Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Pronostic Rapid-Steaua in Cupa Romaniei? Pronostic corect=funda!
Ce program de mixat muzica stiti?
Cum se trabduce intrebarea din engleza "What did Hughie feel about the beggar?"? funda
Incercati si voi cu toate ca nu prea iti da incontii dar mie mi-a dat foarte cuminte http://www.ejocurigratis.ro/games/497/mos-craciun.html spuneti rezultatul vostru
Cum se traduce cuvintul "feel" din engleza? va rg sa-mi spuneti mai multe variante DAU FUNDA, imi trebuie urgent
de unde pot downloada pawer point si cum il pot instala? urgent! fundita.
Ce severe tari cu 100% rate de metin;) :D
Daca vi s-ar oferi sansa sa mergeti in Laponia acasa la Mos Craciun a-ti accepta?
Am o mica mare problema, folosesc placa cam de 3 luni o data la 2 saptamani, cum imi dau seama daca am parul' ars? Imi cade foarte multe fire de par... E ceva normal? E din cauza placi? Acum 2 ani mi-am? (mai mult)
Cat cost suplimentar iti faci daca intri o data pe internet, in orange?! scuati exprimarea, dar n-am stiut cum sa pun altfel intrebarea.multumesc:)
Ce faceeeetzi? >:D
Cum iti dai seama cand un parfum e de calitate? Cum trebuie sa arate /miroasa parfumu ca sa-ti dai seama daca persista sau nu? Stiti ceva? Dau si fundoaie.
Buna vreau si eu versuirle in romana la Miley Cyrus - My Heart Beats For Love fundita:X
Va rog mult sa ma ajutati! Fratele meu a lasat usa deschisa si mama intindea rufe iar papagalul meu a zburat afara.Eu eram la scoala si acum nu ma mai pot abtine din plans.Va rog ajutati-ma sa combat supararea...? (mai mult)
Care sunt piedicile din viata voastra?
Care sunt punctele voastre tari si care sunt cele slabe?
Salz... imi puteti spune si mie ce inseamna ciunga scuzati-ma ca va intreb dar chiar nu stiu am cautat in dictionar si nu am gasit ma puteti ajuta i va rog nu radeti de mine!:-ss
Cred ca va fi razboi.si cred ca ainceput deja.fiindca lumea are o trista amintire despre razboaiele de tot felul; de expansiune, religioase, politice, razboiul rece, cred ca va evita iarasi un razboi...? (mai mult)
Ce as putea sa fac incat sa ii dau de inteles unui tip care ma place ca si eu il plac si sa il fac sa faca el primul pas? nu vreau raspunsuri de genul "fa tu primul pas, nu sunt genul de persoana". ps:...? (mai mult)
Care este parfumul vostru preferat? Si sper ca n-o sa ziceti doar de alea de 3 milioane :P...
Urgent! Vreau si eu lista de la Romanul adolescentului Miop Cu toate personajele si cu 2 3 Detalii despre ele primeste funda
Se spune ca rasul ingrasa Cum te'ar putea ingrasa?
as vrea sa stiu voi cum invatati la scoala? lectiile pentru a 2-a zii? eu nu prea am note bune si as vrea sa incerc metode noi de invatare :). multumesc anticipat
Care ar fi ultimul lucru pe care l-ai face daca maine ai sti ca va fi sfarsitul vietii tale?
Buna` :) Am nevoie de pr la bb... :D http://ae-demi.hi5com si linkul` http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852& view-params=%7B%22src%22%3A%22refurl%22%2C%22r%22%3A%22395103406%22%7D? (mai mult)
Vreau sa aflu parerea voastra. daca esti la scoala si esti balonat si iti vine sa tragi un (stiti voi ce) si nu puteti sa va abtineti (sub nicio forma) ce faceti? unde v-ati refugia pentru a va...? (mai mult)
De ce s-au despartit 3SE? Si var placea sa se reuneasca?
ce v-ar placea sa cititi pe un blog? va rog ajutati-ma am nevoie de asta urgent mersi
Care imi face si mie o poezie cu titlu pace sau non-violenta? lss ofer 2 fundite
Dau funda! Cum se numeste melodia de la minutul 6.06 din videoclipul http://www.youtube.com/watch?v=XmgZ_mLk-Jk Va rog ajutati-ma, dau FUNDA
Cu ce imi pot spala dintii pentru mai multa albire? Mai bine zis cu ce;;). Thanks :*
Ce jocuri mai jucati vreau si eu cateva pareri
Cum se mai spune si : De ce faci zgotmot?
Buna tuturor... As avea o intrebare pentru. baieti;)) Ce ati zice sau cum ati reactziona daca o fata var saruta pe neasteptate?;))
"Caut dj pentru un post de radio informatii pe id de mess- radiospacemusic...sa aveti cat de cat experienta in asa ceva...va astept"
Buna TPU:*, vreau sa fac o farsa cuiva printr`o scrisoare de dragoste. Aveti ceva idei? Vreau sa sune siropos. Cine are cateva idei bune primeste fundita :*
Daca poate sa imi spuna cineva care sunt cale 2 nume ale mele dau fundita ( acelasi ca usernameul)
Va rog imi puteti spune unde ma inregistrez pe lightmt2 sau imi dati siteul de la alte servere private? dau fundita!:X:X:X:*:*:*
Voi ce credeti despre noul serial MI PECADO? Ce credeti ca i se va intampla cu renata sau ceilalti?
HA HA HA! Nostradamus si alti clarvazatori cum ar fi Vanga (din Bulgaria care a prezis multe si sau adeverit ex:11 septembrie 2001 etc) Sau gresit amarnic cind au prezis ca astazi 11 noiembrie 2010 sa va...? (mai mult)
Hey :-* am si eu o intrebare :D cine stie cum sa refac o cartela de cosmote blocata fara puk sau sa`mi dee pin nou? Dau funditsaaaa :X
am si eu o problema in clasa, toti colegii mei is foarte fitosi, si in ultimul timp chiar nu ii mai pot suporta deloc. Cand ii vad ma apuca crizele si nervi. Ce pot sa fac in legatura cu asta?...? (mai mult)
Pentru cei ce joaca Europa Universalis 3 HTTT: Cum editez(cum schimb) efectele "Defender of the Faith"("Aparatorul Credintei")? Nu mai vreau sa imi ia 20% mai mult la tehnologiile production(productie)...? (mai mult)
am o curiozitate! vreau s stiu si eu -2diviziuni a muntilor banatului -2 diviziuni a grupei nordice a carpatilor orientali -3 diviziuni a campiei de vest -si 3 caracteristici a campiei de...? (mai mult)
Vreau si eu statusuri noi daca aveti! FUNDITA!
Buna TPU. cate monezi imi trebuie pe tamagochi.ro ca sa pot sa iau codul de reincarcare de 6 euro?:D
Samsung vs LG vs Sony vs Panasonic? La televizoare ma refer. Si de ce? Argumentati-va raspunsul!
De ce, in ciuda inteligentei lor de invidiat, unii devin niste veritabili naivi, atunci cand se indragostesc?
In mod normal, am o parere destul de proasta despre asa zisii "emokizi". Cred ca sunt niste copii alintati carora li se ofera prea mult. Dar uite ca viata mi-a pregatit ceva neasteptat. Anul asta m-am...? (mai mult)
O gluma, un banc pentru concursul de miss? [fundita pentru cel mai amuzant rasp:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.