Se poate schimba url de la hi5?
E o problema daca ma matsubrez (am aproape 12 ani)?
Puteti sa imi spuneti cam care ar fi profetiile lui Nostradamus? Dau funda la cele mai multe :D
Am nevoie de cat mai multe informatii despre cum era scoala in perioada comunista.(uniforma, profesori, elevi...etc). Multumesc!
Pentru cei care joaca Vanatoarea de vampiri:aveti cumva la dubluri: scut si aglinda? plsss am nevoie. multumesc
D-au la schimb hack de metin2(multi hack)pentru un hack de. exp dau speed atak sau orce hack care te face sa cresti repede(id:carmen_fun1) P. S:m-am saturat sa cresc ma chinui o saptamana ca sa fac 10%:|...? (mai mult)
Help! Nu mai am idei pentru` postari pe blog :| Ceva idei:-s? funditSa!
Cu ce se curata fondul de ten de pe haine? am dat cu vanish dar nimic.:( mi-am patat camasa si tricoul favorit, culmea:(:(
Cui ii place justin bieber imi spuneti? cui ii place sa imi spuna si mie daca stie niste melodii noi din 2010 sau mai recente? va roog, fundita!:)
Cum poti sa te faci pe imvu vip cu imvu mafia? Miam facut si eu un cont ...Cine ma ajuta FUNADAA:x
FUNDA-cum modific la winamp mai exact :sa fac melodia sa mearga incet, sau repede repede ca am facut o data si m-am amuzat foarte tare si mai vreau!:P
Sunt noua pe TPU.Deci, cineva vrea sa-mi trimita o cerere de prietenie, s-o faca.
Si totusi. cateodata stau si ma uit pe tavan gandindu.ma ce o sa se intample dupa moarte.:|. adica. daca e dupa BIBILIE. o sa vina odata si odata Judecata De Apoi. dar daca murin inainte de ziua aia cu...? (mai mult)
Am si eu o problema la placa audio. Instalez driver-ul si dau restart si tot nu imi merge. Prima data am crezut ca este de la boxe am bagat si castile si nimic /. Am dat la volume mixer si vad ca...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste metine private cu otel cu king va rog mulltt, raspunsul castigator ii voi da o funda
Am o problema la tema la romana... Trebuie sa povestesc pe momentele subiectului a II-a parte a povestirii "Florin scrie un roman" de Mircea Cartarescu. PS:poveastea intrega (cum o am eu in? (mai mult)
La facebook zice ca trebuie sa bag codul de confirmare de la email dar nu stiu care! vai stiti?
Eu sunt foate nefericita.pentru ca ma simt urata.desi multi imi zici ca sunt frumoasa.desi eu ma gandesc mereu ca sunt urata puteti sa radeti de mine dar asta e adevarul.nu stiu cum sa trec de starea asta...? (mai mult)
Cine mai stie jocuri gen lady popular?
Cine imi spune niste citate pentru descrieri la pozele de pe hi5? Vreau din toate categoriile:fite, putere, adevar, minciuna, fericire, tristete, love, prietenie, slabiciune.Cine imi spune din toate...? (mai mult)
Cine mai are cont pe Petville, am nevoie de vecini, va rog! Numele de pe PetVille e Sigmund.
ma intrebam ca ar fi normal ca la 10ani sa ai 30-31 kg? si sunt destul de inalta
as vrea sa stiu la ce firma de produse e mai convenabil sa fii reprezentant?(avon, oriflame dar si altele)
Buna TPU.Caut un joc FPS...jocul incepea intr-o cladire, se auzea sirene de politie si politia striga "predate" in engelza totul era rosu(parca) si trebuia sa iesi din cladire, in al 2-lea nivel ajungeai? (mai mult)
Unde pot gasi si eu poezia,, Alba" de Tudor Arghezi, sau daca o stie cineva poate sa mi-o spuna si mie? ca la biblioteca e inchis!
Mergeti la cersit (colindat)de sarbatori?:))
Cum pot sa ies de pe TPU?
Am cum sa pun parola numai la un singur fisier din calculator? Daca da, cum?
Dintr-o data mi-a disparut hi5-ul:(! cum il pot reface adica il mai pot face la loc? sau trebuie sa imi fac unul nou?:( funda mare!;)
Hey guys!:D Am nevoie de o parere.Eu vreau sa imi iau un telefon nou.Si nu ma pot decide. Vreau unul Touch dar am auzit ca se strica repede. Dati-mi si mie niste exemple de telefoane care au aparut noi...? (mai mult)
Mie mi-ar fi placut foarte mult sa port numele Gertrude! desi sunt romanca, nu stiu suna asa aparte, deosebit... ce parere aveti de nume?
Cui ii place FaceBook?
Am inceput sa nu ma mai inteleg cu prietenii mei:))de fapt asa si asa, dar mereu exista loc pentru alti.Sugestii cum as putea sa imi fac alti noi? mersi:*:*Si nu vreau observatii:))
Va place?;;) http://www.statusdinemoticoane.ro/statusuri/noi/19986/I_Hate_U.html pls un vot
:D Daca un baiat vrea sa auda neaparat de la o fata ca il place, atunci are de gand sa ii dea o sansa? :P
Cum ii dai de inteles unui baiat ca il placi?
Cine are idei de posturi funny pentru blogu-ul meu www.lovethedogs.blogspot.com? Cel cu cea mai funny idee primeste funda! Atentie ca blog-ul nu este despre caini...
Am mai pus intrebarea asta odata, dar fara raspuns. Deci care e cel mai lung cuvant in Limbajul Romanesc, fara ca NICI o litera sa se REPETE
Revista "Comorile Pamantului" apare saptamanal? Sau?
Cum pot sa-mi schimb adresa de hi5?
Imi puteti spune si mie o lista cat de mica cu jocuri super tari pc? funda pentru cele mai tari
Tipul chel din avatarul meu:Father Cornello(Parintele Cornello) cum l-ati descrie?
M-am gandit sa realizez un concurs(nu se dau premii :)) ) numit:, , Cea mai interesanta tara". Fiecare user va avea dreptul sa voteze cu un singur vot o singura data si o singura tara in fiecare etapa...? (mai mult)
Hey buna:*... Abia mi-am facut contul pe TPU.Si nu prea stiu sa umblu pe aici.Cine ma ajuta si pe mine cu cateva detalii? Dau fundita:*. Pupici:*:*:*.
A urmarit cineva Legendele Palatului:Doctorul Hur Jun? Cum vi s-a parut? Eu zic ca a fost cel mai bun serial korean de pe tvr1 pana acum!
Cum vi se pare videoclipu'? http://www.youtube.com/user/FuNkyPanKyZ
[funda xD]Vreau si eu sa-mi instalez resident evi degeneration sau resident evil 4(3d) pe samsung corby si nu merg. De unde leas putea lua si cum pot sa le convertesc sa mearga pls help(n-am cablu de date)...? (mai mult)
Nu vi se pare incredibil sa poti sa faci plaja in 13 noiembrie? Asta-i incalzire globala sau ce e?
Cine a iesit de la dansez pentru tine, si cine a intrat la duel? cum vi s-au parut dansurile, si cum vi s-a parut ca s-au descurcat?
Cine urmareste Full Metal Alchemist:Brotherhood(fraternitate)? Voi pune numeroase intrebari si discutii pe tema acestui anime de acum incolo.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!