ce credeti despre viata intr-un van?
Salut, cum pot sa vorbesc cu un utilizator din site-ul: Okazii.ro?
Are ceva daca merg la Denii(la biserica) cu o geaca de blugi cu tinte?
spuneti-mi va rog daca se schimba intrebarile si raspunsurile in testele grila pentru admitere? eu am cartea din 2010 la biologia UMF Iasi si inca nu a aparut asta de anul asta.
Eclipsa de luna din 15.04. 2014 este vizibila si in Romania?
Ce părere aveţi că o să fie Război între Ucraina şi Rusia?
am o intrebare : de ce cocalari se poarta urat cu emo? Ce au cu ei?(dau funda).
Am o intrebare de ce cand intru in jocul The walking dead stau vreo 30 de secunde si imi apare ecranul cu multe linii colorate si nu se mai aude nimic si nici nu pot sa dau restart nu pot sa fac nimic ...? (mai mult)
Ce faceti de Sarbatori?
:* E cineva nascut pe 3 ianuarie ca si mine?
Cum a fost primul vostru sarut si la ce varsta? :3 Povestiti- mi :* P.s : am 17 ani si nu am avut niciodata :( ma simt ciudat ca nu am avut, alte fete nu mai sunt virgine la varsta asta si eu n- am avut...? (mai mult)
Buna, Am mai discutat subiectul asta si intr- o discutie anterioara. As dori sa stiu unde se fabrica calapoduri de incaltaminte de dama cu talpa ortopedica foarte mica (marimea 34=~ 21 cm) Am incercat...? (mai mult)
Mi-am facut un cont de facebook fals doar ca sa vad niste poze ale cuiva, ce fac? Am ajuns la pasul1, 2, 3 si era gaseste ti prietenii prin skipe, yaho mail si am iesit,. unde introduc numele lor
Buna TPU am nevoie de admini pe o pagina va rog sa ma ajutati! lasati id de yahoo sau facebook sau trimiteti mesaj in privat!
Doresc sa imi gasesc prieteni, care sunt pasionati de lb germana, cu care sa pot conversa in aceasta limba.
Pe grepolis am incercat sa cuceresc un oras, jucatorul este inactiv si fara trupe de niciun fel.Am trimis nava de colonizare, dar a venit inapoi dupa atac...ce ar trebui sa fac?
Daca ai fi bogat si miliardar ce ti-ai dori sa ai din tot universul?
Cum se numeste melodia aceea cantata de un albanez...videoclipul este cu el cu o gluga in cap si melodia este ritmata :) nu mai stiu, dar melodia era in albaneza parca...
Nici acum nu s-a aflat castigatorul Te Cunosc De Undeva?
Cine imi da niste exemple de filme Gen: Import- Export (2007)? Dau funda! Sa fie ceva cu nuditate, prostitutie ceva ce se intampla si in viata reala fiindca acest film este inspirat din realitate si este...? (mai mult)
Sal TPU as vrea sa stiu la xbox 360 modare cu rgh se pot juca jocurile de pe dvd sau hard.
Dati- mi un raspuns va rog- - sunt un barbat de 21- 22 de ani aproape ei bine la acesta varsta intampin o problema de ordin social- - - - uneori sunt destul de agresiv si razbunator, , , nu stiu daca ...? (mai mult)
Hei, vreau si eu..niste aplicatii mistoo pentru telefon! Fundaaa! :*
Va rog sa nu ma luati in ras pentru ca in seara asta am citit ceva despre decalotarea penisului si nu am inteles nimic. Normal penisul cum trebuie sa stea: cu capul inauntru sau scos? ( In ...? (mai mult)
De ce cocalari se iau de emo?
Daca imi fac un cont de facebook (fals) si intru pe cele ale cunoscutilor doar sa le vad pozele observa? nu am
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?