Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Hey.Care imi zice si mie un antivirus ft bun si linkul de unde sa il descarc.Pls.Funda
Cine are un cod pentru sims 3 nefolosit? trimiteti prin mesaj cel mai bun funda
Credeti in Al Trei-lea Razboi Mondial? Eu unu nu cred :-p Si daca credeti dc si daca nu credeti iaras dc?
Cum se numeste acea melodie de la inceputul ep. Sony si steluta ei norocoasa
Vreau si eu un program de editat poze gratis si de descarcat si de folosit
De ce imi apare ca am camera web deconectata, cand ea este conectata?
Daca nu iti incepi viata sexuala poti avea probleme cu ciclul neregulat, pilozitate excesiva, etc? astept raspunsuri, rog seriozitate!
Salutare tuturor! Ce parere aveti de urmatoarea maxima, spusa cu mult timp in urma de cineva celebru: fiecare popor are conducatorii pe care ii merita! Imi amintesc ca in prima clipa cand am auzit aceste...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine putin la engleza:D? Deci trebuie sa completez cu o forma a verbului tu come.Propozitia suna cam asa: Louise's parents first... to the Cliff Hotel in 1995.Nu stiu exact care forma? (mai mult)
Melodia mea preferata e the boy the boy a ta care e?
Stiti vreun telefon bun, pana in 270 ron?
Deci la scoala am invatat stiu lectia si ma pune sa o zic! parca mi se goleste mintea si nu mai stiu nimic! de ce?
Oameni buni, poate sa-mi spuna cineva care sunt motivele nuvelei "Toiagul pastoriei"?
Credeti ca merita sa practic un sport de performanta numit foorbal, prof. meu de sport zice ca sunt f. elegant in joc si f. bun, de asemenea sunt capitanul scolii chiar daca sunt cls a 7a(deci nu cei...? (mai mult)
Ce sanse amvem sa tinem campinat european in impreuna cu bulgarii.
Cine crederti ca iacampionatu eu zicca otelu.
Pentru cine joaca ladypopular, voua va merge forumul? Mie nu. Dati click pe link-uri sa vedeti cum imi scrie http://i53.tinypic.com/33tox3p.jpg, http://i55.tinypic.com/k31x11.jpg. S-a intamplat ceva?...? (mai mult)
Arata ciudat ca un baiat sa poarte patine albe (de fete)? vreeau sa invat sa patinez, dar nu am bani acum sa imi cumpar patine noi, dar am ramase de la sora-mea, si sunt marimea 39, imi vin numai bine...stiu? (mai mult)
Vreau si eu un site, ceva cu poze "miscatoare"[nu stiu cum sa le zic altfel] adica este o poza cu taylor swift aratand o inima.chiar nu stiu cum sa va explic.multumesc anticipat [fundita]
Sunteti de acord cu legile lui murphy?:))
De ce sa minti, e mai frumos, decat a spune adevarul?
luna viitoare se implinesc doi ani de concediu de maternitate si trebuie sa ma intorc la serviciu numai ca de acolo am fost "sfatuita" sa imi caut de lucru in alta parte pentru ca "ei nu mai...? (mai mult)
Hei! Vreau sa`mi fac un id nou si nu stiu cum sa`mi apara numele ...nu mai am idei P. S.: porecla mea este lolly;))...
In ce pozitie dormiti? Eu intr-o parte
Taiati porcu de craciun? sau ma rog ati participat la acesta traditie?:D
Dati-mi si mie niste experimente fizice usoare. ca pentru clasa a 6 :) si videoclipuri daca se poate... Funda!
Buna am probleme cu imprimanta cand vreau sa scannez(sa se duca in calculator) incepe scanarea se opreste la jumatate si gata se inchide:|. Ce e cu ea? Nu mi-a mai facut fite din astea
Am o intrebare ma puteti ajuta? am o pisica care o cheama suzi :D ea in ultimul timp nu mai mananc e bolnava nu mai mananca de 2 zile ajutor! funda
[fundoi]Unde pot sa fac imprimeuri pe tricouri sau bluze?(cu anumite texte sau poze) Si cam cat ar costa?
Imi dati va rog niste melodi cantate la harpa:)?
Se spune ca Iisus este Dumnezeul si Imparatul iudeilor, si noi suntem iudei?
Imi doresc foarte mult un telefon nou. Un LG Cookie cu touch-screen. Mama zice ca ar vrea sa mi-l ia dar cica e scump, tata zice ca sunt prea mica pentru telefoane de-astea si sa mai astept vreo 2-3 ani....? (mai mult)
Buna! Ce sa fac? Am fost bolnava si nu am putut fi la ore, si le-a predat.Nu am de la cine sa i-au lectia ca nu au scanner colegii.SI nu stiu sa imi fac tema...Doamna profesoara ne pune 4 pe tema ne.? (mai mult)
Cine ma ajuta, dau funda.De ce cand ascult muzica pe you tube se intrerupe? Deci incepe melodia si dup cateva secunde se opreste?
Cum pot sa sterg o intrebare care am pus-o pe TPU?
Buna am imprimanta hp psc 1315 all-in-one.Am fost la magazine si nu am gasit culoare.Pe unce am fost au spus ca nu se mai fabrica. E adevarat?
de ce credeti ca guvernantii nostri au ales pe aversul bancnotei de 200 lei un element floral reprezentat prin flori de mac (Papaver Rhoeas)? sa fie inceputul etnobotanic din noiembrie 2006?
Va rog ajutati-ma! Nu pot pune intrebari pentru ca nu am adresa de mail confirmata. Nu am primit nici un mail, am cautat si in spam, si peste tot. Am folosit si Google Chrome, tot degeaba. Ce se intampla?!...? (mai mult)
Hey. ziceti-mi si mie niste jocuri cu grafica cat de cat buna care sa ruleze pe acest PC Procesor:AMD Sempron(tm) 2400+ 1.6 ghz Placa video:GeForce4 MX440 with AGP8X Rami:512 DDR1 Dau funda ...? (mai mult)
Am 18 ani si pana acum nu am avut relatie mai lunga de 1 luna, am avut doar aventuri de o seara. am ajuns sa nu ma mai recunosc.Va astept cu sfaturi.
Buna in filmul v de la vendetta razbunarea vendettei text original "V for vendetta" nu conteaza asta personajul principal "V" Purta o masca si vreau si eu una de unde in cumpar?
Imi pot lua cu mine broasca testoasa in avion? E micuta si are un acvariu micut.
acum 8-9 ani erau niste desene animate (cred ca se difuzau pe tvr2 dar nu sunt sigura) cu niste pasari...era un fel de regat al pasarilor si regele sau regina sau un personaj important era alb. Caut? (mai mult)
Fete cu parul cret pe aici?
Unde ar fi bun de tinut revelionul?
Deci, am vrut acum cateva zile sa descarc Limewire (un program prin care poti descarca muzica) si apare ceva cu copyright si pe site si nu merge. ma intrebam ce are? :-?
As vrea sa va întreb cât înseamnă 10 metri pătrați =? metri cubi? Si nu e tema de la scoală, doar ca nu am înțeles cum sa transform metri pătrați în metri cubi.
Dau aceea faimoasa fundita:))...sti cumva unde sa gasesc comenatariul la 'bradul' de tudor arghezi?:D:D:D
Stie cineva daca benjamin rojas si camila bordonapa cei care ii interpreteaza pe pablo si marizza in rebelde way, au avut o relatie si in realitate si daca da, ce s-a intamplat de s-au despartit?
De 2 saptamani ma chinui sa bag o prietena ca vecin la jocul Barn Buddy, pe hi5, insa nu merge.Cand da sa ma accepte ii scrie ca nu ma are la prieteni.Insa, in lista ei de pe hi5, apar la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!