TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 4738
  • 4739
  • 4740
  • 4741
  • 4742
alisscrazy
în 13 Noiembrie 2010 | alisscrazy întreabă:

Am si eu o intrebare vreau sa fac multi multi multi multi bani in barn buddy pentru animale si altele si vreau sa ma ajutati sau cum pot creste mai repede in level am un prieten care pe zi face 4 sau 5...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2010 |

Care participa la concursul kubeti... am nevoie de scut si cartea vrajitorilor... am la dubluri: tulpina de trandafir, soare, usturoi, sageata de argint, apa sfintita, tarus. Scrieti-mi in privat

3
Răspunde Raportează
bengosu2010
în 13 Noiembrie 2010 | bengosu2010 întreabă:

Cum fac la metin2 ro sa nu detecteze hack-urile?

5
Răspunde Raportează
☣ JoHNnY ☣
în 13 Noiembrie 2010 | ☣ JoHNnY ☣ întreabă:

Cn stie de unde pot sa descarc niste aplicatii sau jocuri pentru skype wp-s1

1
Răspunde Raportează
anananana
în 13 Noiembrie 2010 | anananana întreabă:

Cine imi spune si mie ce sa fac sa imi mearga castile? Sunt casti normale nu au o firma anume :( dar nu merg Cine imi spune cum le pot face sa mearga primeste Fundita` :* Multumesc >:D

1
Răspunde Raportează
LittleDreamer
în 13 Noiembrie 2010 | LittleDreamer întreabă:

Atacurile de panica se pot intalni si la adolescenti? Cred ca sufar de asa ceva, pe internet gasesc multe informatii, dar diferite. Daca stiti din proprie experienta m-ar putea ajuta. Multumesc....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dot
în 13 Noiembrie 2010 | dot întreabă:

Ce alegeti dintre: cafea la ibric... expresso sau instant? ma refer la gustul cafelei nu la timpul ce il petreci facand'o

7
Răspunde Raportează
rockeritzanumber1
în 13 Noiembrie 2010 | rockeritzanumber1 întreabă:

Maine va fi ft cald unde as putea sa merg(in braila)

1
Răspunde Raportează
Letty03
în 13 Noiembrie 2010 | Letty03 întreabă:

Are cineva cod Webkinz? Daca are cautati-ma pe ID lety_dulcica si va rog mult saa-mi dati si mie.Va dau funda.

6
Răspunde Raportează
BlackScribble
în 13 Noiembrie 2010 | BlackScribble întreabă:

Hey! Cine stie ceva program cu care sa vezi cum arati in diferite haine? Ceva de genul cu e si Taaz, care e tot asa doar ca pentru machiaj. Dau funda:)

1
Răspunde Raportează
rbk
în 13 Noiembrie 2010 | rbk întreabă:

Cei din BRASOV: Stiti la ce ora este concertul Smiley si unde?:D Funda;)

3
Răspunde Raportează
Bulina_4880
în 13 Noiembrie 2010 | Bulina_4880 întreabă:

As vrea sa imi dati si mie niste siteuri cu poze artistice :X Ceva frumos mai extravagant:o3 Va rog Fundita:X:X

1
Răspunde Raportează
Hebi
în 13 Noiembrie 2010 | Hebi întreabă:

Imi dati si mie un link sau ceva de unde pot downloada un patch pentru fifa 2011 cu steaua, dinamo etc?

2
Răspunde Raportează
alicool
în 13 Noiembrie 2010 | alicool întreabă:

Buna la toti.Ma plictisesc ce pot face?

4
Răspunde Raportează
LifeIsNotPerfect
în 13 Noiembrie 2010 | LifeIsNotPerfect întreabă:

cate cantece are miley cyrus in total?

3
Răspunde Raportează
frumusika1
în 13 Noiembrie 2010 | frumusika1 întreabă:

Ce va place mai mult webkinz sau secretbuilders?

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2010 |

In curand (cam 2 luni) o sa fac 14 ani si as vrea sa stiu ce pot face.ma gandeam ca pot organiza petrecerea acasa si sa ne uitam la niste filme, sa jucam cate cava, poate sa facem si spiritism:))si ma...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mileycyrus_3073
în 13 Noiembrie 2010 | Mileycyrus_3073 întreabă:

Cine imi spune si mie cum se fac bani pe IMVU am inteles ca iti trebuie un catel dar imi da putini bani si trebuie sa astept mult...alta cale de a face bani? Fundita:*:*

2
Răspunde Raportează
SooWhat
în 13 Noiembrie 2010 | SooWhat întreabă:

Am si eu o prietena si stau cu ea de aproximativ o luna sau doua... Dar acum vreau sa-i creez ceva frumos si sa i-l dau. Vreau sa fie prelucrat de mana... I-am facut un lantisor dar mai vreau sa-i fac ceva? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
aaaa12345
în 13 Noiembrie 2010 | aaaa12345 întreabă:

Funda! Ma plictisesc si m-am gandit sa va dau o temea.Desenati pe www.desenatori.ro si dupa cand tterminati desenul sati salveaza si dati likul s ail vad cel mai reusit desen primeste funda si a sa fac...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ioana_6047
în 13 Noiembrie 2010 | ioana_6047 întreabă:

As vrea o reteta pentru tort de biscuiti insa una buna, pentru ca am cautat pe google si toate sunt diferite! mersi frumos dau funtita

1
Răspunde Raportează
scumpikkk
în 13 Noiembrie 2010 | scumpikkk întreabă:

cine ma poate ajuta si pe mine, vreau sa descarc muzica de pe net gratis si legal...si la cateva site-uri.am incercat. dar nu pot decat jumate din melodie...sau cu, cablu de date.cum trebuie sa-l? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2010 |

Cu ce program a fost facut acest videoclip? Funda http://www.youtube.com/watch?v=D8RR3mfLcN4&feature=related

1
Răspunde Raportează
Me_3722
în 13 Noiembrie 2010 | Me_3722 întreabă:

Funda! La http://www.vanatoareadevampiri.ro aveti dubluri? Daca aveti scut, tulpina de trandafir, oglinda sa ma anuntati, eu am usturoi, carte de vraji, sageata de argint pentru schimb. Daca doriti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
keepa
în 13 Noiembrie 2010 | keepa întreabă:

Stiti cumva daca gasesc branza mascarpone la penny? ca mi-ar fi lene sa ma duc pe jos degeaba si mi-e asa de pofta de tiramisu:X

2
Răspunde Raportează
me_5879
în 13 Noiembrie 2010 | me_5879 întreabă:

Hey... e adevarat ca daca visezi pe cineva acea persoana a adormit gandindu-se la tine?

5
Răspunde Raportează
mihaa
în 13 Noiembrie 2010 | mihaa întreabă:

Liuba partenera lu Botezatu de la dansez pentru tine, mai este in baletul, dansez pentru tine? aseara nu am vazut-o, sau poate am fost eu foarte atenta va multumesc

3
Răspunde Raportează
Agapimu
în 13 Noiembrie 2010 | Agapimu întreabă:

dupa ce reinstalezi un Windows, iti mai merge netul dupa aceea, sau trebuie sa suni pe cei de la net` sa ti-l activeze din nou? pentru a merge netul, trebuie un program instalat in pc`? Deoarece...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
0m3d
în 13 Noiembrie 2010 | 0m3d întreabă:

Ajutor TPU. Am si eu nevoie de ceva indrumari legate de reactiile redox la chimie :|. Cum se fac aceste reactii, am luni test si am ceva exercitii care se fac cu acest tip de reactii, dar problema este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreiutzucu
în 13 Noiembrie 2010 | andreiutzucu întreabă:

Cam ce se scrie intr-un jurnal secret? pai eu de ex scriu ca azi a fost o zi insorita, m-am trezit dimineata, am plecat la scoala unde am luat un 10 la lb-romana am venit acasa, m-am dezbracat de hainele...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
clauss
în 13 Noiembrie 2010 | clauss întreabă:

Am facut un credit acum doi ani si ceva si am platit rata pana acum 4 luni, nemaiavand bani am ramas din luna iunie restant, pur si simplu nu pot s o mai platesc si cred ca nu o mai platesc o perioada...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreiutzucu
în 13 Noiembrie 2010 | andreiutzucu întreabă:

O MARE FUNDITAam winamp cum fac ca la melodi sa le fac mai rapide sau mai incete?

1
Răspunde Raportează
ȘtefiȘtef
în 13 Noiembrie 2010 | ȘtefiȘtef întreabă:

Din ce tara e Justin Bieber? fundita :D

4
Răspunde Raportează
Mileycyrus_3073
în 13 Noiembrie 2010 | Mileycyrus_3073 întreabă:

De unde pot lua si eu teme pentru telefon(samsung corby)? Multumesc:*:* pentru ajutor

1
Răspunde Raportează
Hebi
în 13 Noiembrie 2010 | Hebi întreabă:

De unde pot downloada pcsx2 0.9.6 care sa aiba la configurare la control twinpad? am gasit mai multe pe net dar nu au twinpad si nu merg toate jocurile inclusiv wwe...

2
Răspunde Raportează
mgtow
în 13 Noiembrie 2010 | mgtow întreabă:

Sall, ieri am facut comanda de un ceas de 25 € dar nu imi aduc minte cum se cheama deci: la ora si minut are 2 balamale mici care acestea tin placulele ele cazand cu trecerea timpului ca si cum ar fi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lorє๔คnค
în 13 Noiembrie 2010 | Lorє๔คnค întreabă:

Stie cineva de unde se poate cumpara kubeti garlic sau cand apare pe piata? Stiti, pentru concursul vanatoarea de vampiri?*Multumesc anticipat!*

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2010 |

Va place compunerea mea? Intr-o zi de toamna, pasarile rupeau cerul in doua la plecarea in tarile calde.Frunzele si-au schimbat culorile si cateva dintre ele au cazut.Natura parca imbatranea. ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2010 |

Vad unele intrebari aparute pe shotbox, cei care suntem online sunteti de acord sa le dezbatem?

1
Răspunde Raportează
dienutzam
în 13 Noiembrie 2010 | dienutzam întreabă:

Particip la concursul Kubeti vanatoarea de vampiri si am urmatoarele dubluri: 2x apa sfintita, 1x usturoi, 4x oglinda, 3x tarus, 1x soare, 1x scut. Am nevoie de Tulpina de trandafir si Puterea vrajitorului....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
viktor23
în 13 Noiembrie 2010 | viktor23 întreabă:

Cum se poate sterge o intrebare postata cu cateva luni in urma pe acest site?

2
Răspunde Raportează
mistikk
în 13 Noiembrie 2010 | mistikk întreabă:

Buna all este o melodie pe care o caut de foarte mult timp nu stiu cine o canta si nici versurile dar la inceput zice vreo doua cuvinte un tip apoi canta o fata si seamana putin cu melodia lu Jay Sean...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alle3xandra
în 13 Noiembrie 2010 | Alle3xandra întreabă:

Intrebare pentru reprezentantii sau liderii Avon : Daca sunt reprezentant si nu-mi ridic comanda, ce se intampla? Adica am facut o prostie si nu vreau sa-mi ridic aceasta comanda :( Ce se intampla? O returneaza...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
raluca_2031
în 13 Noiembrie 2010 | raluca_2031 întreabă:

Buna de ce nu pot sa intru pe pagina care eu o aveam i-mi da eroare mersi

1
Răspunde Raportează
alexxino
în 13 Noiembrie 2010 | alexxino întreabă:

Salut la scuola ie o fata si im place de ia si nu stiu cum sa ma sac sa ma placa puteti sam dati niste sfaturi va rog frumoss ie important pentru mine sam raspundeti

3
Răspunde Raportează
boby_4561
în 13 Noiembrie 2010 | boby_4561 întreabă:

Va rog sa ma ajutati, nu vad ce scriu pe mes si nici ce primesc, am reinstalat mesul dar la fel, am incercat tot ce stiu dar nimic, va rog ajutati-ma, multumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
Rachel
în 13 Noiembrie 2010 | Rachel întreabă:

sugestii de id-uri de messenger:D...va rog:D

5
Răspunde Raportează
Bulina_4880
în 13 Noiembrie 2010 | Bulina_4880 întreabă:

As vrea sa imi spuneti si mie ce as putea face afara cu prietenii. Iesim dar ne plictisim si nu stim ce sa facem:) Pls funda pentru cel mai bun raspuns;;) :*:*

5
Răspunde Raportează
alisscrazy
în 13 Noiembrie 2010 | alisscrazy întreabă:

Vreau sa va intreb ceva trebuie sa platesc bani ca sa imi modific pozele pe picnik? va rog dau funda

1
Răspunde Raportează
nyky_1703
în 13 Noiembrie 2010 | nyky_1703 întreabă:

Vreau si eu niste ideei cum sa imi fc id:-/ plz[funda pentru cel mai bun raspuns]

2
Răspunde Raportează
  • 4738
  • 4739
  • 4740
  • 4741
  • 4742
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Misteriosul333
    trimisă acum 11 ore

Misteriosul333 întreabă:

De ce România contribuie cu 50 de milioane de euro la apărarea Ucrainei, în timp ce unii români mor de foame?
    53 răspunsuri
  • 6Zorga6Vox6
    trimisă pe 5 Ianuarie

6Zorga6Vox6 întreabă:

Mă uit la cât de repede a evoluat totul până acum, în 2026, și parcă nu mai are sens să zicem că AI- ul e doar un program. Dacă el știe deja tot și procesează realitatea mai bine ca orice...? (mai mult)
    39 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 5 Ianuarie

Aurel100009 întreabă:

De ce in viata asta imi apar in cale doar oameni prosti? In special la locurile de munca. Cu care nu ma pot intelege sub nicio forma, unii sunt doar cu scandal, sunt asa de idioti ca imi vine sa ii omor,...? (mai mult)
    35 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 4 ore

Aurel100009 întreabă:

Va cadea vreodata regimul comunist in Coreea de Nord? Acolo au cele mai ciudate legi, ii greu de crezut ca exista o astfel de tara in sec. XXI. Acolo internetul nu exista, au un internet dar facut de...? (mai mult)
    28 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.773
  • Întrebări: 3.954.889
  • Răspunsuri: 17.667.062
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 21 minute
Ce zici de un quiz?
Twilight

Twilight

Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.100 Adolescenţi
  • 55.626 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.890 Auto & Moto
  • 144.265 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.126 Carieră
  • 20.370 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.425 Conversaţii