Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Cine stie lumii virtuale 3D care nu sunt virusate? Dau funda!
Ce faceti noaptea?
Se întâmplă, uneori, să dau peste fel de fel de forumuri şi site- uri pentru a căuta diferite informaţii şi, în momentul când dau peste o postare a unui utilizator, de acum câţiva...? (mai mult)
Care este mai puternic, Tigrul sau Leul?
Am 16 ani si 1.83 inaltime, am inteles ca genoflexiunile cu haltera in spate afecteaza cresterea in inaltime. Eu am facut acest tip de exercitiu doar o data, 4 serii cu greutati incepand de la...? (mai mult)
Cum pot face ca telefonul meu sa blocheze numerele private? (sa nu ma poata suna?)
La ce emisiune pot sa ma uit miercuri?
Hei TPU, de ceva vreme urmez niste cursuri de demonologie( pentru cine nu stie, inseamna stiinta demonilor, dar, in traducere libera, inseamna stiinta supranaturalului) si mi- a fost dat drept tema...? (mai mult)
Buna seara! vreau sa gasesc pe cineva care joaca la pariuri sportive, serios, cu care ma pot sfatui! id.ul meu e ionut_chivu90! multumesc!
Cum opresc invitatile la jocuri pe facebook?
Vreau si eu raspunsuri cool la pentru la revedere sau hai pa pls
Heey :) ce faceți dragi TPU? Presupun că printre voi există cineva cu un Nokia Lumia (oricare). Îmi puteți spune și mie ce v- a plăcut și ce nu? Părerea voastră mă interesează iar care este...? (mai mult)
..Cine cunoaste muzica asemanatoare cu (Benjamin Francis Leftwich – Snowship Thomas jack remix)? dati-mi exemple va rog...
Cum e la examenul de bilingv engleza la oral? ce tip de subiecte sunt? Pe ce se pune mai mult accentul? Ce parte a gramaticii trebuie stiuta mai bine? Cum vi s- a parut? E greu? DAca puteti, spuneti-...? (mai mult)
Am un ipad si de curând mi-am instalat asphalt 8 si m-am jucat 2 zile pe el dar a 3 zi cand voiam sa îl deschid se inchidea ce sa fac?
Buna TPU am o intrebare.MAi pe scurt vreau sa fiu intr- o relatie cu o fata (oricare draguta sa fie ) vreau sa- mi fac o iubita am 14 si nu stiu cum am mai avut da fete care s- a dus repede. Adica eu sunt...? (mai mult)
Hei. Stiti cum as putea sa imi fac prieteni? Sunt un tip mai retras.
Daca ma voi muta in irlanda voi avea succes in viata? Ce parere aveti? DAU FUNDA!
:D Da-ti niste sfaturi pentru Paste ( sarbatoarea ), gen : mancare, decoratiuni, obiceiuri, traditi etc. Funda
Buna TPU ce mai faceti? Imi da si mie ciineva niste idei de cum as putea sa scap de plictiseala?
BUNA TPU! Am hotarit deja sa ma duc luna viitoare in irlanda la matusa mea, voi ce credeti am sa am un job bun adica daca am degind sa traiesc in irlanda e o alegere buna?
Cum as putea sa-l conving pe tatal meu sa-mi cumpere cv? :)
Daca ar fi sa schimbati ceva la voi, ce ati schimba?
Credeti ca stand pe faceboook este o pierdere de timp?
as vrea si eu niste povesti de groaza, dau funda la cea mai buna poveste si a da sa fie cel putin adevarate!
Hei. Am vazut acum ceva timp un film, si nu mai stiu cum se numea. Era vorba despre 2 adolescenti, o fata si un baiat. Care pentru o anumita perioada de timp si- au inversat mintile. Adica fata controla...? (mai mult)
Daca ar fi sa alegeti un verb favorit pe care la-ti alege: A trai, A visa, A fii, A deveni, A iubi?
Sper din tot sufletul sa ma ajutati.Am o pisica dar atunci cand am cumparat- o a avut o boala, pana la urma am tratat- o. Acum mama imi spune ca o vom lasa la bunica deoarece s- a saturat ...? (mai mult)
Salut.Am un telefon N97 ca acesta doar ca este alb http://images01.olx- st.com/ui/4/82/69/f_64667369- c68042a3.png am si cablu de date la el si as vrea sa stiu ce jocuri pot copia pe el si de pe ce site...? (mai mult)
De unde pot gasi imagini in genul acesteia? http://imgur.com/JmEDk7c Nu trebuie neaparat sa fie cu aceeasi tema, poate sa fie si cu tema diferita.Si sa fie in romana :) Funda.
Buna! Ma ajutati si pe mine va rog, vreau niste poze cu rochite care se poarta cu bascheti :D :) ( imi trebuie pentru verisoara mea la cununie si cu pantofi blea nu imi plac) Daca puteti sa imi dati...? (mai mult)
Am facut o compunere si toti zic ca e foarte tare, dar mie nu- mi place. Voi ce credeti? Ce i- as mai putea adauga? Furtuna Din cerul presărat la tot pasul cu nori negri, fulgere...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai primesc notificari de la Google pe email?
Nu pot sa mai intru pe mail, mi-am uitat parola, inainte apasam pe logare cu Facebook dar acum nici asta nu mai merge.Am incercat si la Help dar ma intreaba niste chestii tampite.
Ce pot sa- i fac manual verisoarei mele de paste? Informatii : are 12 ani, o cheama Iuliana, zodia Fecioara, culoarea preferat : roz animalul preferat : Iupure Florile preferate...? (mai mult)
Cum poti sa pui poza persoanelor din agenda telefonului prin gmail sau facebook? Am auzit la cineva ca a us si acum are poze la toate persoanele, fara sa aiba si poza in telefon. Sper ca s- a inteles...? (mai mult)
Unde dau sa imi las computerul in starea de Stand Bye?
De ce eu nu pot gasi un prieten pe Whatsapp si nici el nu ma poate gasi pe mine? [amandoi ne avem in lista de contacte.]
Bun TPU! Tocmai mi- am facut aceasta pagina pe facebook: https://www.facebook.com/pages/Sufl%CE%B5%CE%A4- %C4%90%CE%B5- C%CF%83%CF%81%CE%AFl/234950583375921?sk=settings&tab=public§ion=short_desc&view#!/pages/Sufl%CE%B5%CE%A4-...? (mai mult)
:D :"> :P Stiti ca vine Pastele ( Intai Paste fericit! :* :* )! \m/
Sal prieteni. Am adaugat vreo 500 de oameni pe facebook fara sa- i cunosc. Am vrut sa- mi fac prieteni dar majoritatea nu imi raspund la mesaje. Ar trebui sa nu mai incerc sa imi fac prieteni in felul ...? (mai mult)
Exista vreo floare pe nume Corina? Daca da dati-mi link.ul.Astept raspuns cat mai repede! Multumesc!
Am un LG OPTIMUS ONE SILVER(P500) si vreau sa pun la fiecare contact o melodie.Stiu ca de la setari nu se poate ca am incercat si sa imi dati o aplicatie sau ceva, nu conteaza ce. FUNDA!
Ca sa pot viziona filmul Capitan America: The winter soldier trebuie sa fi vazut si partea 1 a filmului?
Stie cineva lumi virtuale 3D gen Sims?
Buna TPU as vrea sa-mi cumpar un telefon dar nu stiu ce sa aleg dintre Nokia c3 sau blacberry curve 8520. Ce parere aveti funda
am o cicatrice la barbie, acum 6 ani, cand aveam varsta de 9 ani, am dat cu barbia de ciment si s- a despicat barbia si trebuia sa fie cusuta, acum zici ca am o barbie dubla (asta nu e cine...? (mai mult)
Dacă despart doua perusele si în loc de una,aduc un mascul, vor murii? Aş vrea să fac un schimb.
Buna :). Am si eu o intrebare. Stiti vreun site care face atestate in Access sau Visual Basic? Am nevoie urgenta sa comand unul si am cautat aproape peste tot. Profesorul de la scoala nu accepta un atestat...? (mai mult)
Ce parere aveti de covoarele tip Saggy? Sunt mai bune decat cele persane? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?