Am nevoie de niste melodii pentru un dans ritmat de majorete.Ma puteti ajuta?
Imi dati niste modele de sms-uri amuzante de cracun...
Buna TPU.am si eu o intrebare.mai demult cand eram micutsa ascultam o mel ca nicolae huta si susanu parca. era intr-o discoteca si la un momendat zicea susanu ceva cu. tu printesa si eu vagabont ceva de...? (mai mult)
Dintre: -Picasso -Messi -Hitler -Hanah Montanna -Basescu -Luis Royo -Guta -David Guetta Cine ai vrea sa fi :P Eu Luis Royo :P
Dau funda pentru cine imi da fisierul asta(gratis) sau o metoda de al downloada : http://barnbuddy.zxq.net/!
De ce sunt semenii mei niste gunoaie umane? Cum poti sa rezisti din punct de vedere moral, sufleteste si financiar in jungla asta? Chiar merita?
BUna! RAspuns urgent. Un coleg de scoala maine joaca in echipa scolii cu o alta scoala, si vrea sa scrie pe tricoul lui ceva iar cand da gol sa si-l dea jos. Ce ar putea scrie? Raspuns urgent! Funidtza...? (mai mult)
Neata TPU users...nu stie cineva voturile participantilorvla Concert La Palarie editia aVIa? sau macar cine e liderul? fundita :) (voturile afisate astazi)
Am si eu o mica problema acum 2 zile aveam vreo 12 funda si aclelasi puncyaj acum am 14 si nu-mi apar punctele in plus oare de ce?
Buna prieteni! As vrea si eu miscari de dansuri! Dar nu pe yutube.Ms mult!
Dati-mi un site de pe care pot downloada Photoshop dar nu varianta trailer (30 de zile) Multumesc anticipat :*
Vreau si eu niste replici dure.merci :)
Relieful Irakului foarte pe scurt(dar esential). Funda
Jocuri gen james bond blood stone stiti?
:) incerc si eu de 2 ore sa imi caut o haina draguta de iarna pe net, bineinteles ca nu mi-am gasit tinand cont de gusturile mele; )) adica sunt tare, , fitoasa, , in materie de haine. asa. si...? (mai mult)
Cat de tare v-ati imbatat vreodata?:)
Unde va duceti de sarbatori[craciun, revelion.]?;-x
Salut s-a descoperit o gaura neagra aproape de tera si e pe cale sa inchida galacsia noastra s-a inteles ca a mai inghitit doua galacsi, iar eu cred ca trecem in tr-o alta dimensiune ca nu ai cum sa...? (mai mult)
Cine e littletweety sau alesexygagica si ce legatura au cu mine?
Fundaa. Buna, spuneti-mi si mie cel mai buna varianta de a copia fara a fi vazut. Maine dau test la engleza, si daca ne prinde ne da 2. Iar eu m-am gandit sa-mi scriu pe blugi mic ca se vede, si chiar...? (mai mult)
Vin sarbatorile de iarna.frumos:X ce cadou faci persoanei iubite?:)cel mai bun si frumos raspuns prm fundita
Daca ii dau ignor cuiva din lista imi poate sparge parola?
Cum se procedeaza ca pe facebook sa nu mai apar online pentru prieteni? multumesc
Particip la vanatoarea de vampiri-kubeti, si as dori sa va intreb daca ma puteti ajuta cu o insigna ceva... daca da lasati-mi id-ul vostru intr-un mesaj. Bafta si o seara placuta:)
Sincer, nici nu stiu cum sa-ncep. Scriu aici deoarece, nah, " trebuie' " sa ma descarc. Bunicul meu are cancer la stomac si este in faza terminala. El nici macar nu stie ce boala are, este la spital....? (mai mult)
Stie cuneva de unde pot lua id-urile celor doi deaseara de la comanda la mine? in special pe al baiatului(cel ce consuma THC)
BUNA TPU! dati-mi un sil cat mai misto de imbracaminte( sa fie in negru):D Scz de greseli dar ma grabesc:P Dau funda la cel mai bun raspuns;-)
Stiti cazuri reale despre violenta in familie? S-au luat masuri?
Am vazut ca majoritatea vorbiti despre Sims 1, 2, 3 puteti sa-mi explicati si mie ce fel de joc este? il jucati online sau nu? si care este mai interesant, sau care ar trebui sa incep sa il joc, 1,...? (mai mult)
Buna TPU :)! Cand se terima acest semestru? :-?
Ce zodie sunt cei care sunt nascuti pe 20 iunie? fundita
Buna as dori sa trimit un Mail celor de la Yahoo Romania! nu stiu adresa lor de mail! ce as putea face sa o aflu! multumesc dau funda:X pentru cei care dai ras numai pentru funda
Tot pentru reprezentante Avon. Pe site scrie ca, comanda mea este retinuta pentru verificarea creditului.Am inteles ca arata asa daca nu am platit o comanda, dar deja o pun pe cealalta. Dar eu azi am...? (mai mult)
Salut.Desi am citit destul de multe intrebari de acest gen pe site, as vrea sa primesc un raspuns cu referinta directa la intamplarea mea. Am atins pantalonii prietenului meu in zona in care erau umezi...? (mai mult)
Urgentaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! De cateva zile nu pot sa intru pe Mesenger tot imi arata Cannot load resource Dll stie cineva ce e aia? Daca stiti ce e si cum se rezolva va rog raspundeti plus veti primi...? (mai mult)
Credeti in fantome? sincer
Va salut! Acu vreo 2 ani au inceput sa imi apara cosuri. Mai axact la 12 ani. Ok, acum am 14 si in principiu cosurile mi-au trecut dar parca nu se vede din cauza unor pete foarte mari rosii pe care le...? (mai mult)
:x Vreau si eu sa-mi fac un oracol. Dati-mi niste exemple de intrebari. Cele mai multe primesc funda! :)
Voi mintiti? Eu sincer nu prea.
Funda! Ce adidasi sunt astea in afara de nike, vreau ceva mai concret, vreau sa caut pe net si sa cumpar, dar nu gasesc :| http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images4.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/08/06/9/0/246874474-4929382-700_700.jpg&...? (mai mult)
N-am stiut unde sa pun intrebarea dar cred ca aici se potriveste cel mai bine Ce parere aveti despre aceasta delicatesa a chinezilor: ciorba de fetus uman :O Costa 4.000$ si se mai adauga niste ierburi...? (mai mult)
Vreau si eu un mesaj de dezamagire... de despartire.
Pe cat se deschide patinoarul ice magic din buzau?
Ce parere aveti despre violenta?
Cine vrea sa fie vecin cu mine? Sunt LVL 14 nu joc de mult
Funda cui raspunde primul. Cum fac sa pun o intrebare cu anonim? :)
Spuneti mi cel mai tare film de comedie la care sa te poti rade nu gluma si fara scene XXX. Funda cel mai bun!
Sunt cls a11a si am de rezolvat primele 50 variante 2008, matematica M2 partea a2a cu matrice. Pot gasi undeva rezolvari sau indicatii sa ma pot verifica?
Ce bancuri stiti :))?
1. programul adobe flash player 10.1.102.64 este gratuit de descarcat si de folosit (ca nu pot sa ma joc fara el pe yahoo mess) 2.am vrut sa a mi instalez un alt antivirus si am descarcat cyberdefender...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?